Evet canım adetinin 3.günü mutlaka doktora gitmelisin muayene edecek ilaçlarını yazacak ve süreç başlayacakKızlar merhaba bende bu ay aşılama olcam inşallah ilk defa adetliyken mi başlıyor tedavi bu konuda bir bilgim yokta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım adetinin 3.günü mutlaka doktora gitmelisin muayene edecek ilaçlarını yazacak ve süreç başlayacakKızlar merhaba bende bu ay aşılama olcam inşallah ilk defa adetliyken mi başlıyor tedavi bu konuda bir bilgim yokta
Henüz olmadım 2 güne kadar olurum tamam canım teşekkür ederim sende aşılama yaptırdın mı canımEvet canım adetinin 3.günü mutlaka doktora gitmelisin muayene edecek ilaçlarını yazacak ve süreç başlayacak
Merhaba. Ben 3 asilama oldum ama malesef asilama ile hamile kalmadim. Son asilamamdan 3 ay sonra kendi kendime kaldim. O ay hayit özlü bir hap kullanmistim. Belirtim hic yoktu. Bence belirtiler hep insani yaniltiyor. Benim aylarca o kadar belirtim oldu ki. Hamile kaldigim ay hicbir belirtim yoktu. Hatta kendimi de cok yormustum. En büyük ve tek belirti bence o çift cizgi.....Merhaba canım sanırım aşılama ile hamile kalmıssın bizlerde burda aşılama yapıp günlerin gecmesini bekliyoruz belirtilerini falan bizimle paylaşabilirmisin ??
Ewt cnm bnm bgn 8.günHenüz olmadım 2 güne kadar olurum tamam canım teşekkür ederim sende aşılama yaptırdın mı canım
Durduk yere ağrımıyor biraz sert dokunsan ağrıyor göğüs uçlarım koyulaştı, kızlar siz sis olun üşütmeyin bugün delicesine bir mide ağrısıyla uyandım hemen hastaneye gittik ama aşılama oldm diye hiç bir şey yapmadılar evde biraz kustumda çok şükür rahatladımKızlar göhüslerim cok agrıyor dokunamıyorum aşılama yaptıgım günden itibaren başladı sizinde öylemi bu göhüs agrısıyla hasta olcam gibi bir his var![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tutar canımEwt cnm bnm bgn 8.gün
Hamile misin acabaaaDurduk yere ağrımıyor biraz sert dokunsan ağrıyor göğüs uçlarım koyulaştı, kızlar siz sis olun üşütmeyin bugün delicesine bir mide ağrısıyla uyandım hemen hastaneye gittik ama aşılama oldm diye hiç bir şey yapmadılar evde biraz kustumda çok şükür rahatladım
Siz aşılama yapmışmıydınızMerhaba kızlar. 23 temmuz salı adet günüm. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım bu sabah. Ben hafif bir pembelik görüyorum ya da görmek istiyorum bilmiyorum( miratech erken gebelik testini açıp ikiye kestim . Yalnız her gebelik testinde olmuyor bu kesme işi bazıları teferruatlı oluyor)
Geçen ki asilama da eşimin sperm değerleri çok iyi çıkmıştı ama bugün 3 milyon çıktı ve ileri hızlı %10 çıktı doktor yine de yaptı tutabilir dedi moralim çok bozuldu eşimin değerlerinin düşeceğini beklemiyordumAşılama yapan arkadaşlar eşinizin aşılamadaki sperm hacimleri ne şekilde çıktı acaba benim eşimin 14 milyon çıktı
EvetSiz aşılama yapmışmıydınız
Kızlar bugün ikinci kez hastaneye gittim aşılamayı yapan doktoruma kan idrar yaptılar ultrason fln beta hcg 2.08 çıktı gebelik için en 5olması lazım adetime 8gün var normalde bu tarihte daha düşük çıkar ama ümitlendirmiş olmayayım dedi yükselebilirde yükselmeyebilir de dedi dua edin kızlar bana da yükselsinHamile misin acabaaakaç gün sonra test yapacaksın
Adetinize daha var suanda pozitif cıkma ıhtimalı cok yuksek adetten önce test yapmayın ilacların etkisinden pozıtıf cıkar kullanmış oldugumuz ilaçlarda beta hcg hormonu var sonra negatif cıkınca üzülmek zorunda kalıyor ınsan hayırlısı neyse o olsun
Merhaba kızlar. 23 temmuz salı adet günüm. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım bu sabah. Ben hafif bir pembelik görüyorum ya da görmek istiyorum bilmiyorum( miratech erken gebelik testini açıp ikiye kestim . Yalnız her gebelik testinde olmuyor bu kesme işi bazıları teferruatlı oluyor)
[/QUO
İnşallah hamilesindir![]()
Canım geçmKızlar bugün ikinci kez hastaneye gittim aşılamayı yapan doktoruma kan idrar yaptılar ultrason fln beta hcg 2.08 çıktı gebelik için en 5olması lazım adetime 8gün var normalde bu tarihte daha düşük çıkar ama ümitlendirmiş olmayayım dedi yükselebilirde yükselmeyebilir de dedi dua edin kızlar bana da yükselsinAteş kusma ishal mikrop kapmışm ama seruma çok şey katamadıkları için düzelmedim o kdr kötüyüm ki şuan anlatamam size ateşler için de
![]()
canım geçmiş olsun beklemek çok zor ama mecbur bende klomen kullandıgım zamanlarda adetime 3 gün kala test yaptım 2.6 cıktı doktorum dırek ilacın etkisinden dedi zaten 3 gün sonra adet oldum deger 0 olmuştu daha adetinize cok var kendinizi üşütmeyinKızlar bugün ikinci kez hastaneye gittim aşılamayı yapan doktoruma kan idrar yaptılar ultrason fln beta hcg 2.08 çıktı gebelik için en 5olması lazım adetime 8gün var normalde bu tarihte daha düşük çıkar ama ümitlendirmiş olmayayım dedi yükselebilirde yükselmeyebilir de dedi dua edin kızlar bana da yükselsinAteş kusma ishal mikrop kapmışm ama seruma çok şey katamadıkları için düzelmedim o kdr kötüyüm ki şuan anlatamam size ateşler için de
![]()
Ankaradayım ihtiyacım da var bana yollarımısiniz bozulur mu hemenMerhaba. 4. Asilamami olacakken hamile oldugumu oğrendim. Ilaclarim elimde kaldi. Birine göndermek istiyorum özelden irtibata gecerseniz. Istanbul ici olsa iyi olur cunku ilaclarin sogukta muhafazasi lazim biliyorsunuz