• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ben senden buyğum 1 yaşş.. buarada varmı arttıraan benım kocam inşaat mühendisi yasemın inşaat muhasebecisi mercimink inşaat teknikeriiiiiiiiiiiiii..... ne kadar uyumlu arkadaşlarız dımıııı :)))bir araya geldik mi bile kocalarımızın konuşacağı tek bı konu var inşaatlar:)))))

gercekten yaaa:)ben 91lıyım yanı daha 21:D

kızlaarrr aksam kacta gelıonuzz bee kalkayımda kaynanama yardım edem azcık bı corba pişirem:)gelceniz dimi?ben sahura kadar burda olurum buyuk ıhtımalle tabı teravıhten sonra:)

benim başım çok ağrıyor geçerse buralardayımmmm... kalk kaynaananaaaaa yardım et bakammmm haydeee.. kaynanalara saygıııı:)))

neyseeeeeee şu dkaıkka itibarıyla 1 damla bile pembe akıntıya rastlanmamıştırrrrrrrr.... allahım hayırlısı neyse sen onu ver...

Yasemin çok minikmişsin sen ya:D
nrkny vayyyy aplamsın:D
:D
Belkide temizlik yaparken yorulduğun için gelmiştir pembeler. sen bu ara temizliği falan bırak dinlen bence;)

Belkide temizlik yaparken yorulduğun için gelmiştir pembeler. sen bu ara temizliği falan bırak dinlen bence;)

aynennn canım aramızda 1 yaş var ne ablasıııı:))) kızlar benım 1 haftaya yakındır da kulaklarım basınç yapıyooo ayyy hastalık hastas oldummmmm iyice inşşşş bebişim gelir yaaa:((( çaresiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz içimdeeeeeeeeeeeekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çocukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:(((((((

Selam kızlar herkese günaydın.
Benim Bat 20 temmuzdu.1 gün geçti.Üstelik hasta olacakmısım gibi sancılarım vardı,ama suan bi vukuat yok.Hadi hayırlısııı..

Back