- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #2.701
bebeğimmm şükür kavuşturana nasılsın canımmmm
:113:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğimmm şükür kavuşturana nasılsın canımmmm
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen hamilemisin laannnn....?? insan bi faceten msj atarrr şurda tatile gittik diye adam yerinemi konmuyorum yoksaaammm...???????????????????????
bana neden yazmıyon kızzzz bende rüya gördüm rüyamda terkedilmiş oğlan çocuğu vardıııı.ben onu aldım çorba ile besledim sonra bana gülücükler saçmaya başladı bebekde okadar güzel ki akışıklı beyaz tenli arışın bir bebek tiiii
, ecanım benim benim iki hamileliğimde de sol kasığımda ağrı olur ve çok yorgunum uykusuzum kirpiklerim karışmış göğüsler kopucakkkk bence sende dikkat et fazla yorma kendini
Hayırlara gıtsın guzel yuzlun erkek cocugu gormek sıkıntılarından kurtulmaya guzel haberler alacagına yemek yedırmekte bır sevaba gırdıgıne delalet eder sanırım sen hamılesın ama hiiiçte merak etmiyom bikerem
, e
Insallah bebiskomm bende goguslerden anliyodumm ama benim sadece ucu aciyo bu sefer hic sismedikii ama daha alti gun var sekerim ama test negatiff:-( sana heves edip yaptim ama bende kocaman bir tekk cizgi cikti simdi regl olmayi bekliyorum. Cook sinirli ve uyku halindeyim esim dun bana cok kizdi ben vazgectim bebek isinden dedi yeterki sen iyi oll,bencil heriff onun amaci fingirdemek hep fingirdesin istiyo ama bana bisler olduu istemiyorumm:$
kızlar günaydın moralim çok bozuk 32 gün hala gelmedi kan verdim kızlara çıkmadı bu nedir ilk defa oluyor korkuyorum
Canım stresten oluyor sen kendın çagırıyorsun olumsuz şeylerı daha yasın basın ne menopozu aklından cıkar havalardan olabılır yasadıgın sıkıntılardan olabılır hamıle degılsen aksam sabah adet gorursun ama sen poztıf dusun lutfen bak bır anımı anlatayım ben kurtajdan sonra psıkolojık yardım aldım bende korkular basladı kuzenım 43 yasında menopozo gırdı obur kuzenım 42 yasında yumurtaları bıttı falan bende 41 yasındayım korkularım arttı tabıkı dr paylastım ama nasıl aglıyorum benım artık bebegım olmaz dıye bana dedıkı senın olmayacagın varsada sen bu stresle kendını o pozısyonlara sokacan sonrada eyvah para etmez kendıne gel olumlu dusun benım dedı bır hastam var 17 yasında lıseye gıden kız menopoza gırdı yanı tamamen yasadıklarınlan kaynaklanıyor rıca ederım relax ol beyin gücüyle cagırma
günaydınn ayşem nasıl gidiyo kız hamişlik :)
sennn 6. hissin kuvvetliymiş.kız söyle bakalım benim gidişat nasıl neyim olucak
ayy yok kız pek iyi değildir ama söyle bakalım belirtilerini. bide doktor bebeğini ultrasonda sağ taraftan bulursa oğlun soldan bulursa kızın olur kızlar solda erkekler sağda olur aklında bulunsun. bide bebeğin hareketini 3, aydan sonra hissedersen oğlun. 4, aydan sonra hissedersen kızın olur:)). ben essiranın hareketinden tahmin ettim ve doğru çıktı erken hareket etti bebeği bende erkek dedi tuttu:)
Vayy vayy vayy seastre hanima bakin beaa bilirkisi gii vallaa,yerim seni benn bizim aysemle soldan soldan vuruyolar aysemin kizi olcak benimde koca bi fosumm fosss:'(
kızlar günaydın moralim çok bozuk 32 gün hala gelmedi kan verdim kızlara çıkmadı bu nedir ilk defa oluyor korkuyorum