• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Hımm aslında haklısın dediğin gibi yapabiliriiz:D Ben eşime çaktırmadan test alayım en iyisi:D

aman çaktırma ben çaktırıyorummm gülüyo banaaaa dun evden işe gidecem karnımı tutuyo dio iyi bak bebeğimizeeee :)) pişkin pişkinde gülüoo banaaa bi yandan:)))

Iyi aksamlar kizlar takatim olmasada geldim yoksa sabahtan beri yemek yapiyorum menu cook fazla geldi oruc olunca ne gozum doyuyor ne elim:-) merakimdan ne var ne yok die en cokta aysemi merak ettim tekrarladimi die testi? Neysse yarin kan verir de o da rahatlar bizde. Ins. Gonlundekine kavusur sonunda aysem dahil hepimizzz... Benimde gogus uclarimda agri varr biraz erken basladi bu ayy ama baskada bisey yok artik gun saymaya basladim ben.10.9.....;-) rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlarla taclandirsin hepimizi bu mubarek gun ve gecelerde tum dualarimiz kabul olsun ins....

kızlar dua edin benim için tamam mıııııı

canımmmm benim hepimiz için şu mübarek günlerde o kadar çok dua ediyorum kii.. allahım ona açılan ellerimizi boş bırakmasın, bebeciklerimizle doldursun inşallah..
bu sabah ben de idrar testi yaptım hem de hızımı alamadım 2 tane (olur da biri yanlış olur diye:) ikisi de pozitif ama hala silikler...
yarın sabah ben de kan vericem, sağlık ocağına damlıyım diyorum sabahtan :)
ben de dualarınızı bekliyorum kızlar, öpüyorum hepinizi :16:

merhaba bende 1 senelik evliyim. bikaç ay sonra bebek olsun istiyoruz. fakat ben tam emin değlim çok gelgitler yaşıyorum.korkuyorum.doğumdan vs.... bilinçsiz hamile kalmakta istemiyorum. hamile kalmadan önce ne gibi kontrol ve testlerden geçiliyor. yardımcı olrsanız sevinirim...

canım hoşgeldin aramıza... bi izmirli olarak seni gördüğüme sevindim.
herkes o korkuları gelgitleri yaşıyo, bazen rüyalarımdan kalp çarpıntıları ile uyandığım oluyoo... ama hamile olan veya doğum yapan arkadaşlarım hep ertelediklerine pişmanlar. keşke daha önce bu işlere adım atsaymışız diyolar...
ben hamile kalmaya karar verdiğimde bi kadın doğum uzmanına gittim... ben anne olmak istiyorum dediğinde zaten o gerekli tetkikleri yapıyor.. kan ve idrar örneği alıyo senden. hemoglobin, troid, toksoplazma, şeker, kollestrol, enfeksiyon..vb. hepsine bakıyor. bi ultrason muayenesine giriyosun alttan :52: bu durum biraz tedirgin edici ama alışıyosun.
herşey normalse folik asit veriyo kan değerlerine göre... hergün 1 tane içilen de var sabah akşam 2 tane içilen de. artık o senin vucudunun ihtiycına kalmış.
eğer bi problem görürse adetinin 3. günü çağırıyo hormon testleri için...
işte böyle. umarım allah gönlüne göre verir.. içini ferah tut her zaman.

Gunaydin kisslarr simdi hepiniz agustosa mi gectiniz ama ben daha ayi bitirmedimm;-) heyecan tam gaz devamm... Vee aysemden haber almadan surdan suraya git memmm:-P o da heyecan yaratiyo girmice tuttu ayolll,hadi ama guzel haberler getirde yeniden umut dolsun icimizz... Bu arada bata 8 kaldii bende birtek gogus acisi var baskada bisey yokk,uyku halim var ama oruca yoruyorumm vee sadece sol kasigim agriyo hep ayni yerr,hic sagin agridigini hissetmedim daha, calismiyormu nee''?:-)

Gunaydin kisslarr simdi hepiniz agustosa mi gectiniz ama ben daha ayi bitirmedimm;-) heyecan tam gaz devamm... Vee aysemden haber almadan surdan suraya git memmm:-P o da heyecan yaratiyo girmice tuttu ayolll,hadi ama guzel haberler getirde yeniden umut dolsun icimizz... Bu arada bata 8 kaldii bende birtek gogus acisi var baskada bisey yokk,uyku halim var ama oruca yoruyorumm vee sadece sol kasigim agriyo hep ayni yerr,hic sagin agridigini hissetmedim daha, calismiyormu nee''?:-)

yok tatlım temmuzun sonuna kadar burdayız da gelecek ay ıcın paylastım hadı hayırlısı son bombayı patlatın :)))

Günaydın hanımlar

Sanırım yeni hamişler var :49:

Felsefe, aysemkas ve ayvareceli tebrikler :nazar: Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben de regl olacağım sanırım. Ağustos listesi için isim yadırsam iyi olur. Yİne de çıkmayan candan umut kesilmez misali bir iki gün daha bekleyeyim

günaydın kızlaaaar... nasılsınız bakalım bugün de. vvar mı mutlu haberler ben de merak ediyorum:))) acele edelim güzel haber verirken olmaz mıııııııııııııııııı??:21:

Ozgem elimde bi sen hamissin suan sana sorayim olur mu? Hamislik belirtin neydi benim. Yanlisca gogus ucum aciyo birde sadece sol kasigim...

Ozgem elimde bi sen hamissin suan sana sorayim olur mu? Hamislik belirtin neydi benim. Yanlisca gogus ucum aciyo birde sadece sol kasigim...

hayırlı ramazanlar kızlar ayvareçeli ayşe ve felsefemi tebrik etmek istedim. kızlar bebekleriniz hayırlı, ömürlü olsunlar inşallah. pembe masal bu ay düşün bence bebek kendiliğinden oldunsa yumurtlama var demektir. yani kist oluşmamış baksana geçen ay. bu çok güzzel bi haber. daisy b umarım sende beklediğin bebeğine hayırlısı ile kavuşursun. özge inşallah bu cumartesi ikimiz de kalp atışlarını duyarız. yeni hamileleri görünce çok mutlu oldum. umarım şu mübarek ayda rabbim hepimizin yüzüne baksın

hayırlı ramazanlar kızlar ayvareçeli ayşe ve felsefemi tebrik etmek istedim. kızlar bebekleriniz hayırlı, ömürlü olsunlar inşallah. pembe masal bu ay düşün bence bebek kendiliğinden oldunsa yumurtlama var demektir. yani kist oluşmamış baksana geçen ay. bu çok güzzel bi haber. daisy b umarım sende beklediğin bebeğine hayırlısı ile kavuşursun. özge inşallah bu cumartesi ikimiz de kalp atışlarını duyarız. yeni hamileleri görünce çok mutlu oldum. umarım şu mübarek ayda rabbim hepimizin yüzüne baksın

inşallah canım:)amin..

hamile misiiiiiiiiiiiiiiin:10::10::10:
çok uzun zmandır giremiyorum misafirlerim vardı
ayyyyy hadi hemen git yaptır kan testini niye yarını bekliyorsun

Gunaydin kizlar nasilsiniz yarin gebelik testini tekrarlicam eger pozitif cikarsa kan vericam benim icin dua edin kizlar

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen hamilemisin laannnn....?? insan bi faceten msj atarrr şurda tatile gittik diye adam yerinemi konmuyorum yoksaaammm...???????????????????????

Back