• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

çok araştırma yaptım bu konuda tatlım:))):9::9:daha vuramaz bebeişde ağrısı soldaysa kız olma ihtimali var:)niye öyle diyosun fıstık hiç belli olmaz süpriz yapıcak senin bebiş sana bak gör

kız bana da bir el at, duygu ve düşüncelerini alayım. benim ne zaman olcak? :) bu arada dün gece adet oldum...

gunaydın kızlarrr:) ya bısı sorucam adetım gecen hafta persembe bıttı ve 2 gundur gogus batmaları oluyor boyle naısl anlatsam acı hıssı dun yururken karnımı ıcerı cekerken sol kasıgım agrıdı ev gece sahurda da yuruyemedım ara ara sızılı agrıdan e adet bıtelı 1 hafta oldu ne sımdı bu:)

yumurtlamışsındır bebemm

kız bana da bir el at, duygu ve düşüncelerini alayım. benim ne zaman olcak? :) bu arada dün gece adet oldum...

yumurtlamışsındır bebemm

:9::9::9: ahh tatlım onları bilemiyorum malesef:(( ama inş hepinizden ben teker teker duyucam hamileyim diye haberlerinizi alıcam Allahımın izniyle tatlım

masalcım, ben adet oldum, ağustosa kaydım velhasıl...
biyolojik saatim tıkır tıkır işliyor :) tam 28 gün önce aynı saatte adet olmuştum, şaka gibi :) kısmet herşey... Rabbim hayırlısını versin...
yeni bat:21 ağustos...
az önce de dr.umu aradım, ramazanda saatlerimiz uymuyor ilişki için, takibi 1 ay erteleyelim, dedim, tamam, dedi. böyle işte.
her şeyi bir kenara koyarsak, ben bu aydan çok umutluyum, hatta kaç ay önce ağustos diye geçiyordu içimden... :)

tık yok ne gelen var ne gidennn sendeeeeee????????

Bende de durumlar aynı.Şuana kadar hiçbirşey yok.Hafiften belimde ağrı var ama gelip gidiyor belkide psikolojik bilemiyorum.
Bugün aslında test yaptırmayı düşünüyordum ama yarını beklemeye karar verdim.Hatta bir arkadaşım 5 gün beklememi söyledi ama 5 gün nasıl dayanacağım ya.

:9::9::9: ahh tatlım onları bilemiyorum malesef:(( ama inş hepinizden ben teker teker duyucam hamileyim diye haberlerinizi alıcam Allahımın izniyle tatlım

inşallah canım inşallah, evlenmeyen kalmasın diyolara ya tv de, bizim de yeni sloganımız hamile kalmayan kalmasın, olacak :)

Back