Bende de kist gördü doktor 3 cm in altında bebek büyüdükçe o küçülüp kaybolacak dedi. Sonra aklıma takıldı geçen hafta sonu kontrole gittiğimde tekrar sordum kist var demiştiniz küçülecekti zamanla küçülmezse kaybolmazsa ne olur dedim. Yumurtalık kisti bu hiçbirşey olmaz kendiliğinden küçülür önemli birşey değil dedi. Sizin kistin cinsi farklı mı? Doktorunuz ne yorum yaptı?Dun dr gittim suyun cok az dedi bol su ic dedi bide kist gordu moralim bozuldu hamileligim rahat geciyor ama su icmek kotu yapiyo beni hayirlisi
Kistin gecmemis 31mm deyince ogrendim kistim oldugunu ilac mi icecem dedim gebelikta ilac icilmez dedi baska da bisey demedi bebek iyi bol sivi tuket dediBende de kist gördü doktor 3 cm in altında bebek büyüdükçe o küçülüp kaybolacak dedi. Sonra aklıma takıldı geçen hafta sonu kontrole gittiğimde tekrar sordum kist var demiştiniz küçülecekti zamanla küçülmezse kaybolmazsa ne olur dedim. Yumurtalık kisti bu hiçbirşey olmaz kendiliğinden küçülür önemli birşey değil dedi. Sizin kistin cinsi farklı mı? Doktorunuz ne yorum yaptı?
Ayni durumdayim suyu icemiyorum çok zorlanıyorum günde 2 lt oda çoooook zoeDun dr gittim suyun cok az dedi bol su ic dedi bide kist gordu moralim bozuldu hamileligim rahat geciyor ama su icmek kotu yapiyo beni hayirlisi
Nasılsıniz kızlar?
Bugün ikili testimiz var. Dua edin nolur. Istahiniz nasıl bu arada. Benim bulantilar geçti dünyayı yiycem. Tolere edeyim diye yürüyüş yapıyorum ama doymak bilmiyorum
Nasılsıniz kızlar?
Bugün ikili testimiz var. Dua edin nolur. Istahiniz nasıl bu arada. Benim bulantilar geçti dünyayı yiycem. Tolere edeyim diye yürüyüş yapıyorum ama doymak bilmiyorum
Nasılsıniz kızlar?
hadi gözün aydın canım darısı başımıza inşallah:) cinsiyet tahmininde bulundu mu?Çok şükür ikili testimiz iyi. Vitamin verdi ve 20 haftaya kadar folikasite devam edecekmisim ( ms hastasi olduğum için gerekli )
Hepiniz güzel sonuçlar alırsınız umarım
Teşekkür ederim :)hadi gözün aydın canım darısı başımıza inşallah:) cinsiyet tahmininde bulundu mu?
Ayyyy çok güzel bir duygumerhaba arkadaşlar bende dün doktordaydım. bebeği gördük baya bayahareket bile ediyodu. haftaya salı ikili test için çağırdı. cinsiyet tahmininde de bulunda ama ne kadar doğrudur bilmiyorum:))
Erkek dedi canım. bi çıkıntı var bakın şurda dedi de ben heycandan dikkat edemedimAyyyy çok güzel bir duygu
Cinsiyetini ne tahmin etti merak ettim. Biz göremedik maalesef
git bence doktora canım için rahat etsin. lekeye normal diyolar ama bilemedim :/Kızlar bu sabah çamaşırımda kahverengi leke vardı cok korkuyorum onemli bir sey degildir insallahDoktorumu aradım acmadı müsait degil sanırım,doktora gitsem mi bugün bilemedim.Cumartesiye kadar bekleyemiycem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?