- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
İlk bebeğime hamileyim :) % 60 kız dedi doktorMerhaba hamişler cinsiyetler belli oldumu kaçıncı gebelik sizlerin...benim bir kızım var 5 yaşında
Belli oldu ama doğru olup olmadığı meçhul :)Erkenden belli olmuş ne güzel...bende ayın 15. De kontrole gitcem bakalım
Merhaba hamişler cinsiyetler belli oldumu kaçıncı gebelik sizlerin...benim bir kızım var 5 yaşında
Canım evet haklısın ancak benım kafama takılan Sata gore 8 dım ultrasonda 5+5 cıktım bu ndr bu kdr fark olurmuHoşbeşli çok normal...6-7 haftalıkken kesede bebek görünüyor...herkesin aynı yAni
Kac hfta fark vardı peki sizinNormal son günlerde hamile kalmışsın demekki benimde aynısı oldu
1 hafta ...sonuçta hamilesiniz ne önemi varkiKac hfta fark vardı peki sizin
Hadi hayırlısı. Benim Kontrolumde cuma günü. İnşallah ogreniriz cinsiyetleriben haftaya gidicem kontrole. 16. haftayı dolduruyorum. cinsiyetine de o zaman baktırıcam çok merak ediyorum
Kızlar merhaba
Çok fena grip oldum başımda agrıyor bol bol meyve yiyorum,Çorba iciyorum ama yine aynı.Ihlamur içmeye korkar oldum bitki çayları hamilelikte iyi degilmis sanırım..Bana doktor yolu göründü bebegim etkilenmez insallah
merhaba arzucan 2li test yaptırdınız mı acaba?günaydın kızlar benim hala miğdem çok bulanıyo ve halsizlik ve ara ara baş ağrısı bi türlü geçmiyor sizdede var mı bu şikayetler
kaç hftalık hamilesin?Mrb ben bu hafta randevum var henüz yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?