Sabretmeye çalışıyorum dua ediyorumsen bakma canım başkaların lafina konuşur konuşur dururlar.sabret
Benimde 4 gun sonra 1 yil oluyor bazen cok acele ettigimi dusunuyorum
Uzuldum canim ya bizimde nasibimizde varsa elbet olcaktir su saaten sonra stresten uzak durSabretmeye çalışıyorum dua ediyorumKızlar adet oldum bugün perşembe gününe kadar karar vericem bir tüp bebek merkezine tüpe başlayacağım hakkımda hayırlısı ne yapayım olmadı ne denediysem
İlk aşılaman mıydı canımSabretmeye çalışıyorum dua ediyorumKızlar adet oldum bugün perşembe gününe kadar karar vericem bir tüp bebek merkezine tüpe başlayacağım hakkımda hayırlısı ne yapayım olmadı ne denediysem
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ben hala adet bekliyorum.Sabretmeye çalışıyorum dua ediyorumKızlar adet oldum bugün perşembe gününe kadar karar vericem bir tüp bebek merkezine tüpe başlayacağım hakkımda hayırlısı ne yapayım olmadı ne denediysem
Sabret Cnm Allah sana hayırlı bir evlat versinSabretmeye çalışıyorum dua ediyorumKızlar adet oldum bugün perşembe gününe kadar karar vericem bir tüp bebek merkezine tüpe başlayacağım hakkımda hayırlısı ne yapayım olmadı ne denediysem
Evet canımİlk aşılaman mıydı canım
İnş senin tutarHepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ben hala adet bekliyorum.
Test yapıyorum hep negatif . Olsaydı hissederdm herhalde. Bir şey hissetmiyorumİnş senin tutar
Kacinci gun sizinTest yapıyorum hep negatif . Olsaydı hissederdm herhalde. Bir şey hissetmiyorum
Benim 9.gunum dayanamiyorum birazdan idrar testi yapicam ilaclarin etkisinden bile olda ikinci cizgiyi gorebilcekmiyim acabaAşılamadan sonraki 15. Umarım kist olmamıştır
Aa geçti demekki canımKizlar 9.gunum ama ilacin etkisi gecmismi hayalet cizgi bile yok
Pazartesi düşünüyorum canım senO ogretmen61 canım bizim aşılamamız aynı tarihteydi sanırım 15 temmuz ne zaman test yapacaksın
Puff sanirim bu ayda olmadiAa geçti demekki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?