• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

benim bildiğim kadarıyla içmeyi unuttuğun takdirde telafisini yapmaman gerek. okadar da önemli değil içmeyi 1 gün unutmak folik asiti. okadar takıntı yapma..

ben hafta sonu yaptığım evde gebelik testinde pozitif gördüm. adet,im 2-3 gün gecikmişti.
canım benim belirtilerim: karnımda ve kasığımda şiddetli ağrı o kadar ki adet olcam sanıp ped takmıştım. hala da ara ara kasık ağrım oluyo. bi de buna şimdi bel ağrısı eklendi.
bi de koyu sarı renk akıntı. göğüslerim her ayın adet dönemine oranla daha az hassastı. daha şimdi yeni yeni iyice belirginleşti göğüs hassasiyetim.

aynı şeyler bendede var canım h

Her şeyde bir hayır vardır. Ben isyan etmeyi çok sevmiyorum. Olmayacaksa çok üzülürüm tabi ama hayırlısıdır aynı zamanda...
Bu gece rüyamda bebek doğuruyordum, hem de pırt diye çıkıveriyordu.hayatımda gördüğüm en güzel bebekti. Annem "sıkıntılarından kurtulacaksın" diyor :46:
Gebelik testimi bugün uygulamak istiyorum.Elim gidip geliyor teste...:1:
Bir kaç gün daha mı beklesem acaba?
bu arada ben hiç korunmadım.hep eşim korunmuştu.bunun da etkisi olur mu acaba? Jinekoloğum yaşın biraz büyük,zorlanabilirsiniz..ama her şey normal, çok da beklemezsiniz demişti.

Ben umudumu yitirdim bile test yaptim negatif... Napiyim itiraf ediyorum ben takiyorumm madem problem yok nie olmuyo diee... Rabbim hz.ibrahim sabri versinn hepimizee cook zorr. Bu arada yas kac?

Ben umudumu yitirdim bile test yaptim negatif... Napiyim itiraf ediyorum ben takiyorumm madem problem yok nie olmuyo diee... Rabbim hz.ibrahim sabri versinn hepimizee cook zorr. Bu arada yas kac?

E daha BAT gelmedi diye ben test yapmadım.bende mi yapsam acaba? Birde dün bana NOVA diye bir test verdiler.aslında hiç istemeden aldım.uyduruk bişeye benziyor diye..ama zaten hamileysem her türlü testte çıkar herhalde.
Canım aslında adetin geçtikten sonraki günler test yapmak gerekiyor diye biliyorum.acele etmeseydin.belli de olmaz.adetin başlamadı değil mi?

E daha BAT gelmedi diye ben test yapmadım.bende mi yapsam acaba? Birde dün bana NOVA diye bir test verdiler.aslında hiç istemeden aldım.uyduruk bişeye benziyor diye..ama zaten hamileysem her türlü testte çıkar herhalde.
Canım aslında adetin geçtikten sonraki günler test yapmak gerekiyor diye biliyorum.acele etmeseydin.belli de olmaz.adetin başlamadı değil mi?

bende dun test yaptım dayanamayıp negatif di.. bugun bat.. adet olmadım belirtimde yok.. adetim geldiğinde pembeler gelirdi bi iki saat sonrada kendı gelirdiii.. psikopata bağladım vucudum uyuşmuş gibi hiç bi belirtim yokkk adet olma üzerinede gebelik üzerinede... allahım en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşş....

canım merhaba acil yardıma ihtiyacım var. pztesi folik asit ilacına başladım.5mg olduğu için yarısını içmem söylendi fakat ben dün içmeyi unuttum.az önce hatırlayıp içtim dünün yerine bugün akşamda içersem bişey olurmu yada ne yapmalıyım unuttuğum zamanlar.

canım unuttuğun zaman ertesi gün içmene gerek yok elinden geldiğince hergün içmeye çalış yeter

ayşecim versiğin sata göre netten hesapladım bebeğin tahmini doğum tarihini. doktora gidince o sana söylicek bebeğin tahmini doğum tarihini değişiklik olursa ona göre düzeltiriz tatlım:))

Back