• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

hayırlısı olsun bebegım Allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın bızler ıcın de dua et Amin

canım aradım gecmıste de bulamadım sorunu kopyalarmısın sana zahmet olmasa

canım ya benim bu gün 30 gün aşırı derecede terleme var kasıklarım ağrıyor bacaklarım öyle sabah az bi bulantı oldu sonra geçti

hadi canım ee nasıl gördün inşallah rabbim kucağıma almayıda nasip eder.(cemicümlemize)

vala tatlım sohbet ediyoruz topikte sonra ben hamiş varmı diye kontrol ediyorum bi bakıyorum listede hamile diye yazıyosun canım. listede görmüşüm yanı hamiş olduğunu. amin canım inşş

Canimm nasilsin ne var ne yok? Bebisin hareket etti edeli ugrmaz olsun,tabii yanliz olmadigini iyicee hissettiriyor anaciginaa. Nasilsin tatli?

iyi diyelim iyi olsun fıstığım yaaa bulantılarla başım dertte malaesfki:(( ayy sorma teyzesi yaadün ilk defa tekme attı minik sıpam çok güzeldi 5-6 kere tekmeledi elimi çektim gözümle bile gördüm Allahım sizlerede yaşatsın bu duyguları bebeğimmm. sen naasılsın

kızlar gunaydınn adete son 2 gun umarım adet olmammm ...temizlik yaparken kasklarımda ağrı hissediyorumm.. yada yumurtalarda oluyo özellikle sol taraftaaa inşallah bu iyiye işarettirr.. 2 gundur dişlerim çok ağrıyoooo...ağrıdan iş yapamadımmm... bugun sabahta uyandım evin içine oturma odama karga girmişşş..çok moralim bozuldu stress yaptımmm ..o stress esnasında karnımda ufak çapta sancılar yaşadımmmm...neyseki kocacım gelip benı kargadan kurtardııı:))))

vala tatlım sohbet ediyoruz topikte sonra ben hamiş varmı diye kontrol ediyorum bi bakıyorum listede hamile diye yazıyosun canım. listede görmüşüm yanı hamiş olduğunu. amin canım inşş

ay canım hayırlara vesile olur inşallah çünkü ben ve eşim hala sevinemiyoruz nisanda bir boş gebelik geçirmiştim insan ister istemez tedirgin oluyo rabbim bu mübarek günlerin hürmetine hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder.AMİN

kızzlarrrr sabah kan tahlili verdim. Sonuç pozitif.. Değerim de 365...
Inanamıyorum.. Hiç umudumun olmadığı bir aydı. Kocama çok kaynamıştım, yumurtlama dönemini kaçırdık diyeee...
Kızlar hayırlı bi ayda çookk hayırlı bi haber aldım.. Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah...
Cumartesi doktorumdan randevu alıcam...

ayva çiçek açmış yazmı geleceekkkk :16:yafriiiii çok sevindim maşallahh rabbim pıt pıt larınıda duymak nasıp etsın canım benim....:14:

ay canım hayırlara vesile olur inşallah çünkü ben ve eşim hala sevinemiyoruz nisanda bir boş gebelik geçirmiştim insan ister istemez tedirgin oluyo rabbim bu mübarek günlerin hürmetine hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder.AMİN

seni anlıyorum tatlım eşimde ilkten sevinememişti benimde geçen sene kürtajım var bebeğimin kalp atışları başlamamıştı buda öyle olucak diyo korkuyodu ama Allahıma şükürler olsun ki bu zamana kadar sorunsuz geldik. böyle devam eder umarım . sende sakın kötü şeyler getirme aklına canım ben çok inanmıştım aklımada hiç kötü şey getirmedim

seni anlıyorum tatlım eşimde ilkten sevinememişti benimde geçen sene kürtajım var bebeğimin kalp atışları başlamamıştı buda öyle olucak diyo korkuyodu ama Allahıma şükürler olsun ki bu zamana kadar sorunsuz geldik. böyle devam eder umarım . sende sakın kötü şeyler getirme aklına canım ben çok inanmıştım aklımada hiç kötü şey getirmedim

valla şimdi bende öyle yapmaya çalışıyorum aklıma kötü şeyler gelmesin diye bazen hamile olduğumu bile unutuyorum çünkü aklıma getirdiğim zaman vesveseler peşimi bırakmıyo iyi dileklerin için çok sağol canım inşallah bizimkide sizinki giibi sağlıklı bir şekilde dev am eder

