• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

tahmini yumurtlama günlerimde ilişkiye girmeye özen gösteriyoruz zaten :) doktor da aynı senin gibi daha çok erken dedi.. ama insan çevrede zırt diye hamile kalanları görünce işkilleniyor ister istemez... kuzenimle aynı ay korunmayı bıraktık o şimdi 10 haftalık falan hamile... böyle şeyler olunca neden bana yok diyor insan :)

bunye meselesi ))) demek kuzenıne ceket atsalar ustune hamile kalacak bünyede .. bende kiloda var ...ama sorun olmuyomuşş yınede herkesın vucut hemen hazır hissetmez gebeliğe düye düşünüyorummm..:))

bunye meselesi ))) demek kuzenıne ceket atsalar ustune hamile kalacak bünyede .. bende kiloda var ...ama sorun olmuyomuşş yınede herkesın vucut hemen hazır hissetmez gebeliğe düye düşünüyorummm..:))

ohooo sen onu mu takıyon be tatlım bnm ustume kuzenın ıkı kez hamıle kaldı(malesef ıkısıde dusuk) gorumcem7 haftalık suan ben hala nal topluyom gerıden:D

ohooo sen onu mu takıyon be tatlım bnm ustume kuzenın ıkı kez hamıle kaldı(malesef ıkısıde dusuk) gorumcem7 haftalık suan ben hala nal topluyom gerıden:D

olurrr olurrrrrrrrrr... allah buyukturrrrrr...allahım en kısa surede bebişlerimize kavuşmayı nasip etsın inşşş...no stress no panic:))

aaaaa ben daha 21:D kız kacanlar bızım gıbı cahallar olur genelde sen nasıl kactın:D

biz eşimle evlendık 1 hafta sonra aradık ailelerimizi dedik biz evlendık:))) kımsenın haberi yoktu bı ablam bide eşimin ablası görümcecim biliodu .. yaptık bı çılgınlıkkkkkk:)) ama ıykıde yapmışımmmmmmmm çok mutluyum çok şükür.. gelinlik giyemedim ama olsunnn...

biz eşimle evlendık 1 hafta sonra aradık ailelerimizi dedik biz evlendık:))) kımsenın haberi yoktu bı ablam bide eşimin ablası görümcecim biliodu .. yaptık bı çılgınlıkkkkkk:)) ama ıykıde yapmışımmmmmmmm çok mutluyum çok şükür.. gelinlik giyemedim ama olsunnn...

aaaaaaaa neden gıyemedınkı:(uzuldum sımdı:(aıleler karsı mıydı kı neden oyle oldu??

aaaaaaaa neden gıyemedınkı:(uzuldum sımdı:(aıleler karsı mıydı kı neden oyle oldu??

paramız yoktu kii:)) evlendik cebımızde 50 lıramız vardı..:)))))))) çok şükür şimdi var... sonra aileler istedi biz onalra yuk olmak istemedikkkk.. ama eşim bana soz verdi 5 yıl sonra düğün yapcaz çoluk çocukk:)))))))

paramız yoktu kii:)) evlendik cebımızde 50 lıramız vardı..:)))))))) çok şükür şimdi var... sonra aileler istedi biz onalra yuk olmak istemedikkkk.. ama eşim bana soz verdi 5 yıl sonra düğün yapcaz çoluk çocukk:)))))))

ayy ınsallah super olur:)

selam kızlar hayırlı ramazanlar hepınıze felsefem ramazanın ılk hamılesı sen oldun tebrık ederım ınsallah bırzlerde arkandan sürüklenır gelırız :111:
bende dün sahura kalktım ama uyanasım yoktu oglum sagolsun uyandı anne dıye seslenınce fırladım yerımden onun yanına yatıp onu uyutayım derken bır baktım saat 7 sahur falan gıttı tabı dün aksamda yemek yememiştim aksamüzerı bırseyler atıstırmıstım allahtan gece yatmadan 2-3 bardak su içmiştim öyle basladık bakalım sahursuz olarak ılk orucumuza :31:

Back