- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
İdrar testne çok güvenme kan önemli olan,olduysa zaten daha yeni döllenmiştir idrara yansıması uzun sürerPuff sanirim bu ayda olmadi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testne çok güvenme kan önemli olan,olduysa zaten daha yeni döllenmiştir idrara yansıması uzun sürerPuff sanirim bu ayda olmadi
Bende öyle düşünüyorum ama heran dayanamayıp yapabilirimPazartesi düşünüyorum canım sen
Var mı belirtinBende öyle düşünüyorum ama heran dayanamayıp yapabilirim![]()
Valla canım hiç belirti aramadım bu ay ama sol kasığımda ara ara batmamıdır ağrımıdır anlamadığım bişeyler oldu ama ben belirtidir diye düşünmüyorum bugün de hadi hayırlısı dediğim sık idrar muhabbeti var ama ben yine de bu da belirtidir demiyorum çünkü bu defa oldu galiba dediğim aylar çok oldu hüsrana uğramak istemiyorum negatife hazırlıyorum kendimi açıkçası. Sende var mı belirti.Var mı belirtin![]()
Sadece göğüslerim kocaman oldu o kadarValla canım hiç belirti aramadım bu ay ama sol kasığımda ara ara batmamıdır ağrımıdır anlamadığım bişeyler oldu ama ben belirtidir diye düşünmüyorum bugün de hadi hayırlısı dediğim sık idrar muhabbeti var ama ben yine de bu da belirtidir demiyorum çünkü bu defa oldu galiba dediğim aylar çok oldu hüsrana uğramak istemiyorum negatife hazırlıyorum kendimi açıkçası. Sende var mı belirti.
Belki görmezsin canım belki pozitiftir okadar negatif olma her ikisinide görme ihtimalimiz var .Sadece göğüslerim kocaman oldu o kadarbide ağır bişey yapınca kasığıma ağrı giriyo ama bence de psikolojik.Dediğin gibi çok belirti yaşayıp çok hüsrana uğradım 0 umudum var
yinede negatifi görünce çok üzülecem
Ya aşılaması tutan insan o kadar az ki umudum kalmıyo gördükçeBelki görmezsin canım belki pozitiftir okadar negatif olma her ikisinide görme ihtimalimiz var .
10 kişiden 2 sinin tutuyomuş ancak benim de aşılamadan yana umudum yok ama Allah ın takdirini bilemeyiz ben her ikisinede yüzde 50 bakıyorum herşey olabilir. Ama negatif çıkarsada çok üzülmcem önümüzdeki aylar da olur inşallahYa aşılaması tutan insan o kadar az ki umudum kalmıyo gördükçe
Ben biraz para biriktirip tüp bebeğe geçerim heralde 2. Aşılamadan sonra bakalım. Onda da rapor çıkartmak sıkıntı10 kişiden 2 sinin tutuyomuş ancak benim de aşılamadan yana umudum yok ama Allah ın takdirini bilemeyiz ben her ikisinede yüzde 50 bakıyorum herşey olabilir. Ama negatif çıkarsada çok üzülmcem önümüzdeki aylar da olur inşallah
İnşallah bunların hiç birine gerek kalmaz canım ❤Ben biraz para biriktirip tüp bebeğe geçerim heralde 2. Aşılamadan sonra bakalım. Onda da rapor çıkartmak sıkıntı
Valla canim ayni adet sancilariyla devam sende varmi birseylerNe durumdasınız kızlar
Dün gece bacak ağrısından uyuyamadım canım adet geliyo herakdeValla canim ayni adet sancilariyla devam sende varmi birseyler
Sen benden birgun onceydin normalde adet zamani oluyormu bacaklarinda agriDün gece bacak ağrısından uyuyamadım canım adet geliyo herakde
Bikere olmuştu öyle hatırlıyoeumSen benden birgun onceydin normalde adet zamani oluyormu bacaklarinda agri
2 gun sonra test yaparsiniz insallah tutmustur canimBikere olmuştu öyle hatırlıyoeum![]()
İnşallah ya idrar testi mi yapsam kan mı2 gun sonra test yaparsiniz insallah tutmustur canim ☺
Once kana geciyor garanti olsun diye kana bakin benceİnşallah ya idrar testi mi yapsam kan mı
Sen ne zaman yapcaksınOnce kana geciyor garanti olsun diye kana bakin bence
Canim doktor bana 12.gun yaparsan belli olur dedi kanda cumartesiye denk geliyor ama ben hasta oluc ya cok belliSen ne zaman yapcaksın![]()