• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ben çıkıyorum kızlar eşim bu ara çok erken geliyo az evi toparli yoksa adam evden atacak beni:)) görüşürüz. ayşem sende tadını çıkar hamişliğinin:49::49:

Bende de durumlar aynı.Şuana kadar hiçbirşey yok.Hafiften belimde ağrı var ama gelip gidiyor belkide psikolojik bilemiyorum.
Bugün aslında test yaptırmayı düşünüyordum ama yarını beklemeye karar verdim.Hatta bir arkadaşım 5 gün beklememi söyledi ama 5 gün nasıl dayanacağım ya.

bende çok sabırsızım yaaa ..arkadaşın haklıymışşş az geçmeli ama biz beklemeıyoruzzz... ben test almıycam dıorum aynı gun kendimi eczanenın kapısında buluyorummmm...:( benım ne belim ağrıyo ne başka bişeee....uyuşmuşum sankiiii...

bende çok sabırsızım yaaa ..arkadaşın haklıymışşş az geçmeli ama biz beklemeıyoruzzz... ben test almıycam dıorum aynı gun kendimi eczanenın kapısında buluyorummmm...:( benım ne belim ağrıyo ne başka bişeee....uyuşmuşum sankiiii...

Sabah 2 defa tuhaf birşey hissettim.bel ve kasık bölgesnde sanki birden uyuşmuş dolmuş boşalmış gibi bir his oldu.Göğüslerde hassasiyet yok.Çok hafif bir bulantı gelip gidiyor arada.Kasık ağrısı ve yine arada gidip gelen bel ağrısı. Offff psikopata döndüm ya.
Dua ediyorum sürekli.Sabah eşim giderken 'Bugün yarın senden çok güzel bi haber bekliyorum' dedi çok mutlu oldum.Lütfen Allahım eşlerimize bu güzel haberi verebilmeyi nasip et:))

Ağlaşmayın sulu gözler

Sizin yerinize ben ağlayayım. :43:

Ben ne zaman tablolar yapacağım Allah'ım :43:

canım geçmiş olsun ama ben diyim bunlar iyiye işaret bana doktorum demiştiki:
normalde 28 günde bir adet olan kadın 14. gün yumurtlar ve yumurtladıktan 14 gün sora regl olur. ama bizim gibi pcoluların ne zaman yumurtlayacağı belli olmazmış o yüzden reglden sonraki 14. günü beklememeliymişiz. ama yumurtlama belirtileri ortaya çıktıktan (ki sen de olan yumurtlama belirtisi bence) sonraki 2-3 gün hamiş olmak için süper günlermiş. çünkü kasık ağrısının olduğu zaman normal kadın gibi hemen yumurtlamıyomuşuz. bi kaç günü buluyomuş yumoşun piyasaya çıkması.

ay canım sen de pcoydun ve hamılesınnn bak Imregannnnn buyuk umutoldu ayvarecelı bızlereee ımkansız yok ıste ne olursa olsun sorun Allah yazmısa oluyorrr Allah sana hayırlı bır sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın cnım bızler ıcın de dua et

kızlar nabersınız ya bızım net sınır bozdu kesıle kesıle sonunda kacak net kullanmaya basladım ramazanda haram:1: napıyım ama yenı hamıleee yok mu hadııı adet olamayanlarrr temmuzun son bombasını patlatın da agustoya gecelım:17:

Sabah 2 defa tuhaf birşey hissettim.bel ve kasık bölgesnde sanki birden uyuşmuş dolmuş boşalmış gibi bir his oldu.Göğüslerde hassasiyet yok.Çok hafif bir bulantı gelip gidiyor arada.Kasık ağrısı ve yine arada gidip gelen bel ağrısı. Offff psikopata döndüm ya.
Dua ediyorum sürekli.Sabah eşim giderken 'Bugün yarın senden çok güzel bi haber bekliyorum' dedi çok mutlu oldum.Lütfen Allahım eşlerimize bu güzel haberi verebilmeyi nasip et:))

ayy allahımm ne guzell belirtiler bunlar inşş sen hamilesindir.. ben benden umudu kesmeye başladımmm:D bende tık yokk oruç tutmadımmm dişlerim ağrıyo 1 haftadır... çay içtim midem bi alt ust oldu gubu ..içtiğim su musluk suyu olmamasına ragmen tatıda garıp geldi ama psikolojık mıdır bılınmezzz oturuyordum yoruldum yatarak yazıyorummmç.. ve bugun 12 de kalkmama ragmen uyku modundayımmmm...inşşş guzel haberler verırız eşlerimiz benımkide bekliooo çok istiooo ... inşşş tez zamanda bu hayırlı haberleri verırızzz.. vvar 6 gorumcem hemen hemen hergun soruyolar varmı bebek die:( yok dıorum içim buruk şekilde..

