• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Gunaydin kisslarr simdi hepiniz agustosa mi gectiniz ama ben daha ayi bitirmedimm;-) heyecan tam gaz devamm... Vee aysemden haber almadan surdan suraya git memmm:-P o da heyecan yaratiyo girmice tuttu ayolll,hadi ama guzel haberler getirde yeniden umut dolsun icimizz... Bu arada bata 8 kaldii bende birtek gogus acisi var baskada bisey yokk,uyku halim var ama oruca yoruyorumm vee sadece sol kasigim agriyo hep ayni yerr,hic sagin agridigini hissetmedim daha, calismiyormu nee''?:-)

BATlarımız aynı :)) ben de bekliyorum sabırsızlıkla.. Rüyamda test yapıyordum önce çift kırmızı çizgi çıkıyordu.sonra bu bozulmuş diyordu birileri..ama rüyamda bile o kadar sevindiysem gerçeğini düşünemiyorum :40:

BATlarımız aynı :)) ben de bekliyorum sabırsızlıkla.. Rüyamda test yapıyordum önce çift kırmızı çizgi çıkıyordu.sonra bu bozulmuş diyordu birileri..ama rüyamda bile o kadar sevindiysem gerçeğini düşünemiyorum :40:

Evet esimin d. Gunu... Eger hamissem yeni yasina baba olarak gircek ins.ama hic belirtim yok sol kasik agrim haric... Sende varmi belirti falan ne durumdasin? Ne zmandir bebek dusunuyorsun? Benim 6. Ayim:-( bir kimyasal gebeligi saymassak tabi:-(

biz 3 yıldır evliyiz..2 denememiz daha..haziranın sonunda başladık denemeye..ilk ay olmadı.ikinci aydayız :) bir taraftan çok acele etmiyormuş gibi görünüyorum bir taraftan da meraklanıyorum.bende hiçbir belirti yok hala.. bekliyorum işte.yapacak pek bişey de yok sanırım :44:
benim d.günü de 4 ağustos..olursa hediyem olacak :)

Son düzenleme:
moralim çok bozuk kızlar adetim iki gün gecikmişti tam havaya girdim hamileyim diye ama az önce adet oldum ya boğazımda kitleniyo ağlayamıyorum

moralim çok bozuk kızlar adetim iki gün gecikmişti tam havaya girdim hamileyim diye ama az önce adet oldum ya boğazımda kitleniyo ağlayamıyorum

üzülme canımmm.. üzülmeeee:(( benimde 2 gunum kaldııı beklemek çok zorrr..olmazsa bi daha ki aya allah nasip etsin inşşş....

üzülme canımmm.. üzülmeeee:(( benimde 2 gunum kaldııı beklemek çok zorrr..olmazsa bi daha ki aya allah nasip etsin inşşş....

sağol canım inşallah...aynen oyle zor geçtiki 1 ay nasıl geçecek diyorum inşllah sen de vardır hamilelik:) benim kafama takılan tükürükle ovulasyon testi almıştım ona göre yaptım ama tutmadı kafam karıştı inşallah agustosa:)

neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki... İnşallah bir daha ki aya hayırlısı ile gelir bebişin...

Heyyy hala olmadın ha:) Bende bendeeee

Bat'ıma 6 gün olsa da gebelik testi aldım bugün ama uygulamadım. Eşim "neden aldın erken değilmi test için?" diye sorunca bulunsun evde lazım olur dedim :)) Adamda ne olduğunu şaşırdı artık. Heyecanla beklemekteyim. Hala bir belirti yok iki yöndende... hayırlısı inşallah..

ya burdaki konuşmaları kim şildi öğlen baktım 178 konuşma sayfası vardı şimdi 169 aradaki 9 sayfa nerde ayşeme bakacaktım hamile mi diye yaaa niye siliyosunuz

Tuhaf bir durum var çözemedim bende.Konuşmaların çoğu siliniyor.Hatta yazıyorsun tekrar sayfaya döndüğünde msj yok:S

Öyle bir gün hayal etki efendimiz önde bizler arka safda durup rabbimizin nur cemalini seyrediyoruz.Tam gözlerimiz dolup ağlayacakken'ARTIK SENİN İÇİN GÖZYAŞI YOKTUR,bugün mutlu olma günüdür'denilir...RABBİM SENİDE O MUTLU İNSANLARDAN EYLESİN....:14:

