- Konu Sahibi pembemasal
- #2.841
ayşecim versiğin sata göre netten hesapladım bebeğin tahmini doğum tarihini. doktora gidince o sana söylicek bebeğin tahmini doğum tarihini değişiklik olursa ona göre düzeltiriz tatlım:))
oldumu canım şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşecim versiğin sata göre netten hesapladım bebeğin tahmini doğum tarihini. doktora gidince o sana söylicek bebeğin tahmini doğum tarihini değişiklik olursa ona göre düzeltiriz tatlım:))
oldumu canım şimdi
çok araştırma yaptım bu konuda tatlım:)))daha vuramaz bebeişde ağrısı soldaysa kız olma ihtimali var:)niye öyle diyosun fıstık hiç belli olmaz süpriz yapıcak senin bebiş sana bak gör
gunaydın kızlarrr:) ya bısı sorucam adetım gecen hafta persembe bıttı ve 2 gundur gogus batmaları oluyor boyle naısl anlatsam acı hıssı dun yururken karnımı ıcerı cekerken sol kasıgım agrıdı ev gece sahurda da yuruyemedım ara ara sızılı agrıdan e adet bıtelı 1 hafta oldu ne sımdı bu:)
ayyy kuzumun takvimide çok tatlııı.kurban olsun annesi onaaaa(çok erken havaya girdim)
sağol canım benim ayyy içim bi hoş oldu valllaaaa
ne erkeni yaaa hamişsin işte kızım daha ne olsun Allahımın izniyle sağ sağlim alıcan kucağına bebeğini. haftaya kesenide kalp atışlarınıda duyarsın artık:))
çok yakıştı takvimin :) ayyy ne güzel yaaa çok umut doluyorum böyle hamileler çoğalıncaa
sağol canım benim ayyy içim bi hoş oldu valllaaaa
kız bana da bir el at, duygu ve düşüncelerini alayım. benim ne zaman olcak? :) bu arada dün gece adet oldum...
yumurtlamışsındır bebemm
önemli değil tatlım çok güzel bişey demi yaa onun içerde olduğunu bilmek . en büyük ve en güzel mucize bu bence. her bebeğini görmeye gittiğinde ve hareketlerini hissettiğinde bunu anlicaksın
ahh tatlım onları bilemiyorum malesef( ama inş hepinizden ben teker teker duyucam hamileyim diye haberlerinizi alıcam Allahımın izniyle tatlım
naber cnım nasılsın
tık yok ne gelen var ne gidennn sendeeeeee????????
allah herkese nasip etsin.demi teyzesi bebeğimin takvimi bile çok tatlııı
ahh tatlım onları bilemiyorum malesef( ama inş hepinizden ben teker teker duyucam hamileyim diye haberlerinizi alıcam Allahımın izniyle tatlım
inşallah canım inşallah, evlenmeyen kalmasın diyolara ya tv de, bizim de yeni sloganımız hamile kalmayan kalmasın, olacak :)