• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

günaydııınn kızlaaarrrr...?? 1 haftalık izinden sonraa yine burdayı8mm :) yeni hamişlerimiz varmış maşallahhh :nazar: bu mübarek günlerde o müjdeyi almak ne mutluluk vericidirr.... ben 28 haziranda regl oldum 16 gün sonra yani 13 temmuz yine regl oldum :( oruca temiz başladım ama bu erken gelen regl beni çok üzdü :( yine bi sorun var sanırım... neyse rabbimden hayırlısı elbet bir zamanı vardır ne diyim :)

ayşe denen insannn uyusss bi cvp yazsanaa....!!!!!

slm kızlar ben geldimm nasılsınız ayy ne güzel haberler okudum çok sevindim ayşe ayvareçeli felsefem tebrik ederim kızlar sizi çokk sevindimmm. felsefem bu arada ben seni rüyamda gördüm hamileymişsin listede ismin varmış bugünde haberini okudum tatlım

kızlar naber sizi arıyordum benim bugün 30 gün ama olmadım birde bir sorun var ben kansızım gecikme olabilirmi kaç gübden beri ter basıyor ağrılarım çok fazla ne olabilir ama hiç mi hiç umutlu değilim

kızlar ne olur cevap verin

tatlım kansızlığın etkisi varmıdır bilemicem ben hep kansız çıkıyodum adetlerim hep düzensizdi ama benim yumurtalıklarımda tembellik vardı. ateş basması oluyo demişsin umutlandırmam istemem ama gebelik belirtisi benim hala devam ediyo ateş basmalarım canım

hayırlı ramazanlar kızlar ayvareçeli ayşe ve felsefemi tebrik etmek istedim. kızlar bebekleriniz hayırlı, ömürlü olsunlar inşallah. pembe masal bu ay düşün bence bebek kendiliğinden oldunsa yumurtlama var demektir. yani kist oluşmamış baksana geçen ay. bu çok güzzel bi haber. daisy b umarım sende beklediğin bebeğine hayırlısı ile kavuşursun. özge inşallah bu cumartesi ikimiz de kalp atışlarını duyarız. yeni hamileleri görünce çok mutlu oldum. umarım şu mübarek ayda rabbim hepimizin yüzüne baksın

oy ınsAllah canım Allah razı olsun senden Allah sana da evladını saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp ettsın Amin

Gunaydin kizlar nasilsiniz yarin gebelik testini tekrarlicam eger pozitif cikarsa kan vericam benim icin dua edin kizlar

:64::64::64::64::64::64::16:

tatlım kansızlığın etkisi varmıdır bilemicem ben hep kansız çıkıyodum adetlerim hep düzensizdi ama benim yumurtalıklarımda tembellik vardı. ateş basması oluyo demişsin umutlandırmam istemem ama gebelik belirtisi benim hala devam ediyo ateş basmalarım canım

sende mı pcoydun canım yumurtalarda tembellık vardı derken?

kızzlarrrr sabah kan tahlili verdim. sonuç pozitif.. değerim de 365...
inanamıyorum.. hiç umudumun olmadığı bir aydı. kocama çok kaynamıştım, yumurtlama dönemini kaçırdık diyeee...
kızlar hayırlı bi ayda çookk hayırlı bi haber aldım.. darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah...
cumartesi doktorumdan randevu alıcam...

inanamıyorum.. hiç umudumun olmadığı bir aydı. kocama çok kaynamıştım, yumurtlama dönemini kaçırdık diyeee...
kızlar hayırlı bi ayda çookk hayırlı bi haber aldım.. darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah...

oh ohhh ne güzeeell.. hayırlı olsun canım sana daaa.. hayırlısıyla rabbim tamamına erdirsin cümlemzinkini inşallah:))
:21::21::21::49::49::62::62::64::64::66::66:

hayırlısı olsun bebegım Allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın bızler ıcın de dua et Amin

penbe yazdıklarımı okudun mu

canım aradım gecmıste de bulamadım sorunu kopyalarmısın sana zahmet olmasa

Günaydın kızlar :) ben daha hala hasta olmadım ama 5 gun once kanda hamile olmadığımı öğrenmiştim bugun yarın hasta olmam gerek ama İnsallah 9 ay 10 gun boyunca hasta olmam eeeee negatifi görsemde çıkmadık candan umut kesilmiyor :)

canım hayırlı olsun maşaallah diyelim:nazar::nazar::nazar::nazar:

Hamile olanları tebrik ediyorum , darısı bizlerin başına diyelim bu ayda bir şey yok :43:

Zamanı varmış demek ki daha . Regl oldum kocamın ne suçu varsa ona patladım :14:

Tatlimmm ne kadan sevim bi bilsen araplar diyor ya ayvaaa cpok ayvaa bir haberr':-):-) ayy sevincten sacmaladim gordunmu sivem degisti:-) allah kalp atisini duyup,tekkmelerini hissedip kucagina almayi nasip etsin. Darisi basimaaa basimiza yani;-) eee hadi belirti vami belirtii????

slm kızlar ben geldimm nasılsınız ayy ne güzel haberler okudum çok sevindim ayşe ayvareçeli felsefem tebrik ederim kızlar sizi çokk sevindimmm. felsefem bu arada ben seni rüyamda gördüm hamileymişsin listede ismin varmış bugünde haberini okudum tatlım

hadi canım ee nasıl gördün inşallah rabbim kucağıma almayıda nasip eder.(cemicümlemize)

Canimm nasilsin ne var ne yok? Bebisin hareket etti edeli ugrmaz olsun,tabii yanliz olmadigini iyicee hissettiriyor anaciginaa. Nasilsin tatli?

Back