- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
Selam canım :) geçmiş olsun yaa . Bu arada bebişinin cinsiyetine ne dedi doktorun :)Mrb kızlar. Eskisi kadar sık bakamiyorum herkes iyidir umarım. Ben yine griple ugrasiyorum. Ne kadar dikkat etsemde oğlum okuldan getiriyor bu üçüncü oldu. Çok zor oluyor
Tsk ederim.
Son gittiğimde belli değildi. İki hafta sonra kontrolum var. O zaman belli olur inş. Senin belli oldumu yoksa :)
Hayırlısı olsun cnm:)Kesin olmamakla birlikte % 60 kız dedi doktor :)
Merhabalar. bizde ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığımız 1.1 çıktı normalmiş. sonucumuz 1 hafta sonra çıkacak ama umarım herşey yolundadır. :) Dr çatlamalar için badem yağı yada susam yağı sür dedi. sizlerede öneririrm. başlamadı bende büyüme ama şimdiden sürmek lazım.
Manevi yoğunluk olarak alır onu muhakkak canım. Bende dinliyorum çünkü maalesef kurani bilmiyorum. Bu şekilde doğuma kadar hatim inebilirmisiz. Allah kabul eder inşallahkızlar ya kafama takıldı ?şimdi ben kuran dinliyorum iş yerinde kulaklıkla.
Sizce bebeğim benim dinlediğim sesi duyarmı yoksa dışarıdaki sesimi duyar yani sesli mi dinlemem lazım? sizce?
O zaman sen de 20. Haftada başla canım. Ben bir aydır dinliyorum. Bu meleklerin kendileri bir mucize zaten. Bizim bilgilerimiz dışında 3.boyutu var çünküBenimde adagim vardi doguma kadar hatim yapacağım diye ama henüz bebisim duymaz 20. Haftadan itibaren belki duyarmis
sağol canım seninde hayırlı olsun:)Mrb kızlar bende 11+4 günlük hamileyim temmuz annesi olacağım inşallah hayırlı olsun bebişleriniz
Aramıza hoşgeldin :)Mrb kızlar bende 11+4 günlük hamileyim temmuz annesi olacağım inşallah hayırlı olsun bebişleriniz
O zaman sen de 20. Haftada başla canım. Ben bir aydır dinliyorum. Bu meleklerin kendileri bir mucize zaten. Bizim bilgilerimiz dışında 3.boyutu var çünkü
Hayırlı olsun insallahMrb kızlar bende 11+4 günlük hamileyim temmuz annesi olacağım inşallah hayırlı olsun bebişleriniz
Teşekkürse ederim kızlar hoşbuldukbebişleriniz Nasıl cinsiyet öğrenen var mı
13. Haftamın içerisindeyim . Kasımın başında öğrendimNe güzel hayırlısı canım:) kaç haftalık hamilesin ne zamn öğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?