- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
10 lu ve 5 li set ne oluyor canm hastane çıkışı mı?
Evet canım hastane çıkışı biri 5 parça biri 10 parça
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 lu ve 5 li set ne oluyor canm hastane çıkışı mı?
Sütyende hangi model ve markayı seçtiniz ? Bir tane emzirme sütyeni aldım ama içime sinmedi . Hamilelikte göğüslerim çok şişti 90C anca oldu Göğüs uçlarını belli etmeyen bir model istiyorum . Büyük göğüsler için bu tarz kolay emzirme sağlayacak model biliyor musunuz ?
şimdi senden ilk defa duydum destekli slikonlu olanları bir araştırayımBenim hamile külodum ve emzirme sütyenimin markası Deborah.Kullanış şekli cok güzel.Bende acemi olarak penye olan sütyenlerden aldım ama destekli (silikonlu) olanlarda varmıs benim aldıgım yerde yoktu.Dogumdan sonra almayı düsünüyorum onlardan hem göğüs ucunu belli etmez penye olanlar mutlaka göğüs ucunu belli eder benimde göğüsler 70 di 85 oldu
Uzun uzun yazmizsin teşekkür ederim kirmadigin için bunların dışında alinmasi gereken temel ihtiyaclar olursa yazarsan sevinirimBEBEK İÇİN
10 lu set
5li set
İç zıbın (2 adet)
Islak mendil (uni baby)
Alt-üst takım (2 adet)
Bere,corap,eldiven
Yelek,battaniye (ince penye olanlardan)
Agız mendili
Emzik,biberon,pişik kremi
Bebek bezi ( 3 adet koydum hastane veriyormus zaten )
Ana kucağı ( henüz almadım )
KENDİM İÇİN
2 takım gecelik-1 sabahlık
Terlik-taç
İç çamaşırı,emzirme sütyeni
Göğüs pedi,hasta bezi
Çorap,diş fırçası- macunu,tarak
Kücük boy havlu,dış kıyafet
Uzun uzun yazmizsin teşekkür ederim kirmadigin için bunların dışında alinmasi gereken temel ihtiyaclar olursa yazarsan sevinirim
Benimde öyle ya sanki alev topu var midemdeKızlar benim midem cok fena yanıyo 2 gündür bugün doktorum ilac yazdı inşallah iyi gelir siz ne durumdasınız ?
Almıştır inşallah canımm :) Sen yinede dikkat et tabiiKızlar moralim bozuldu , dün Ağrı'm vardı kontrole gittim farkli doktora kendi doktorum izinde , 35+4 kilosu 2500 ölçümledi 1 hafta geride. Dedi fl gerideydi ona alışkınımda kiloyu duyunca üzüldüm , suyun sınırda dikkat et dinlen Dedi eve Nasıl geldim bilmiyorum oysa yememe içmeme dikkat ediyorum ayrıca bebeğim hareketli gümbür gümbür , şuan eşime sahurda eşlik ediyorum acıkıyorum gece o zaman bile tepki veriyo yemeğime yani suyu az olsa bu kadar oyanr mı ? Sanmıyorum inş almıştır kilo haftaya tekrar kontrolüm var... Doğuma son 4 hafta
Alm
Almıştır inşallah canımm :) Sen yinede dikkat et tabii
Ama çok tatlı değil mi yaa sahurda bile uyumuyorlar azcık bi şey ye hemen tekmeler tekmelerİnşallah ..
Bende de aynı midem yanmaya başladı Gaviscon içmeye başladım
Ama çok tatlı değil mi yaa sahurda bile uyumuyorlar azcık bi şey ye hemen tekmeler tekmeler
Oy kıyamam ben size :) Rüyalar benim de başıma belaEvet cnm :) inş . Çok sağlıklı olduklarının işaretidir doğum yaklaştıkça korkular sardı beni birde forumda gördüklerim okuduklarım iyice meraklandırıyor.. Korkunç bir rüya gördüm Okadar yorgun uyandı zihnim çocuk kaskatı karnım demir gibi olmuş çok üzüldüm .. (
Evet cnm :) inş . Çok sağlıklı olduklarının işaretidir doğum yaklaştıkça korkular sardı beni birde forumda gördüklerim okuduklarım iyice meraklandırıyor.. Korkunç bir rüya gördüm Okadar yorgun uyandı zihnim çocuk kaskatı karnım demir gibi olmuş çok üzüldüm .. (
Ben daha konuşamadım ama bende normal istiyorum inşallah bence yapabiliriz :)
Canım rüyalara takılma hic moralini de bozma bircok hamile son zamanlar boyle korkunc rüyalar görebiliyormus