- Konu Sahibi pembemasal
- #2.501
ben adetim geçsin olmazsam öyle yapacamm:))
vala ben şimdiye 10 kere yapmışstımm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben adetim geçsin olmazsam öyle yapacamm:))
vala ben şimdiye 10 kere yapmışstımm.
Kızlar günaydın pazartesi bakalım adet olacak mıyım ?
İçimden bir ses adet olacaksın diyor . 4 gün varken test yaptım negatif çıktı acaba durum değişir mi ki
hımmm hiç belli olmaz hayatım herşey her an değişebilirrrr
Ben yaptım 4 gün kala negatif ti yaa acaba değişri mi Ayşe bir bilgin var mı ?
değişir hayatımmm belki geç döllenmedirrr
iftara ne yapsam diye araştırırken acıktım yaaa :))
salı günü bat... ve yine sıfır belirti...
Kızlar günaydın pazartesi bakalım adet olacak mıyım ?
İçimden bir ses adet olacaksın diyor . 4 gün varken test yaptım negatif çıktı acaba durum değişir mi ki
değişebilir canım. ben adetimi 3 gün geçerken test yaptım negatifti. 8 gün geçince yaptım pozitif çıktı. Allah hayırlısını versin inşallah.
benımde 25iiii.....bende bu ay garip şeyler oldu.. sankii ıslaklık var regl olmuşum gibi gidiorum bakıyorum kuru ...
gunaydınnnnnnnn kızlarrr
günaydın pembem
günaydın pembem
günaydınnn canımmmm nasılsın
ay sormayın yenı uyandım sersemlesmısım ıyıce evı derleyıp toplayıp annemlere gıdıcem sızlerde ne var ne yok bakalım belırtı melırtı benım adetım tam ramazandan 1 gun once bıttı ya bu ay ya da gelecek ay tekrardan doktor kontrolunden gecıcem bı hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın
ya ben ne uyuabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum çok garip :) kalkıyorum evle uğraşmak canım istemiyor, yatıyorum uyuyamıyorum. gece kalktığım halde 08,15 ayaktayım şaka gibi :)
ramazan ı iyi değerlendirmek lazım, dualar geri çevirilmiyor...