- Konu Sahibi pembemasal
- #2.501
ben adetim geçsin olmazsam öyle yapacamm:))
vala ben şimdiye 10 kere yapmışstımm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben adetim geçsin olmazsam öyle yapacamm:))
vala ben şimdiye 10 kere yapmışstımm.
Kızlar günaydın pazartesi bakalım adet olacak mıyım ?
İçimden bir ses adet olacaksın diyor . 4 gün varken test yaptım negatif çıktı acaba durum değişir mi ki![]()
hımmm hiç belli olmaz hayatım herşey her an değişebilirrrr
Ben yaptım 4 gün kala negatif ti yaa acaba değişri mi Ayşe bir bilgin var mı ?
değişir hayatımmm belki geç döllenmedirrr
iftara ne yapsam diye araştırırken acıktım yaaa :))
salı günü bat... ve yine sıfır belirti...
Kızlar günaydın pazartesi bakalım adet olacak mıyım ?
İçimden bir ses adet olacaksın diyor . 4 gün varken test yaptım negatif çıktı acaba durum değişir mi ki![]()
değişebilir canım. ben adetimi 3 gün geçerken test yaptım negatifti. 8 gün geçince yaptım pozitif çıktı. Allah hayırlısını versin inşallah.
benımde 25iiii.....bende bu ay garip şeyler oldu.. sankii ıslaklık var regl olmuşum gibi gidiorum bakıyorum kuru ...
gunaydınnnnnnnn kızlarrr![]()
günaydın pembem
günaydın pembem
günaydınnn canımmmm nasılsın
ay sormayın yenı uyandım sersemlesmısım ıyıce evı derleyıp toplayıp annemlere gıdıcem sızlerde ne var ne yok bakalım belırtı melırtı benım adetım tam ramazandan 1 gun once bıttı ya bu ay ya da gelecek ay tekrardan doktor kontrolunden gecıcem bı hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın
ya ben ne uyuabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum çok garip :) kalkıyorum evle uğraşmak canım istemiyor, yatıyorum uyuyamıyorum. gece kalktığım halde 08,15 ayaktayım şaka gibi :)
ramazan ı iyi değerlendirmek lazım, dualar geri çevirilmiyor...