• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Haftaya benimde randevum var sabırsızlıkla bekliyorum :) Bu arada seninkinin tıpatıp aynı şikayetlerini yaşıyorum . Kasıklarımdaki acı bazen beni korkutuyo ama doktoruma sordum gayet normal dedi o yüzden içim rahat:KK46: :KK200: :anneadayı:
Aynen canım. hatta bebeğim büyüyor diye düşünüp heycanlanıyorum o acılar sayesinde:)

benimde çin takvimine göre erkek:) ama tabi ki sağlıklı olsun geresi hiç önemli değil. haftaya salı randevum var benimde bebeğimi çok merak ediyorum. belirgin bir şekilde görebilsem keşke:) belirti olarak sabahları aniden gelen öğürme isteği.yemeklere karşı tiksinme ve kasıklarımda olan ara ara acılar:)

Canım bebeğini net şekilde görürsün merak etme ben geçen hafta 10+2 'de bebek gibi gördüm :) resmi koyuyorum bak :)

Eklentiler

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 44
Bende baktım kızlar bana da erkek diyor ama inanasım da gelmiyor.Bu arada kızlar benim belirtilerim hic yok bitti gibi bir sey aklıma bazen kotu seyler geliyo :KK43: Doktor randevuma da 10 gün var daha bebegimi cok merak ediyorum

Canım merak etme benim gibi şanslı kesimdensin, ne öyle aman aman bulantım oldu, ne de halsizliğim. Şuan 11.haftadayım bulantılarım bitti, tiksinmem yok, hala hamileymişim gibi gelmiyor sadece ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor o kadar. Doktorum en son geçen hafta gittiğimde çok iyi gözüküyor dedi, göğüs hassasiyetin varsa korkma :)

Hayır canım kendim ayrilmadim. Hamile olduğumu duyunca mobing uyguladilar. Sen soylemememe takildin baya :KK48:

Geçmiş olsun o zaman, kurtulmuşsun , para kazanılır psikolojin daha önemli, hayırlı olsun :) Eski işyerimde bende mobinge 2 sene tahammül edip, sonunda ayrıldım; şimdi acıyorum fedakarlıklarıma....

Bnm de cin takvimine gore kiz cikiyo ama bana oglum olcak gibi geliyor hayirlisi saglikli hayirli gelsinde ins

Çin takvimi banada erkek dedi ama erkek olursa karnımızda 40 gün sonra seğirme olurmuş, 40 günü geçtik seğirme yok daha bende. Sanırım kız. sizlerde oldumu kızlar.

Valla canım karnımda degil ama 1 haftadır sol gözüm segiriyor tikli gibi cok gıcık bir sey :/

Canım merak etme benim gibi şanslı kesimdensin, ne öyle aman aman bulantım oldu, ne de halsizliğim. Şuan 11.haftadayım bulantılarım bitti, tiksinmem yok, hala hamileymişim gibi gelmiyor sadece ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor o kadar. Doktorum en son geçen hafta gittiğimde çok iyi gözüküyor dedi, göğüs hassasiyetin varsa korkma :)

Valla canım icim rahatladı ama gögüslerimde de fazla hassasiyet yok :( Hamile degilim sanki bilemedim şanslımıyım değilmiyim

Banada kız diyor çin takvimi ;) ama erkek hissediyorum. Benimde randevum salı günü

Valla canım icim rahatladı ama gögüslerimde de fazla hassasiyet yok :KK43: Hamile degilim sanki bilemedim şanslımıyım değilmiyim

Canım bende de ne bulantı nede kusma oluyor. Başta göğüslerim çok ağrıdı 15 20 gün oda geçti. Bende sanki hamile değil gibiyim ama dün kalp atışını duydum çok şükür :) SAdece çok çabuk doyup çok çabuk acıkıyorum o kadar. Hiç bir şey hissetmiyorum. hiç bir farklılık yok bende için rahat olsun )

Ay sagolun kızlar icim rahatladı valla :) Doktorum sorun oldugunu soylemedi ama ben galiba abarttım rabbim herkese hayırlı dogumlar ve hayırlı, saglıklı,sıhhatli evlatlar nasip etsin

Selam kızlar benim de mide bulantılarım doktorumun verdiği vitamin nedeniyle çok çok azaldı. İştahım açık sürekli acıyorum ve canım birşeyler istiyor. Yalnız hamilelerin ileriki dönemlerinde görülen mide yanması reflü tetiklendi. Midemde yanma başladı. Yukarı doğru yanıp duruyor. Neyse ki mide asidi düzenleyici de hamilelerde kullanılabiliyormuş. O biraz rahatlatıyor.

Ben ağzımdaki aciliktan yiliyom hep bisiyler yiyorum geçiştirmek için ama olmuo. Bulantı kalmadı ana hic olmadık yerde ogurtü var ; $

Dun dr gittim suyun cok az dedi bol su ic dedi bide kist gordu moralim bozuldu hamileligim rahat geciyor ama su icmek kotu yapiyo beni hayirlisi

Back