Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralini bozma canım olacak olan olur dua edicez bol bolGeçen ki asilama da eşimin sperm değerleri çok iyi çıkmıştı ama bugün 3 milyon çıktı ve ileri hızlı %10 çıktı doktor yine de yaptı tutabilir dedi moralim çok bozuldu eşimin değerlerinin düşeceğini beklemiyordum
Benim dokununca acıyor ara ara da kasık ağrım varKızlar belirtiler varmi benim tek belirti göğüslerim iç çamaşırı bile takamıyorum günler geçmiyor
Umarım vardır bebişKızlar belirtiler varmi benim tek belirti göğüslerim iç çamaşırı bile takamıyorum günler geçmiyor
Günü en erken olan sensin galiba hiç asılama yapıpta tutan yokkı aramızda merakımızı giderelim benimde göğüs agrım sanırım progestarandan dolayıUmarım vardır bebiş ☺
Benm salı günü bat. Adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Uykumda bile hissediyorum ağrıyı
Canım merhaba aşılama öncesi hsg çekmiştim ama günüm gecikmedi geciken de oluyomuş kişiye göre değişiyor sanırım buMerhaba kızlar benimde bu ay asilamam olacak ama adet olamadim hala acaba aranizda rahim filmi çekip adeti geciken var mi testte yaptim negatif
İnşaallah. Normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün 11. Gün. Her sabah yapıcam. Umudum çok kırıldı“Beyazmandalina” senin haftaya salı benim cuma adet tarihim hadi hayırlı haberle gel inşallah umut ol bize![]()
Benüm de sağ tarafta dün geceden beri ağrı var. 6. Gündeyim. Bir de başım çok ağrıyor. Havalardan mı aşılama mı anlamadım. Sizlerde var mı baş ağrısı?Bende kasık ağrısı oluyor özellikle sol tarafımda ,ara ara o bölgede ıslaklık oluyo adet olcakmışım gibi adetime 7gün kaldı günler geçmiyor değer artcakmı acababeklemedeyim
![]()
Hayırlı olsun canımKızlar benim aşılamam da bugün yapıldı beklemedeyim bende hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah tutunur bebişlerimiz bize tutmasa da umudumuzu kaybetmek yok elbet olacak zamanı vardır elbet üzülmüyoruz☺❣
İnşallah tatlımHayırlı olsun canımİnşallah tutunur inşallah
Senin kaç gün geçti aşılamadan sonraHayırlı olsun canımİnşallah tutunur inşallah
Canım keşke oynamasaydın hani döllenme olduysa bu tür aktiviteler zarar verebilir.Kizlar ya bugun biraz top oynadim karnim acayip agriyor bu kadar hasassmi ya bu asilama
Dikkat etmek lazım bu dönemlerde canım inşallah önemli bi ağrı değildirKizlar ya bugun biraz top oynadim karnim acayip agriyor bu kadar hasassmi ya bu asilama
aşılamanın hemen sonrsında belli oluyor mu..Benim dokununca acıyor ara ara da kasık ağrım var