Ayşem unutmadın dimi beni ?
Çook sevindim senin adına hayırlı olsun.. Ağrılar rahim içinde kese büyüdüğü için çok normal.. uyku hali beni öldürüyo tüm hafta sonu deliksiz uyuyorum birde akşam üstleri çok bastıracak haberin olsun.. bulantılar için erken genelde 6. haftanın sonunda başlayıp yedinci haftada allah dedirtiyo.. koku hassasiyetin gögüs büyümen çok olur normal.. sakın çiğ et kedi kakası veya kumu elleme toksoplazma için mutfakta eldiven ile gör işini,, çiğ yumurta yeme yani ekmek banma haşlama veya omlet tercih et.. mayonez yeme içinde çiğ yumurta var.. simit kraker leblebi bulantı bastırmaya birebir aklında olsun.. ara ara leke leke pembelik kahvelik görürsen normal telaş etme.. kırmızı renkte çoğalırsa hemen doktora.. bir yerlere uzanma zıplama hoplama ve dalma denize birde ıslak mayoyla oturma.. semizotunda omega 3 ve folic asit var sofrana al.. hergün bir bardak süt , bir kaç ceviz ve kuru kayısı yee .. kayısı atlama kabız olursan anarsın beni :) doktorumun söylediği aklımda kalanlar bunlar...bir geldim çenem düştü
nasıl sevindim anlatamam
birde acemi periden bi müjde alaydım eyiydi.. tabiki diğer tüm kızların