• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayi asilama

Merhaba kızlar benimde bu ay asilamam olacak ama adet olamadim hala acaba aranizda rahim filmi çekip adeti geciken var mi testte yaptim negatif

Geçen ki asilama da eşimin sperm değerleri çok iyi çıkmıştı ama bugün 3 milyon çıktı ve ileri hızlı %10 çıktı doktor yine de yaptı tutabilir dedi moralim çok bozuldu eşimin değerlerinin düşeceğini beklemiyordum
Moralini bozma canım olacak olan olur dua edicez bol bol🙏🏼

Günü en erken
Umarım vardır bebiş ☺
Benm salı günü bat. Adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Uykumda bile hissediyorum ağrıyı
Günü en erken olan sensin galiba hiç asılama yapıpta tutan yokkı aramızda merakımızı giderelim benimde göğüs agrım sanırım progestarandan dolayı 😞

Merhaba kızlar benimde bu ay asilamam olacak ama adet olamadim hala acaba aranizda rahim filmi çekip adeti geciken var mi testte yaptim negatif
Canım merhaba aşılama öncesi hsg çekmiştim ama günüm gecikmedi geciken de oluyomuş kişiye göre değişiyor sanırım bu

Bende kasık ağrısı oluyor özellikle sol tarafımda ,ara ara o bölgede ıslaklık oluyo adet olcakmışım gibi adetime 7gün kaldı günler geçmiyor değer artcakmı acaba 🙈beklemedeyim 🙏🏼

Benim d
Bende kasık ağrısı oluyor özellikle sol tarafımda ,ara ara o bölgede ıslaklık oluyo adet olcakmışım gibi adetime 7gün kaldı günler geçmiyor değer artcakmı acaba 🙈beklemedeyim 🙏🏼
Benüm de sağ tarafta dün geceden beri ağrı var. 6. Gündeyim. Bir de başım çok ağrıyor. Havalardan mı aşılama mı anlamadım. Sizlerde var mı baş ağrısı?

Kızlar benim aşılamam da bugün yapıldı beklemedeyim bende hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah tutunur bebişlerimiz bize tutmasa da umudumuzu kaybetmek yok elbet olacak zamanı vardır elbet üzülmüyoruz 😇☺️❣️

Kızlar benim aşılamam da bugün yapıldı beklemedeyim bende hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah tutunur bebişlerimiz bize tutmasa da umudumuzu kaybetmek yok elbet olacak zamanı vardır elbet üzülmüyoruz 😇☺❣
Hayırlı olsun canım 🙏🏼 İnşallah tutunur inşallah

Back