• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlar akşam rüyamda üniversiteye gidiyorum ankaraya ama mühendislik bölümünü kazanmışım ama ordaki adam senden kadın doğumcu olur diyorlar bende kadın doğumcu olmuşum.yaaa diyorum ki ben kaşın sıcağına alışkınım ankaranın kışında ne yaparım ben diyorumm

kızlar akşam rüyamda üniversiteye gidiyorum ankaraya ama mühendislik bölümünü kazanmışım ama ordaki adam senden kadın doğumcu olur diyorlar bende kadın doğumcu olmuşum.yaaa diyorum ki ben kaşın sıcağına alışkınım ankaranın kışında ne yaparım ben diyorumm

hayırlara bebısım benımmm :7:

Sikilmayin anacimm ben geldim,guzel ramazan ayinin guzel mubarek insanlari nasilsiniz bakalim. Aysem senin yaklasti dimi testmi yaptin naptin yavrimm? Nasil gidiyor orucla araniz nasil,ben coooook sukur cok dayanikliyim inancimdan dolayida hicc yakinmamm cok sukurki bu gunleri gosterdi rabbim. Benimde 31 temmuz bat tarihim esimin d.gunuuu:-)m insallah bebisim yola cikmistirrr... Dogum gunum bana geldigin gundurr,icimdeki ozlem askini sondurrr:-D

Sikilmayin anacimm ben geldim,guzel ramazan ayinin guzel mubarek insanlari nasilsiniz bakalim. Aysem senin yaklasti dimi testmi yaptin naptin yavrimm? Nasil gidiyor orucla araniz nasil,ben coooook sukur cok dayanikliyim inancimdan dolayida hicc yakinmamm cok sukurki bu gunleri gosterdi rabbim. Benimde 31 temmuz bat tarihim esimin d.gunuuu:-)m insallah bebisim yola cikmistirrr... Dogum gunum bana geldigin gundurr,icimdeki ozlem askini sondurrr:-D

vayyy laflara bak laflaraaaa.ben dün oruç tuttum ama bugün nöbetçiyim hastanede ondan tutmadımmm evet canım yaaa dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama adetime daha 1 hafta var.bende henüz çok güvenemedim teste ondan sordum hayatım

bu benimkinin remi değil ama benim çizgide böyleydi
2Q==

kizlarrr merhaba bilgisayarim bozuk telden yaziyorum
sabah sahura kalktigimda test yaptim veee ikinci cizgi ordaydi silik ama ordaydiiii
esim de bakti oda gordu normalde 18 20 temmuz gibi adet olmam gerekiyodu ama olmadim
karnimda ve kasigimda agri var bi de koyu sari renk akintim
evde baska test yok aksamustu carsiya cikip nobetci eczane bakicamm bi test daha alayim
o da cift cizgi cikarsa pazartesi kan verebilirim
kizlar dua edin coook heyecanliyimmm elim ayagim titriyo

sabah sahura kalktigimda test yaptim veee ikinci cizgi ordaydi silik ama ordaydiiii
esim de bakti oda gordu normalde 18 20 temmuz gibi adet olmam gerekiyodu ama olmadim
evde baska test yok aksamustu carsiya cikip nobetci eczane bakicamm bi test daha alayim

çok sevındım ...allahım kucağına almayı nasip etsin inşşş....darısıda biz olmayanlarınnnn başınaaa....

bu benimkinin remi değil ama benim çizgide böyleydi
2Q==

hadi canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmmm:52:

ay çok güzel ayşem ve ayvareçeli valla siz hamilesiniz bende evde test yaptım silik çıktı sonra test yaptım beta 167 çıktı yeni olunca öyle oluyomuş hadi hayırlısı

hayirli olsun ayvarecelimm Allah hepimizin yuzunu guldursun

kizlar baba annemin ruyasini anltiyim su an annemlerdeyim ve baba annem seni ruyamda gordum dedi bem beyaz gelinligi giymisin bebek gibi yuzun annem benim odama cagiriyomus baba annemi gel bak kiz nasil oldu diyee ruya yorumcumuzz eceliss sana sesleniyorum kankaa:1:

kızlar yin test yaptım galiba hamileyim yine ikinci çizgi çıktı silikte olsa var.hemen çıktı ama ikinci çizgi.daha erken yaptım ya ondan bence çizgi silik çıkıyor

Back