• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Kızlar günaydın pazartesi bakalım adet olacak mıyım ?

İçimden bir ses adet olacaksın diyor . 4 gün varken test yaptım negatif çıktı acaba durum değişir mi ki :14:

değişir hayatımmm belki geç döllenmedirrr

ayşem elimde hazır testim varrr istesem kullanırım ama bende arkadaş gibi 2 gun önce yaptım bi test çıkmadıııı şimdi yaparsamda cıkmazssa boşa yapmış olcammmm:)))artık testleri boşa yapmak istemıyorummmmmmmmmmm:)))bu gidişle kocama aylık bı kutu test aldırıcam:D

iftara ne yapsam diye araştırırken acıktım yaaa :))
salı günü bat... ve yine sıfır belirti...

Kızlar günaydın pazartesi bakalım adet olacak mıyım ?

İçimden bir ses adet olacaksın diyor . 4 gün varken test yaptım negatif çıktı acaba durum değişir mi ki :14:

değişebilir canım. ben adetimi 3 gün geçerken test yaptım negatifti. 8 gün geçince yaptım pozitif çıktı. Allah hayırlısını versin inşallah.

değişebilir canım. ben adetimi 3 gün geçerken test yaptım negatifti. 8 gün geçince yaptım pozitif çıktı. Allah hayırlısını versin inşallah.

Amin beni motive ettiniz valla .

nrkny canım ben 20 adet ovulasyon testi + 6 adet gebelik testi aldım her ihtimale karşı eğer hamile olmazsam ovulasyon testiyle denemek için :9:

benımde 25iiii.....bende bu ay garip şeyler oldu.. sankii ıslaklık var regl olmuşum gibi gidiorum bakıyorum kuru ...

bende artık ne garip bir şey oluyor ne normal bir şey. ne adet belirtisi ne hamilelik hiç bişey yok artık :))

günaydın pembem

günaydınnn canımmmm nasılsın

ay sormayın yenı uyandım sersemlesmısım ıyıce evı derleyıp toplayıp annemlere gıdıcem sızlerde ne var ne yok bakalım belırtı melırtı benım adetım tam ramazandan 1 gun once bıttı ya bu ay ya da gelecek ay tekrardan doktor kontrolunden gecıcem bı hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın

ay sormayın yenı uyandım sersemlesmısım ıyıce evı derleyıp toplayıp annemlere gıdıcem sızlerde ne var ne yok bakalım belırtı melırtı benım adetım tam ramazandan 1 gun once bıttı ya bu ay ya da gelecek ay tekrardan doktor kontrolunden gecıcem bı hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın

ya ben ne uyuabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum çok garip :) kalkıyorum evle uğraşmak canım istemiyor, yatıyorum uyuyamıyorum. gece kalktığım halde 08,15 ayaktayım şaka gibi :)
ramazan ı iyi değerlendirmek lazım, dualar geri çevirilmiyor...

ya ben ne uyuabiliyorum ne uyanık kalabiliyorum çok garip :) kalkıyorum evle uğraşmak canım istemiyor, yatıyorum uyuyamıyorum. gece kalktığım halde 08,15 ayaktayım şaka gibi :)
ramazan ı iyi değerlendirmek lazım, dualar geri çevirilmiyor...

hakılsıın canım bu aksam sahurda abdest alıp degerlendırıyım ben de sonra yavas yavas pazartesınden sonra mısafırlerı davet etmeye baslıyım dıyorum cok buyuk sevap ılk ıkı hafta biz davet edıyım sonra bız gıderız dıye dusundum bakalım hayırlısı bu aydan umudum var ama ramazanda da bıraz zor oluyor bu gıbı seyler:1:
Tabı yuce Allah ısterse olmıyıcak sey yoktur Allah dualarımızı kabul etsın Amin

Back