Temmuz anneleri

Erkenden belli olmuş ne güzel...bende ayın 15. De kontrole gitcem bakalım

Temmuz anneleri Merhaba. . Bende inşallah agustos annesı olacagim ancak Sata gore 8 hafta hesabımdı dra gıttım 5+5 dıye cıktı kesem yolk fln oluşmuş ancak bebek gorunmedi bu sekilde bişeyle karsılasan varmı acaba sizler daha öndesınız bilirsiniz dıye danışmak istedım canım cok sıkkın

Hoşbeşli çok normal...6-7 haftalıkken kesede bebek görünüyor...herkesin aynı yAni

ben haftaya gidicem kontrole. 16. haftayı dolduruyorum. cinsiyetine de o zaman baktırıcam çok merak ediyorum

Kızlar merhaba
Çok fena grip oldum başımda agrıyor bol bol meyve yiyorum,Çorba iciyorum ama yine aynı.Ihlamur içmeye korkar oldum bitki çayları hamilelikte iyi degilmis sanırım..Bana doktor yolu göründü bebegim etkilenmez insallah

Off çok geçmiş olsun . Benim eşimde dün hastanelik oldu serum falan taktılar bende dua ediyorum bana geçmesin diye Korkma bebişine bişey olmaz Alah' ın izniyle

Mrb ben bu hafta randevum var henüz yaptırmadım

Biz bugün ikili test için doktora gittik. 12+4 haftalığız bugün. Ense kalınlığı için Radyoloji doktoru ultrasonla kontrol ediyor. bakarken bebeğimizin cinsiyeti için %90 erkek olduğunu söyledi. Hatta ultrasonda o bölgeye de zoom yaparak çıkıntı şurada diye gösterdi. Kendi kadın doğum uzmanımız ikili test sonucu haftaya çıktığında bakarız ultrasonla cinsiyete dedi oradan henüz teyit almadık yani. Ama değişeceğini pek sanmıyorum.

Hayırlı olsun o kadar net konuştuysa değişmez bende 12+2 günlük hamileyim inşallah öğrenirim bu hafta ama kendi doktorun bakıyor diye biliyorum radyoloji ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…