- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
- Konu Sahibi pembemasal
- #2.421
bende kalkıyım kocamın gömleklerini utuleyıp geliyimmm .. bu ev işi bitmior arkadaş ne yemek yapsam derdi var...gerçi menumu harıladım ama bugun hazır yarın ne yapacammmm......??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kalkıyım kocamın gömleklerini utuleyıp geliyimmm .. bu ev işi bitmior arkadaş ne yemek yapsam derdi var...gerçi menumu harıladım ama bugun hazır yarın ne yapacammmm......??
slm kızlar bende yeni doktordan geldim 1-2 haftalık hamileymişim rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sağlıklı bir şekilde hayırlı bi evlat nasip eder inşallah ben ve eşim fazla sevinemiyoruz çünkü nisan 20 de boş gebelik nedeni ile kürtaj olmuştum insan ister istemez gözü korkuyo ama inşallah bebeğim hayırlı bi ayda geldi inşallah hayırlı ve sağlıklı olur.rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
bulursun sen yapcak bişeyler:)
:))) hiç bişey yapasım yok ..mutfağa gırmek bilem istemıyommmmmmmmmmm:))))))))
benide aranıza alır mısınız benımde temmuzdan geçti İnş ağustos diyorum Allahım hepimize en kısa sürede nasip eder.
yapar yapar hamilelikcanın ıstemeeeezz kokuları sevmezsıııınn en ıısı dısarda yemekben bı hamıle kalırsam kocam yandı valla varını yogunu satcak beni doyurmak ıcın
merhaba arkadaşlar. biz marttan beri bebek istiyor ve deniyoruz. henüz hamile kalmadım.. hamilelikten korunmak için ilaç vs de kullanmamıştım. cmts günü doktora göründüm. "hormon testi yapmama gerek yok, bana ultrasonda gördüğüm yeter" dedi ve vajinadan ultrasonla baktı. herhangi bir problemim olmadığını gayet sağlıklı olduğumu söyledi hatta yumurtalarımı da gösterdi.. sonra eşimin spermiogram yaptırmasını eğer sonuç normalse sadece beklememizi söyledi.
şimdi benim kafama takılan şu; acaba bana hormon testi yapmaması kan değerlerime bakmaması normal mi ? gerçekten sadece ultrason muayenesi yeterli mi ?
ben artık gerçekten bebek istiyorum buradaki herkes gibi. hiçbir problem olmadığı halde hamile kalamamak garip geliyor bana.. bu konuda gerçekten çok bilgisizim. buradaki arkadaşlar eminim benden daha çok şey biliyorlar... yardımcı olursanız sevinirim...
bu arada dün adet oldum bu ayıda pas geçtik yani...
kız hamile değilim belkii coştuuunnn haaa:))))ay hamile kalmazsam bu ay çok üzülme olurmu tatlım bi dahaki söz daha çok çalışcaaammmmmmmmmm:)))))))))))))))
bende aynen senın durumundayım hatta ben senden bır ıkı ay once basladım tık yok yanı..eger gerek gorseydı test yapardı o sen ıcını ferah tut olcek hepımızın ınsallah:)
aaaaa kahrolurum vallaa ne yap et bebıs ıstıom ben ona gore:):):):):):):):):)
canım bence hamile kalırsınnn .. bende marttan beri evliyimm tık yoookk henuz çok erkendi bence doktora gitmen bilee ben daha doktora gitmedim 1 yıl olsun eğer olmazza gidecemmmm...bence sorun yoksa yumurtlama gunleri gir ilişkiye .emın ol bu ay tutmazsa diğer tutarrr... allahtan ümit kesilmezzz .. bol bol çalış...
ayyy tamam bende bekliyorum senden söyle bakıyım bat sat ???
bende aynen senın durumundayım hatta ben senden bır ıkı ay once basladım tık yok yanı..eger gerek gorseydı test yapardı o sen ıcını ferah tut olcek hepımızın ınsallah:)
ÇALIŞ bacım çalı herkes calıssın:)yumurtlama gunlerını hesaplayabılıomusub ona dıkkat et o gunlerın cıvarında takılın bakalımm bos gemek yok hadı bakalım bu ay:)kız sende bu martta mı evlendın????
temmuz 11de olduydu en son yanı 9 ağustos falan olsa gerek:)
tahmini yumurtlama günlerimde ilişkiye girmeye özen gösteriyoruz zaten :) doktor da aynı senin gibi daha çok erken dedi.. ama insan çevrede zırt diye hamile kalanları görünce işkilleniyor ister istemez... kuzenimle aynı ay korunmayı bıraktık o şimdi 10 haftalık falan hamile... böyle şeyler olunca neden bana yok diyor insan :)canım bence hamile kalırsınnn .. bende marttan beri evliyimm tık yoookk henuz çok erkendi bence doktora gitmen bilee ben daha doktora gitmedim 1 yıl olsun eğer olmazza gidecemmmm...bence sorun yoksa yumurtlama gunleri gir ilişkiye .emın ol bu ay tutmazsa diğer tutarrr... allahtan ümit kesilmezzz .. bol bol çalış...