Son düzenleme:
biz 3 yıldır evliyiz..2 denememiz daha..haziranın sonunda başladık denemeye..ilk ay olmadı.ikinci aydayız :) bir taraftan çok acele etmiyormuş gibi görünüyorum bir taraftan da meraklanıyorum.bende hiçbir belirti yok hala.. bekliyorum işte.yapacak pek bişey de yok sanırım :44:
benim d.günü de 4 ağustos..olursa hediyem olacak :)

Aaa ne guzell sanada d.gunu hediyesi gelecek ins. Sanki senin hemen olacak gibi bi his dogdu icime cunku ben ikinci dnemede hamis kalmistim kasimda...ama kimyasal gebelikmis 5.haftada dustu:-( neyse gordugun uzre arada korunmalarim olsada toplaminda 6 aydir beklemedeyiz,yokk... Esim artik isyanlarda bebekte istemiyorum yeterki sen. Benden vazgecme diyor.. Cinsel hayatimi bile tamamen degistirdim yaa, ama suna pisman oldum keske hic korunmasaydim evlenir evlenmez baslasaydim simdi bukdr kasmazdim herhalde.

Öyle bir gün hayal etki efendimiz önde bizler arka safda durup rabbimizin nur cemalini seyrediyoruz.Tam gözlerimiz dolup ağlayacakken'ARTIK SENİN İÇİN GÖZYAŞI YOKTUR,bugün mutlu olma günüdür'denilir...RABBİM SENİDE O MUTLU İNSANLARDAN EYLESİN....:14:

Gunaydin anaci mmm... Nasilsin kusum ne var ne yokk, ya sen uyusana ne bu kdr erken kalkasin be kadinn:-P valla uzuluyom yaaa,ben olsam hayatta kalkamamm.. Hele hamisssem hep yatarim :-D vee ruyanda ne gordum anlatiyorum,beyaz bir posette bugday vardi ve gulerek dedim ki espri falan yapip neyse bugdayi veren pirincide verir dedimm:-D hani pilav gorunce hamis kaliniyo yaaa bugday ne kii???

bebeğimmm şükür kavuşturana nasılsın canımmmm

Gunaydin anaci mmm... Nasilsin kusum ne var ne yokk, ya sen uyusana ne bu kdr erken kalkasin be kadinn:-P valla uzuluyom yaaa,ben olsam hayatta kalkamamm.. Hele hamisssem hep yatarim :-D vee ruyanda ne gordum anlatiyorum,beyaz bir posette bugday vardi ve gulerek dedim ki espri falan yapip neyse bugdayi veren pirincide verir dedimm:-D hani pilav gorunce hamis kaliniyo yaaa bugday ne kii???

Canım kocısı ıse yolluyom 1 bardak sutu ıcerken bakıyom napıyonuz dıye uykumda olmuyo ama ben aksam yemegınen sonra bır uyuyorum bırdaha sahurda kalkıyorum gun ortasında cok uyuyorum sabah uykusunu pek sevmıyorum..hayırlara gıtsın bılınc altı bır ruya gormussun ama bugday cok bereketlı beyazda guzel hadı ne dıyelım hamıslı bır haber alacan:16:

Gunaydin kisslarr simdi hepiniz agustosa mi gectiniz ama ben daha ayi bitirmedimm;-) heyecan tam gaz devamm... Vee aysemden haber almadan surdan suraya git memmm:-P o da heyecan yaratiyo girmice tuttu ayolll,hadi ama guzel haberler getirde yeniden umut dolsun icimizz... Bu arada bata 8 kaldii bende birtek gogus acisi var baskada bisey yokk,uyku halim var ama oruca yoruyorumm vee sadece sol kasigim agriyo hep ayni yerr,hic sagin agridigini hissetmedim daha, calismiyormu nee''?:-)

canım benim benim iki hamileliğimde de sol kasığımda ağrı olur ve çok yorgunum uykusuzum kirpiklerim karışmış göğüsler kopucakkkk bence sende dikkat et fazla yorma kendini

bana neden yazmıyon kızzzz bende rüya gördüm rüyamda terkedilmiş oğlan çocuğu vardıııı.ben onu aldım çorba ile besledim sonra bana gülücükler saçmaya başladı bebekde okadar güzel ki akışıklı beyaz tenli arışın bir bebek tiiii

Back