• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Bana bende olanlar belirti gibi gelmedi ama bakacağız:)
6 tane görümce miiiii:)) Aman Allahım:))
Belkide dişlerinin ağrıyor olmasıda belirtidir.Çünkü diş eti kanaması vb olabileceğini okumuştum. İçimden bir ses diyorki sen hamilesin ama ben değil

kız hala hamilesindir dıosundur bana 3 tane test yaptım negatifi aldımm.. eğer hamileysem benı sen daha ıyı test edıyorsunnn anlamına gelir boşa gittiği testlere verdiğim paralar:)))şaka bı yana inşallah hayırlısı neyse o olur... 2 de kaynım ve eltim var eşim 9 kardeş:)))

selam kızlar. canım çok sıkkın. çok felaket midem bulanıyor. artık günde kusmaya bile başladım. başım fıldır fıldır. psikolojim alt üst. durduk yere kocamla kavga ettim. ben ki inanılmaz anlayışlı biriyimdir kök söktürüyorum bazen yaa. mide bulantılarımla baş edemiyorum. şu anda da ağlıyorum. açım ama yemek istemiyor canım da midem de. bitsin artık şu bulantılar baş dönmeleri. yüz üstü yatamıyorum bile çok çok acıyo ve sancıyo göğüslerim. of ya bu ne sulugözlülük. salya sümük ağlıyorum

canım hayırdır ne oldu bir sorun mu var hamilemisin

senmi benmi ölücem valla uykusuzluktan bide kasıklarımın ağrıması normal mi sizce.ara ara

normal diyo doktorum canım. hatta göbek çukurunun etrafında iğne batması hissedebilirsin bile sırtında sanki böbreklerin ağrıyormuş gibi kısa kısa sancılar. özel bölgede batmalar. tüm bunlar normalmiş rahim büyüdükçe.

arkadaslar merhaba,
yrdım ederseniz cooook sevinirm

yaklasık 2 yıldır bebek istyorum, bir dıs gebeliğim var. bu ay da biraz umutluydum acıkcası, göğülerim hassaslastı falan die, geçti şimdi ama neyse. benim asıl sorum adetten once gelen lekelenmeleri adet baslangıcı sayıyorr muyuz??

ben 28 mayıs'ta regl olmustum daha sonra 26 haziran'da lekelenmem basladı ve 28 haziranda ancak tam adetim basladı.

şimdi benim son adet trihimin baslangıcı lekelerin basladıgı 26 haziran mı, yoksa kanamanın basladıgı 28 haziran mı?

eger 26 kabul ediliyosa buun günüm geçmiş ve ben adet olmamıs oluyorum, hemen bi eczaneye gdip test alayım o zaman. ama 28'iyse hiç umutlanmayayım

bi akıl verin lütfen, sürekli negatif görmekten test yapmaya korkar oldum, ondan bu telaşım, yoksa biliyorrum yap testini kafn rahatlasın die dusunenleriniz olacaktır.

ne dersiniz??

canım hayırdır ne oldu bir sorun mu var hamilemisin

evet hamileyim sekiz haftalık. mutluyum midem bulanıyo diye:) sadece ben aç kalmaya hiç dayanamam. yemek yiyemiyorum. tüm sevdiğim yiyecekler artık iğrenç geliyor. ve yemek kabul etmiyo midem ikinci lokmada başlıyorum ööö öööö diye. bu da haliyle kendimi kötü hissettiriyor. doktorun verdiği bulantı ilacı bile faydasız. yani biraz ruhumu bunaltıyor açlık ve baş dönmesi

arkadaslar merhaba,
yrdım ederseniz cooook sevinirm

yaklasık 2 yıldır bebek istyorum, bir dıs gebeliğim var. bu ay da biraz umutluydum acıkcası, göğülerim hassaslastı falan die, geçti şimdi ama neyse. benim asıl sorum adetten once gelen lekelenmeleri adet baslangıcı sayıyorr muyuz??

ben 28 mayıs'ta regl olmustum daha sonra 26 haziran'da lekelenmem basladı ve 28 haziranda ancak tam adetim basladı.

şimdi benim son adet trihimin baslangıcı lekelerin basladıgı 26 haziran mı, yoksa kanamanın basladıgı 28 haziran mı?

eger 26 kabul ediliyosa buun günüm geçmiş ve ben adet olmamıs oluyorum, hemen bi eczaneye gdip test alayım o zaman. ama 28'iyse hiç umutlanmayayım

bi akıl verin lütfen, sürekli negatif görmekten test yapmaya korkar oldum, ondan bu telaşım, yoksa biliyorrum yap testini kafn rahatlasın die dusunenleriniz olacaktır.

ne dersiniz??

benim günümü sorarken hemşire özellikle kanamanın başladığı gün diye belirterek soruyor. sanki başladığı gün baz alınıyor. yine de umutsuzluğa kapılma bence herşey olacağına varır neticesinde

bende çok sabırsızım yaaa ..arkadaşın haklıymışşş az geçmeli ama biz beklemeıyoruzzz... ben test almıycam dıorum aynı gun kendimi eczanenın kapısında buluyorummmm...:( benım ne belim ağrıyo ne başka bişeee....uyuşmuşum sankiiii...

bende de bu ay belirtiler diğer aylara göre az.bu arada dayanamadım test yaptım.30 temmuzu beklemek zor geldi. negatif çıktı :43:
ağustosa kaldık herhalde ... adet gelsin ağustos başlığına geçerim artık :43:

bende de bu ay belirtiler diğer aylara göre az.bu arada dayanamadım test yaptım.30 temmuzu beklemek zor geldi. negatif çıktı :43:

belki geç dollenmedır.. benımde bugun olmam lazım bu saate kadar bışecik yokkk...ama adet olacaksamda gelsın artık bıttıyımde işimize bakalım onumuzde ağustos ver demı:))))))))

belki geç dollenmedır.. benımde bugun olmam lazım bu saate kadar bışecik yokkk...ama adet olacaksamda gelsın artık bıttıyımde işimize bakalım onumuzde ağustos ver demı:))))))))

E daha BAT gelmedi diye ben test yapmadım.bende mi yapsam acaba? Birde dün bana NOVA diye bir test verdiler.aslında hiç istemeden aldım.uyduruk bişeye benziyor diye..ama zaten hamileysem her türlü testte çıkar herhalde.
Canım aslında adetin geçtikten sonraki günler test yapmak gerekiyor diye biliyorum.acele etmeseydin.belli de olmaz.adetin başlamadı değil mi?

Bende 27 yasindayim. Pardonda dr yasin buyuk nasil der yaa? Ne alaka anlayamadimm... Neyse gebeyse herr testtte sonuc verir hamissindir ins. Evet adetim gecse iyi olurdu ama ben hissediyorum goguslerimden de anliyorumm yokk annemm tik yokk;-)

Bende 27 yasindayim. Pardonda dr yasin buyuk nasil der yaa? Ne alaka anlayamadimm... Neyse gebeyse herr testtte sonuc verir hamissindir ins. Evet adetim gecse iyi olurdu ama ben hissediyorum goguslerimden de anliyorumm yokk annemm tik yokk;-)

ben de dayanamadım test yaptım.negatif ... hedef ağustos!:40:

bu ayın 20sinde aşılama yapıldı..daha 5 gün oldu.okadar zor geliyoki beklemek offf...ağustosun 8ne randevu aldım tabi adet olmazsam : ) özellikle sağ kasığımda ara arada sol kasığımda sızılar oluyo.onun dışında bişey yok..umarım tutar.hayırlı sağlıklı sıhhatli bi evladım olur..

Back