• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayi asilama

Kızlar göhüslerim cok agrıyor dokunamıyorum aşılama yaptıgım günden itibaren başladı sizinde öylemi bu göhüs agrısıyla hasta olcam gibi bir his var :(

Merhaba canım sanırım aşılama ile hamile kalmıssın bizlerde burda aşılama yapıp günlerin gecmesini bekliyoruz belirtilerini falan bizimle paylaşabilirmisin ??
Merhaba. Ben 3 asilama oldum ama malesef asilama ile hamile kalmadim. Son asilamamdan 3 ay sonra kendi kendime kaldim. O ay hayit özlü bir hap kullanmistim. Belirtim hic yoktu. Bence belirtiler hep insani yaniltiyor. Benim aylarca o kadar belirtim oldu ki. Hamile kaldigim ay hicbir belirtim yoktu. Hatta kendimi de cok yormustum. En büyük ve tek belirti bence o çift cizgi.....

Kızlar göhüslerim cok agrıyor dokunamıyorum aşılama yaptıgım günden itibaren başladı sizinde öylemi bu göhüs agrısıyla hasta olcam gibi bir his var :KK43:
Durduk yere ağrımıyor biraz sert dokunsan ağrıyor göğüs uçlarım koyulaştı, kızlar siz sis olun üşütmeyin bugün delicesine bir mide ağrısıyla uyandım hemen hastaneye gittik ama aşılama oldm diye hiç bir şey yapmadılar evde biraz kustumda çok şükür rahatladım

Durduk yere ağrımıyor biraz sert dokunsan ağrıyor göğüs uçlarım koyulaştı, kızlar siz sis olun üşütmeyin bugün delicesine bir mide ağrısıyla uyandım hemen hastaneye gittik ama aşılama oldm diye hiç bir şey yapmadılar evde biraz kustumda çok şükür rahatladım
Hamile misin acabaaa 😍😍 kaç gün sonra test yapacaksın

Merhaba kızlar. 23 temmuz salı adet günüm. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım bu sabah. Ben hafif bir pembelik görüyorum ya da görmek istiyorum bilmiyorum 🙈 ( miratech erken gebelik testini açıp ikiye kestim . Yalnız her gebelik testinde olmuyor bu kesme işi bazıları teferruatlı oluyor)

Eklentiler

• 6DCDDAA8-5DAB-492C-8DF3-25C61FEE594C.jpeg
    6DCDDAA8-5DAB-492C-8DF3-25C61FEE594C.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba kızlar. 23 temmuz salı adet günüm. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım bu sabah. Ben hafif bir pembelik görüyorum ya da görmek istiyorum bilmiyorum 🙈 ( miratech erken gebelik testini açıp ikiye kestim . Yalnız her gebelik testinde olmuyor bu kesme işi bazıları teferruatlı oluyor)
Siz aşılama yapmışmıydınız

Aşılama yapan arkadaşlar eşinizin aşılamadaki sperm hacimleri ne şekilde çıktı acaba benim eşimin 14 milyon çıktı
Geçen ki asilama da eşimin sperm değerleri çok iyi çıkmıştı ama bugün 3 milyon çıktı ve ileri hızlı %10 çıktı doktor yine de yaptı tutabilir dedi moralim çok bozuldu eşimin değerlerinin düşeceğini beklemiyordum

Merhabalar herkese. Yıllardır takip ediyorum forumu yazmak bu güne kısmetmiş. Öncelikle hayırlısıyla allah herkese nasip etsin bebek sahibi olmayı. Ben de pkolılardanım :) kilo şeker vs problemim yok çok şükür. 4 yıllık evliyiz. Yaşım 33. 2 sene önce 8 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum. O gün bu gündür her ay çift çizgi görmek umuduyla bekliyoruz. Hsg vs derken bu ay aşılama oldum. Sorun bende diye düşünürken eşimin morfoloji sonucu %0 çıktı diğer sonuçlar çok iyi hatta Swim Up sonrası 10 milyon sperm %98 hareketlilikle işlem yapıldı ama morfoloji yine %0 Doktor önemli olmadığını söyledi ama işte ben de umutsuzluk yarattı. 13 temmuz da oldum aşılama sizleri de takip ederek gün sayıyorum.

Hamile misin acabaaa 😍😍 kaç gün sonra test yapacaksın
Kızlar bugün ikinci kez hastaneye gittim aşılamayı yapan doktoruma kan idrar yaptılar ultrason fln beta hcg 2.08 çıktı gebelik için en 5olması lazım adetime 8gün var normalde bu tarihte daha düşük çıkar ama ümitlendirmiş olmayayım dedi yükselebilirde yükselmeyebilir de dedi dua edin kızlar bana da yükselsin🙏🏼Ateş kusma ishal mikrop kapmışm ama seruma çok şey katamadıkları için düzelmedim o kdr kötüyüm ki şuan anlatamam size ateşler için de😥

İ
[/QUO
İnşallah hamilesindir🙏🏼♥️

Kızlar bugün ikinci kez hastaneye gittim aşılamayı yapan doktoruma kan idrar yaptılar ultrason fln beta hcg 2.08 çıktı gebelik için en 5olması lazım adetime 8gün var normalde bu tarihte daha düşük çıkar ama ümitlendirmiş olmayayım dedi yükselebilirde yükselmeyebilir de dedi dua edin kızlar bana da yükselsin🙏🏼Ateş kusma ishal mikrop kapmışm ama seruma çok şey katamadıkları için düzelmedim o kdr kötüyüm ki şuan anlatamam size ateşler için de😥
Canım geçm
canım geçmiş olsun beklemek çok zor ama mecbur bende klomen kullandıgım zamanlarda adetime 3 gün kala test yaptım 2.6 cıktı doktorum dırek ilacın etkisinden dedi zaten 3 gün sonra adet oldum deger 0 olmuştu daha adetinize cok var kendinizi üşütmeyin

Arkadaslar kullanmış oldugumuz ganol f ilaclarda beta hcg hormonu var 12 günde anca bu hormonu vucudumuzdan atıyoruz beklemek cok zor ama pozıtıf görüp sonra negatif görmek hayal kırıklıgı olur küçük bir bilgilendirme insallah hepimizin hamileyim yazısını görürüz ☺️

Merhaba. 4. Asilamami olacakken hamile oldugumu oğrendim. Ilaclarim elimde kaldi. Birine göndermek istiyorum özelden irtibata gecerseniz. Istanbul ici olsa iyi olur cunku ilaclarin sogukta muhafazasi lazim biliyorsunuz
Ankaradayım ihtiyacım da var bana yollarımısiniz bozulur mu hemen

Back