• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

11.30da sonucum çıkacak çok heyecanlıyım
bakalım ne çıkacak
bu ay biraz tez canlılık yaptım 1 gün geçti adetim ve gittim kan verdim hemen şimdi de korkuyoruuuuuuum

hadi inşallah canım hamileysen kan da kesin belli olur[/QUO

inşaallah inşaallah Allahım isteyen herkese ve bana nasip etsin hayırlısıyla
3 sene geçmeden çocuk düşünmem diyen ben sizleri okuya okuya önce acaba demeye istiyor muyum acaba demeye başladım

şimdi de elim ayağım titriyor vakit yaklaştıkça:10::10::10:

hadi inşallah canım hamileysen kan da kesin belli olur[/QUO

inşaallah inşaallah Allahım isteyen herkese ve bana nasip etsin hayırlısıyla
3 sene geçmeden çocuk düşünmem diyen ben sizleri okuya okuya önce acaba demeye istiyor muyum acaba demeye başladım

şimdi de elim ayağım titriyor vakit yaklaştıkça:10::10::10:

hadi canım inşallah güzünü güldürsün bizlerede dua edesin

hadi yaaa bide öyle deniyelimmm .bu ay ovulasyonumuda hesaplamıcam kocam ne zaman isterse o zaman olucak

Ayşem biliyormusun bize doktor en şanslı günleri kaçırmışsınız dedi haziran ortası.. ama vajinal ultrasonografi ile baktığından daha ovulasyona 5 gün varken çatlamak üzere yumurtan demişti. sadece o gün ve ovulasyon tarihinden iki sonra birlikte olduk. Yatılı misafir falan kalabalık derken olduğu kadar işte :) Diğer türlüsü görev gibi gelmişti bana uğraşmadım açıkçası.. Belki bu ay sende kafandan attığın için sürpriz yaparsın bize ?

Ayşem biliyormusun bize doktor en şanslı günleri kaçırmışsınız dedi haziran ortası.. ama vajinal ultrasonografi ile baktığından daha ovulasyona 5 gün varken çatlamak üzere yumurtan demişti. sadece o gün ve ovulasyon tarihinden iki sonra birlikte olduk. Yatılı misafir falan kalabalık derken olduğu kadar işte :) Diğer türlüsü görev gibi gelmişti bana uğraşmadım açıkçası.. Belki bu ay sende kafandan attığın için sürpriz yaparsın bize ?

yok ya takip etmicewm hayatım kendim yıpranıyorum kocmda ilişkiyi görev gibi kabul etti.gerek yok yani allah vakti zamanını biliyor o ol derse olur.bende hayırlşısı olsun vakti varsa vaktini beklicem. canım sizlerin haberleride beni mutlu ediyor zaten yaşım küçük sağlıklıyımda daha ne kesin olur.allahtan ümit kesilmez.sende belirtiler varmıydı canım arkadaşlarımızda öğrensinler.

Back