bu ayda buyumesse klomenı gunluk 4 doza cıkartcak yada gonol f 75 e baslıcazİncir suyu kaynatip icin cok fazla etkisi oluyor yumurta tembelligi icin benim buyuyorda ne bir yildir ayni sonuc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ayda buyumesse klomenı gunluk 4 doza cıkartcak yada gonol f 75 e baslıcazİncir suyu kaynatip icin cok fazla etkisi oluyor yumurta tembelligi icin benim buyuyorda ne bir yildir ayni sonuc
Seni çok iyi anlıyorum canım. Üzme tatlı canını yasmıştır vaktini bir yere mevlam. Ben hala adet olmadım . Dün test yapmıştım negatif. Adetin gelmesini bekliyorum. İlaçlar çok belirti gösteriyor. Ama bende de hiç belirti kalmadı 3 gündürBenim göğüslerim ağzıma gircek kadar büyüdü uçları koyulaştı ama sonuç negatif inş sizin tutar![]()
Bende hiçbişey yok valla bitek göğüslerim büyüdüProgestan kullaniyorum tek belirti adet sancisi bence ilaclada alakali degil aranizda bu kadar erken adet sancisi ceken varmi
Evet asilamanin bu kadar dusuk oldugunu bilmiyordum diger sayfalarada goz atiyorum asilama ile hamile kalan cok nadir gordum sanirim 2.asilama icin erken davranmiycam biraz dogal yollari bekliycem ilaclar gercekten cok fazla yiprattiBende hiçbişey yok valla bitek göğüslerim büyüdü
Ben hemen 2.yi yaptırıp sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum doğal yol denedim birazEvet asilamanin bu kadar dusuk oldugunu bilmiyordum diger sayfalarada goz atiyorum asilama ile hamile kalan cok nadir gordum sanirim 2.asilama icin erken davranmiycam biraz dogal yollari bekliycem ilaclar gercekten cok fazla yipratti
Kac yillik evlisinizBen hemen 2.yi yaptırıp sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum doğal yol denedim biraz
Aşılama yaptıracak olanların %85’lik tutmayacağını bilerek bu yola girmesi gerektiği yazıyordu bir sitede. Sadece %15 şans veriyorlar zaten. Peki neden aşılama? Maliyeti ucuz olduğu için doktorlarn ilk yönlendirdiği tedavi bu. Bende baktm sitelere çok hamile kalan sayısı çok düşük. Tutmayınca üzüntüsüne eş değer hiç bir şey yokEvet asilamanin bu kadar dusuk oldugunu bilmiyordum diger sayfalarada goz atiyorum asilama ile hamile kalan cok nadir gordum sanirim 2.asilama icin erken davranmiycam biraz dogal yollari bekliycem ilaclar gercekten cok fazla yipratti
Asilamaya sehir disina gitmek zorundayim ve bana toplam 4 bin liraya mal oldu bu kadar dusuk oran oldugu icin asilamaya verilecek oarayi tup bebekte degerlendirmek daha mantikli en azindan tup bebekte tutma orani daha fazlaAşılama yaptıracak olanların %85’lik tutmayacağını bilerek bu yola girmesi gerektiği yazıyordu bir sitede. Sadece %15 şans veriyorlar zaten. Peki neden aşılama? Maliyeti ucuz olduğu için doktorlarn ilk yönlendirdiği tedavi bu. Bende baktm sitelere çok hamile kalan sayısı çok düşük. Tutmayınca üzüntüsüne eş değer hiç bir şey yok
Kesinlikle haklısın.Asilamaya sehir disina gitmek zorundayim ve bana toplam 4 bin liraya mal oldu bu kadar dusuk oran oldugu icin asilamaya verilecek oarayi tup bebekte degerlendirmek daha mantikli en azindan tup bebekte tutma orani daha fazla
