- Konu Sahibi pembemasal
- #2.861
ben çıkıyorum kızlar eşim bu ara çok erken geliyo az evi toparli yoksa adam evden atacak beni:)) görüşürüz. ayşem sende tadını çıkar hamişliğinin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah tatlım . valla hep dua ederken bebek isteyen herkes için dua ediyorum isimlerinizi bilmiyorum ama Allahım biliyo sonuçta.
Bende de durumlar aynı.Şuana kadar hiçbirşey yok.Hafiften belimde ağrı var ama gelip gidiyor belkide psikolojik bilemiyorum.
Bugün aslında test yaptırmayı düşünüyordum ama yarını beklemeye karar verdim.Hatta bir arkadaşım 5 gün beklememi söyledi ama 5 gün nasıl dayanacağım ya.
bende çok sabırsızım yaaa ..arkadaşın haklıymışşş az geçmeli ama biz beklemeıyoruzzz... ben test almıycam dıorum aynı gun kendimi eczanenın kapısında buluyorummmm... benım ne belim ağrıyo ne başka bişeee....uyuşmuşum sankiiii...
canım geçmiş olsun ama ben diyim bunlar iyiye işaret bana doktorum demiştiki:
normalde 28 günde bir adet olan kadın 14. gün yumurtlar ve yumurtladıktan 14 gün sora regl olur. ama bizim gibi pcoluların ne zaman yumurtlayacağı belli olmazmış o yüzden reglden sonraki 14. günü beklememeliymişiz. ama yumurtlama belirtileri ortaya çıktıktan (ki sen de olan yumurtlama belirtisi bence) sonraki 2-3 gün hamiş olmak için süper günlermiş. çünkü kasık ağrısının olduğu zaman normal kadın gibi hemen yumurtlamıyomuşuz. bi kaç günü buluyomuş yumoşun piyasaya çıkması.
saol canım şükürler olsun iyiyim sen nasılsın
Sabah 2 defa tuhaf birşey hissettim.bel ve kasık bölgesnde sanki birden uyuşmuş dolmuş boşalmış gibi bir his oldu.Göğüslerde hassasiyet yok.Çok hafif bir bulantı gelip gidiyor arada.Kasık ağrısı ve yine arada gidip gelen bel ağrısı. Offff psikopata döndüm ya.
Dua ediyorum sürekli.Sabah eşim giderken 'Bugün yarın senden çok güzel bi haber bekliyorum' dedi çok mutlu oldum.Lütfen Allahım eşlerimize bu güzel haberi verebilmeyi nasip et:))
hoşgeldin canım... Tabiiiki katılabilirsin... ne zamandır bebiş istiyosunuz..?selam kızlar arnıza katılabilirmiyim geçen ay ki adet tarihim 26 hazirandı:18:
selam kızlar arnıza katılabilirmiyim geçen ay ki adet tarihim 26 hazirandı:18:
ayyyy gerçektenmiii ayvareçeli pko muyduuu.... Allahıııımmm bizede ayvareçeli arkadaşımız gibi normal yollardan bebek sahibi olmayı en kısa zamanda nasip eyle ya rabbiiimmmmmmmmmmm............!!!!ay canım sen de pcoydun ve hamılesınnn bak Imregannnnn buyuk umutoldu ayvarecelı bızlereee ımkansız yok ıste ne olursa olsun sorun Allah yazmısa oluyorrr Allah sana hayırlı bır sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın cnım bızler ıcın de dua et
ayy allahımm ne guzell belirtiler bunlar inşş sen hamilesindir.. ben benden umudu kesmeye başladımmm bende tık yokk oruç tutmadımmm dişlerim ağrıyo 1 haftadır... çay içtim midem bi alt ust oldu gubu ..içtiğim su musluk suyu olmamasına ragmen tatıda garıp geldi ama psikolojık mıdır bılınmezzz oturuyordum yoruldum yatarak yazıyorummmç.. ve bugun 12 de kalkmama ragmen uyku modundayımmmm...inşşş guzel haberler verırız eşlerimiz benımkide bekliooo çok istiooo ... inşşş tez zamanda bu hayırlı haberleri verırızzz.. vvar 6 gorumcem hemen hemen hergun soruyolar varmı bebek die yok dıorum içim buruk şekilde..
hoş buldum canımm 2 senedir hiç bir problem yok ne eşimde nede bende hiç hamile kalmadım 2 sene boyunca.hoşgeldin canım... Tabiiiki katılabilirsin... ne zamandır bebiş istiyosunuz..?
hosgeldın cnaım aramıza 26 temuz beklenen adet galıba hadı hayırlı haberlerını ver bızeee
ayyyy gerçektenmiii ayvareçeli pko muyduuu.... Allahıııımmm bizede ayvareçeli arkadaşımız gibi normal yollardan bebek sahibi olmayı en kısa zamanda nasip eyle ya rabbiiimmmmmmmmmmm............!!!!
kardeşim benim çok uykum varrrrrr ağlıcam şimdi uykusuzluktannnn