ay canım sen de pcoydun ve hamılesınnn bak Imregannnnn buyuk umutoldu ayvarecelı bızlereee ımkansız yok ıste ne olursa olsun sorun Allah yazmısa oluyorrr Allah sana hayırlı bır sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın cnım bızler ıcın de dua et
ayyyy gerçektenmiii ayvareçeli pko muyduuu....:52: Allahıııımmm bizede ayvareçeli arkadaşımız gibi normal yollardan bebek sahibi olmayı en kısa zamanda nasip eyle ya rabbiiimmmmmmmmmmm............!!!!

ayy allahımm ne guzell belirtiler bunlar inşş sen hamilesindir.. ben benden umudu kesmeye başladımmm:D bende tık yokk oruç tutmadımmm dişlerim ağrıyo 1 haftadır... çay içtim midem bi alt ust oldu gubu ..içtiğim su musluk suyu olmamasına ragmen tatıda garıp geldi ama psikolojık mıdır bılınmezzz oturuyordum yoruldum yatarak yazıyorummmç.. ve bugun 12 de kalkmama ragmen uyku modundayımmmm...inşşş guzel haberler verırız eşlerimiz benımkide bekliooo çok istiooo ... inşşş tez zamanda bu hayırlı haberleri verırızzz.. vvar 6 gorumcem hemen hemen hergun soruyolar varmı bebek die:( yok dıorum içim buruk şekilde..

Bana bende olanlar belirti gibi gelmedi ama bakacağız:)
6 tane görümce miiiii:)) Aman Allahım:))
Belkide dişlerinin ağrıyor olmasıda belirtidir.Çünkü diş eti kanaması vb olabileceğini okumuştum. İçimden bir ses diyorki sen hamilesin ama ben değil

Son düzenleme:
hoşgeldin canım... Tabiiiki katılabilirsin... :16: ne zamandır bebiş istiyosunuz..?
hoş buldum canımm 2 senedir hiç bir problem yok ne eşimde nede bende hiç hamile kalmadım 2 sene boyunca.

hosgeldın cnaım aramıza 26 temuz beklenen adet galıba hadı hayırlı haberlerını ver bızeee

hoş buldumm aynen 26 diye düşünüyorum umarımki gelmezzz Rabbime bağlıyız verirse izniyle olacak:nazar:

ayyyy gerçektenmiii ayvareçeli pko muyduuu....:52: Allahıııımmm bizede ayvareçeli arkadaşımız gibi normal yollardan bebek sahibi olmayı en kısa zamanda nasip eyle ya rabbiiimmmmmmmmmmm............!!!!

Aminnnn canım benım daha neler neler var kız umudunuzu kaybetmeyın Allah buyukkk bızım yumurtalama tam bellı olmuyor bılıyorsun ırmegancım kasık agrın oldumu tamamsın bebegım:1:

selam kızlar. canım çok sıkkın. çok felaket midem bulanıyor. artık günde kusmaya bile başladım. başım fıldır fıldır. psikolojim alt üst. durduk yere kocamla kavga ettim. ben ki inanılmaz anlayışlı biriyimdir kök söktürüyorum bazen yaa. mide bulantılarımla baş edemiyorum. şu anda da ağlıyorum. açım ama yemek istemiyor canım da midem de. bitsin artık şu bulantılar baş dönmeleri. yüz üstü yatamıyorum bile çok çok acıyo ve sancıyo göğüslerim. of ya bu ne sulugözlülük. salya sümük ağlıyorum

bu arada tüm dualarınıza amin diyorum üstüne de hamile kalın da ben de sizin şikayetlerinizi dinleyim inşallah diyorum. inşallah rabbim duysun sesimizi

Back