• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

neden bugün kimse yokkk kızlar bide size birşey sorucamm.adet öncesi yapılan gebelik testlerinde pozitif çıkarsa doğrumudur sizcee.yanılma payı varmııı

kızlar bende ne adet belirtisi ne hamilelik belritisi hiç bir şey hissetmiyorum artık çok komik ama öyle valla :9: Içimdeki ses sen adet olacaksın diyor :9:

öldürücem onu :52:

hakılsıın canım bu aksam sahurda abdest alıp degerlendırıyım ben de sonra yavas yavas pazartesınden sonra mısafırlerı davet etmeye baslıyım dıyorum cok buyuk sevap ılk ıkı hafta biz davet edıyım sonra bız gıderız dıye dusundum bakalım hayırlısı bu aydan umudum var ama ramazanda da bıraz zor oluyor bu gıbı seyler:1:
Tabı yuce Allah ısterse olmıyıcak sey yoktur Allah dualarımızı kabul etsın Amin

aynen canım ya ramazanda zor oluyor böyle şeyler, o nedenle ben de yumurta takibi yaptırmaktan çekiniyorum, sürekli ilişki işi ramazanda zor olur. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.

neden bugün kimse yokkk kızlar bide size birşey sorucamm.adet öncesi yapılan gebelik testlerinde pozitif çıkarsa doğrumudur sizcee.yanılma payı varmııı

bence doğrudur canım. yanılma payı kısmını ertesi sabah tekrar deneyerek halledebilirsin :)

aynen canım ya ramazanda zor oluyor böyle şeyler, o nedenle ben de yumurta takibi yaptırmaktan çekiniyorum, sürekli ilişki işi ramazanda zor olur. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.

Bence doğrudur canım. Yanılma payı kısmını ertesi sabah tekrar deneyerek halledebilirsin :)

bencede zor olur çalışıyorum bu ay olmazsa artık o kadar üstüne düşemicem malesef ramazan girdi araya :44:

dün rüyamda düşük yapmışım elimdede et parçası olan bebeğim :43:

çok üzüldüm ama işte ne bileyim kabus gibiydi rüyası bile kötü ya

bende bebeğimi gördüm ruyamda erkekti kucağımdaydı mavi bi tulum vardı ustunde yüzü kocamın yuzuyle aynıydı ..ufacıktı ve benımle konuşuyorduuu çok ilginç??

bende bebeğimi gördüm ruyamda erkekti kucağımdaydı mavi bi tulum vardı ustunde yüzü kocamın yuzuyle aynıydı ..ufacıktı ve benımle konuşuyorduuu çok ilginç??

ooo ben gördüğüm bebekleri anlatsam sana evlendiğim günden beri bebek görüyorum rüyam da hep erkek gördüm emzirdim yıkadım uyuttum o kadar güzeldi ki anlatamam kızlar :16:

Ayşem %99 doğrudur.Şimdi bebeciğin oluştuğu o hücre tüplerden rahime doğru gelir,kendisine uygun bir alan bulduktan sonra yerleşir,gömülür ve Bhcg salgılamaya başlar,20 mU üstüne çıktığında idrarda görülmeye başlar.

ooo ben gördüğüm bebekleri anlatsam sana evlendiğim günden beri bebek görüyorum rüyam da hep erkek gördüm emzirdim yıkadım uyuttum o kadar güzeldi ki anlatamam kızlar :16:

inş ruyalarımız gerçek olur bu hayırlı gunlerde inşşşş...

bence doğrudur canım. yanılma payı kısmını ertesi sabah tekrar deneyerek halledebilirsin :)

hımmm pekiiiii anladım canım

Ayşem %99 doğrudur.Şimdi bebeciğin oluştuğu o hücre tüplerden rahime doğru gelir,kendisine uygun bir alan bulduktan sonra yerleşir,gömülür ve Bhcg salgılamaya başlar,20 mU üstüne çıktığında idrarda görülmeye başlar.

hımm anldımmm canımmm insan tereddütte kalıyor daaa ondan dedimmm acaba mı diyeee

Back