- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
- Konu Sahibi pembemasal
- #2.461
adet olamıyorum ya başım ağrıyoo çok uykumda geldii ama kalkıpta yemek yapmam lazım nasıl olck bılmıyomrööö(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gelemem kocişim çok çok çok yoğun çalışıyoooooooooooo((((((((
ne iş yapıo enişte:)neden orda oturuyonuz gelsenız bu tarafa iş cok burda sehrde cok huzurlu:)
mühendis ... burda ev yapıyor.. :)))huzur var yanii diyosunn:))))))))alemsinnn:)))çok huzursıuzum burdaaaaai inan:))))))))))
benmkıde ınsaat muhaasebesı falan tutuo enıstemiz var teknıker bı enıstede malzeme satan bı sırkette calısıo tamam ıste yap sat ısıne gırerız
hahahahahaha tamam benım aklıma yattı:)))))))))
bnmde yattı inanki
kızlar ya sıze bır sorum olcak yumurtlama dönemının sonundayım bugün bugünüde degerlendırelım dıyorumda e ramazan oruc var normlade ılıskıden sonra kalkmıyorum yatıgım yerden sabah banyo yapıyodum şimdi gece yarım gıbı yatsak falan 2.30 3e dogru kalkıp yıkansam sahurdan önce yeterlı dımı okdar banyosuz durmak
yarımsaat oyle beklemen yeterlı cnm senın dedıgınde olur ama bu gunlerde pek uygun dusmez
:)) pembe olunca ne olmuş ki:) kız mı olcak yoksaaaa:)) şaka tabi de belirtin vardı ya hemen değilimdir diye düşünme. Daha 4 günümüz var. Bak bugün test yaptırcaktım sırf heyecan olsun diye yaptırmadımşimdi sıra kötüde( byaklaşık 2 saatır temızlık yapıyordum wc ye gıttım bide ne gurururm yıne pembeler gelmişşşş.. anlaşılan bu ay da kırmızı kartı yedım sanırım erkenden yedım ama oda ıyıye ışaretmişşş değilsede bana göre ıyı şeyler olacak ben öle hisseidyorumm.. artık bı dahak aya inşşş:) asla ve asla umumudumuzu kaybetmeyelimmmm... anne olacazzzzzz bizde..
Tabiki teyze olcaz yasemnn:) Daha 4 gün var yahudur bakalım dAHA sen hemen pembelerden anlaşılmaz o!!!! aaaaaaaaa teyze olcez biz dimi merciminik????bak ne dio kızdırıyo beni
mercimink tatlımmmmmmmmmm hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
merciminiiiiikkkkkkkkk hoşgeldın nerde kaldın
Geldim geldim:)Bu ara biraz yoğunum,il içi yer değiştirmeler başladı kendime okul bulmaya çalışıyorum:)) Heyyyy benim kocada inşaat teknikeri onu da alın şu yap sat işine:))
:)) pembe olunca ne olmuş ki:) kız mı olcak yoksaaaa:)) şaka tabi de belirtin vardı ya hemen değilimdir diye düşünme. Daha 4 günümüz var. Bak bugün test yaptırcaktım sırf heyecan olsun diye yaptırmadım
Tabiki teyze olcaz yasemnn:) Daha 4 gün var yahu
vaaaaawww aile şirketi kuruozz kızz merciminik sende benden buyuk musun?????
Bunu sen söyleyeceksin Büyükmüyüm küçükmüyüm 85 liyim ben
kızlar ya sıze bır sorum olcak yumurtlama dönemının sonundayım bugün bugünüde degerlendırelım dıyorumda e ramazan oruc var normlade ılıskıden sonra kalkmıyorum yatıgım yerden sabah banyo yapıyodum şimdi gece yarım gıbı yatsak falan 2.30 3e dogru kalkıp yıkansam sahurdan önce yeterlı dımı okdar banyosuz durmak
ayy ben cok kucuk kalıom sızden ablamı desem ne
Bunu sen söyleyeceksin Büyükmüyüm küçükmüyüm 85 liyim ben