valla şimdi bende öyle yapmaya çalışıyorum aklıma kötü şeyler gelmesin diye bazen hamile olduğumu bile unutuyorum çünkü aklıma getirdiğim zaman vesveseler peşimi bırakmıyo iyi dileklerin için çok sağol canım inşallah bizimkide sizinki giibi sağlıklı bir şekilde dev am eder

amin canım inşşş

essiracığım seninde oğluşun olucakmış gözün aydın maşallah paşana. bak ben doğru tahmin etmişim oğlun olucak demiştim tutdu tatlım:)))

iyi diyelim iyi olsun fıstığım yaaa bulantılarla başım dertte malaesfki:(( ayy sorma teyzesi yaadün ilk defa tekme attı minik sıpam çok güzeldi 5-6 kere tekmeledi elimi çektim gözümle bile gördüm Allahım sizlerede yaşatsın bu duyguları bebeğimmm. sen naasılsın

Aminnnn... Ben iyim ramazanla aram iyii ama uykusuzluk cok etkiliyor beni. Ayrica yani bir huy edindim allahim affett hastalar bana kokuyor bi igreti geldi. Isim geregi yanimda oturuyorlar test yaparken ama bana bir agir koku geliyoo mahvoluyorum. Oructan mi die dusunuyorum ama umatrim hamisliktendirr:-)

Aminnnn... Ben iyim ramazanla aram iyii ama uykusuzluk cok etkiliyor beni. Ayrica yani bir huy edindim allahim affett hastalar bana kokuyor bi igreti geldi. Isim geregi yanimda oturuyorlar test yaparken ama bana bir agir koku geliyoo mahvoluyorum. Oructan mi die dusunuyorum ama umatrim hamisliktendirr:-)

benim bu seneki orucum kaldı malesef yaaa:(( inş hamişliktendir tatlımmm. oruçtan olması büyük olasılık ama ben hamişlikten olmasını tercih ediyorum fıstığımmmmmmmm

kızzlarrrr sabah kan tahlili verdim. sonuç pozitif.. değerim de 365...
inanamıyorum.. hiç umudumun olmadığı bir aydı. kocama çok kaynamıştım, yumurtlama dönemini kaçırdık diyeee...
kızlar hayırlı bi ayda çookk hayırlı bi haber aldım.. darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah...
cumartesi doktorumdan randevu alıcam...

ayvareceliiii, hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin sonrasında da bebeğine kavuştursun inşallah...

oh ohhh ne güzeeell.. hayırlı olsun canım sana daaa.. hayırlısıyla rabbim tamamına erdirsin cümlemzinkini inşallah:))
:21::21::21::49::49::62::62::64::64::66::66:

canım teşekkür ederim, allah hepizmizi sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...

canım hayırlı olsun maşaallah diyelim:nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim elifçim

Tatlimmm ne kadan sevim bi bilsen araplar diyor ya ayvaaa cpok ayvaa bir haberr':-):-) ayy sevincten sacmaladim gordunmu sivem degisti:-) allah kalp atisini duyup,tekkmelerini hissedip kucagina almayi nasip etsin. Darisi basimaaa basimiza yani;-) eee hadi belirti vami belirtii????

ha haaa uzun zamandır bu ayvayı yemeyi bekliyodum zuzum... iyi dileklerin için çok teşekkür ederim... allah en kısa zamanda bu topikteki tüm arkadaşlarımza nasip etsin inşallah. ben buradaki arkadaşlığın uğuruna inanıyorum :34:
canım ben adet olacağım günlerde çok karın ve kasık ağrısı çektim. her an hastalancakmışım gibi. hatta bi sabah o kadar çoktu ki kırmızılar geliyo diye ped taktım. bır de koyu sarı veya açık kahve gibi akıntım vardı... göğüslerim her adet dönemine oranla daha az hassasiyetlik gösterdi.. şimdi kasık ağrım bitti bel ağrım başladı.. aşama aşama gidiyorum herhalde..

ayva çiçek açmış yazmı geleceekkkk :16:yafriiiii çok sevindim maşallahh rabbim pıt pıt larınıda duymak nasıp etsın canım benim....:14:
eceliiiiiiiiii... ben de takıldım senin peşine... inşallah ayvanız göbekli göbekli açıcakkk :49:

ayvareceliiii, hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin sonrasında da bebeğine kavuştursun inşallah...
teşekkür ederim tatlımm.

Back