- Konu Sahibi pembemasal
kızlat soğan suyunu duydunuz mu
ben kullandım cnaım ılk ay 15 gun ve sonrakı 3 ay 10 gun kıstımı attım cok akıntım oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlat soğan suyunu duydunuz mu
ben kullandım cnaım ılk ay 15 gun ve sonrakı 3 ay 10 gun kıstımı attım cok akıntım oldu
11.30da sonucum çıkacak çok heyecanlıyım
bakalım ne çıkacak
bu ay biraz tez canlılık yaptım 1 gün geçti adetim ve gittim kan verdim hemen şimdi de korkuyoruuuuuuum
bende bişey olmadı
11.30da sonucum çıkacak çok heyecanlıyım
bakalım ne çıkacak
bu ay biraz tez canlılık yaptım 1 gün geçti adetim ve gittim kan verdim hemen şimdi de korkuyoruuuuuuum
hayırlı haberler olasun inşallah o beklemek insanı öldürüyor
hadi inşallah canım hamileysen kan da kesin belli olur[/QUO
inşaallah inşaallah Allahım isteyen herkese ve bana nasip etsin hayırlısıyla
3 sene geçmeden çocuk düşünmem diyen ben sizleri okuya okuya önce acaba demeye istiyor muyum acaba demeye başladım
şimdi de elim ayağım titriyor vakit yaklaştıkça
belirtilerin varmıydı tatlım hamile kalabilmek için özel birşey yaptınmı anlatsana canım benimm
yerde birleşmek çok önemliymiş
hadi yaaa ilk defa duydummm neden acabaa
hadi yaaa ilk defa duydummm neden acabaa
hadi inşallah canım hamileysen kan da kesin belli olur[/QUO
inşaallah inşaallah Allahım isteyen herkese ve bana nasip etsin hayırlısıyla
3 sene geçmeden çocuk düşünmem diyen ben sizleri okuya okuya önce acaba demeye istiyor muyum acaba demeye başladım
şimdi de elim ayağım titriyor vakit yaklaştıkça
hadi canım inşallah güzünü güldürsün bizlerede dua edesin
bi arkadaşımın yaşlı bş teyzesi var hamile kalamayanlar ona gelirmiş banada o teyze söyledi mutlaka yerde olsun dedi şünki sert yer iyimiş
hadi yaaa bide öyle deniyelimmm .bu ay ovulasyonumuda hesaplamıcam kocam ne zaman isterse o zaman olucak
Ayşem biliyormusun bize doktor en şanslı günleri kaçırmışsınız dedi haziran ortası.. ama vajinal ultrasonografi ile baktığından daha ovulasyona 5 gün varken çatlamak üzere yumurtan demişti. sadece o gün ve ovulasyon tarihinden iki sonra birlikte olduk. Yatılı misafir falan kalabalık derken olduğu kadar işte :) Diğer türlüsü görev gibi gelmişti bana uğraşmadım açıkçası.. Belki bu ay sende kafandan attığın için sürpriz yaparsın bize ?