Temmuz anneleri

Benimde ikili tarama testi var önümüzdeki hafta inşallah bende öğrenirim siz yaptırdınız mı

Benimde ikili tarama testi var önümüzdeki hafta inşallah bende öğrenirim siz yaptırdınız mı
Hayır canım yaptırmadım . Benim çocuğum down sendromlu da olsa ben onu aldırmayacağım ve üzülmekten başka bir işe yaramayacak . En iyisi bilmemek . İyiyse de Allahtan Kötüyse de Allahtan :)

Haklısın canm Allah hayırlısını versin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah karnın çıktı mı benim biraz çıktı

Hayırlı olsun kaçıncı hafta öğrendin

:)) ne Zaman hissedeceğiz bakalım

Bende merak ediyorum önümüzdeki hafta yazarım inşallah :)

İkinci hamileliği olanlar 16. haftadan sonra hissetmeye başlıyomuş . İlk hamile kalanlar 20. haftadan sonraymış . Benim ilk hamilelik :) :)

Yüzde 51 kız dedi doktor. Yani henüz hiç belli değil cinsiyeti

bende 11+2 günlüğüm banada kıza benziyor dedi :) minik kalbinin atışını gördüm yaa çok farklı bir duygu nasıl atıyor maşallah. Hanımlar bebeğinizin boyu ne kadardı 11 haftalıkken hatırlıyor musunuz?

Hadi hayırı olsun :) Unuttum valla canım ama yanlış hatırlamıyorsam 6 cm falandı herhalde :)

Benimde ilk Canm zayıfım belki daha erken hissederim :)

Merhaba kızlar
Bende 12+5 im dün kontrole gittik doktorum kesin degil ama erkek gibi gözüküyor dedi :) Bakalım hayırlısı olsun insallah,4 hafta sonra kesin ögrenicem

Kızlar kasık ağrım var iki gündür benim guruldama oluyor birde tok olduğumda falan sizde olmuşmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…