2 yıl olacak ağustosta. 13 aydır deniyoruz çok yıprandım artıkKac yillik evlisiniz
Ahah ayni madem karin agrin basladi durmanin anlami yok dedi ama izin vermedim yine ne olur ne olmaz diye asilama sonra dogal yollardan gebelik cok oluyormus bir kac ay bekleyin istersenizBende tüpe geçeceğim ışık hızıyla 2.5 sene oldu ,kızlar bu arada test yaptırdıktan sonra eşim uzun süredir tutsun diye ilişkiye girmiyoruz adet olcaksın yine giremicez girelim bari dedi çok nazik davranmasına rağmen çok canım yandı ve kahverengi kanama gibi bişeyler geldi ayağa kalktığımda banyo için ,bari hızlıca adet olsam da tüpe geçsemben artık aşılama değil tüp bebek sayfalarına geçeyim
![]()
Benimde 4 gun sonra 1 yil oluyor bazen cok acele ettigimi dusunuyorum2 yıl olacak ağustosta. 13 aydır deniyoruz çok yıprandım artık
Yakında hepimiz tüp bebek sayfalarında tekrar buluşacağız anlaşılanBende tüpe geçeceğim ışık hızıyla 2.5 sene oldu ,kızlar bu arada test yaptırdıktan sonra eşim uzun süredir tutsun diye ilişkiye girmiyoruz adet olcaksın yine giremicez girelim bari dedi çok nazik davranmasına rağmen çok canım yandı ve kahverengi kanama gibi bişeyler geldi ayağa kalktığımda banyo için ,bari hızlıca adet olsam da tüpe geçsemben artık aşılama değil tüp bebek sayfalarına geçeyim
![]()
2.5 sene oldu canım yaşım 29 kaybedecek vaktim kalmadı olmuyor tutmuyor bi sebep var demekki beklesekte tutmaz bnce bekleyelim diye diye 2.5sene oldu zatenAhah ayni madem karin agrin basladi durmanin anlami yok dedi ama izin vermedim yine ne olur ne olmaz diye asilama sonra dogal yollardan gebelik cok oluyormus bir kac ay bekleyin isterseniz
Bunun sebebi etrafımızdaki çoğu kişinin hemen hamile kalması benceBenimde 4 gun sonra 1 yil oluyor bazen cok acele ettigimi dusunuyorum
Hastaneye gittigimde hamile bayanlari gorunce nasil ilacsiz tedavisiz hamile kaliyorlar diye sorup duruyorum test sonucu pozitif olup moralini bozanlar bile oluyor elimizde birsey yok tabi bol bol dua ve sabirBunun sebebi etrafımızdaki çoğu kişinin hemen hamile kalması bence
Anladim canim hakkinda herseyin hayirlisi2.5 sene oldu canım yaşım 29 kaybedecek vaktim kalmadı olmuyor tutmuyor bi sebep var demekki beklesekte tutmaz bnce bekleyelim diye diye 2.5sene oldu zaten
Evet sınavımız bu demekki Rabbim daha fazla bekletmeden sağlıklı çocuklar nasip etsin hepimize inşallahHastaneye gittigimde hamile bayanlari gorunce nasil ilacsiz tedavisiz hamile kaliyorlar diye sorup duruyorum test sonucu pozitif olup moralini bozanlar bile oluyor elimizde birsey yok tabi bol bol dua ve sabir
sen bakma canım başkaların lafina konuşur konuşur dururlar.sabretKızlar eşimle sabah kan testine gittim bugün izinliyim diğer günler gidemem diye 8.günde 2.0 çıkan değerim bugün 0.32 çıktı düşmüş yani hamile değilim adetim cuma günü ama belliki kalamamışım tutmamış aşılamam, moralman yerlerdeyim eşim adet ol hemen tüpü yapalım diyor bir kere de tüpü denerim borç harç başka imkanım yok tutarsa tutar tutmazsa olmuyo çocuğum demeye başlarım insanlara sormasınlar diye![]()