• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Dun dr gittim suyun cok az dedi bol su ic dedi bide kist gordu moralim bozuldu hamileligim rahat geciyor ama su icmek kotu yapiyo beni hayirlisi
Bende de kist gördü doktor 3 cm in altında bebek büyüdükçe o küçülüp kaybolacak dedi. Sonra aklıma takıldı geçen hafta sonu kontrole gittiğimde tekrar sordum kist var demiştiniz küçülecekti zamanla küçülmezse kaybolmazsa ne olur dedim. Yumurtalık kisti bu hiçbirşey olmaz kendiliğinden küçülür önemli birşey değil dedi. Sizin kistin cinsi farklı mı? Doktorunuz ne yorum yaptı?

Bende de kist gördü doktor 3 cm in altında bebek büyüdükçe o küçülüp kaybolacak dedi. Sonra aklıma takıldı geçen hafta sonu kontrole gittiğimde tekrar sordum kist var demiştiniz küçülecekti zamanla küçülmezse kaybolmazsa ne olur dedim. Yumurtalık kisti bu hiçbirşey olmaz kendiliğinden küçülür önemli birşey değil dedi. Sizin kistin cinsi farklı mı? Doktorunuz ne yorum yaptı?
Kistin gecmemis 31mm deyince ogrendim kistim oldugunu ilac mi icecem dedim gebelikta ilac icilmez dedi baska da bisey demedi bebek iyi bol sivi tuket dedi

Kizlar bişey soracam çarşamba doktor muayene var ama ayrıca başka doktora da görüniyim dedim oda salı gününe denk geldi. Üst üste ultrasona girmek bebeğe zarar verirmi napayim birini ertelesem mi?

bende de 6 cm lik kist var kızlar. doğumda alırız dedi. hamilelikte olur sorun olmaz dedi. her gittiğimde ölçüyor büyümüşmü diye büyüme yok şimdilik. Herkeste oluyor sanırım.

daha temmuza çok var şimdiden bir şeyleri almamak için kendimi zor tutuyorum bütün temmuz annelerinde durum aynı mıdır

evet canım bir şeyler almak için çok erken. :) Bende alırım diye bebe mağazalarına hiç girmiyorum :)

Nasılsıniz kızlar?
Bugün ikili testimiz var. Dua edin nolur. Istahiniz nasıl bu arada. Benim bulantilar geçti dünyayı yiycem. Tolere edeyim diye yürüyüş yapıyorum ama doymak bilmiyorum :KK72:

Nasılsıniz kızlar?
Bugün ikili testimiz var. Dua edin nolur. Istahiniz nasıl bu arada. Benim bulantilar geçti dünyayı yiycem. Tolere edeyim diye yürüyüş yapıyorum ama doymak bilmiyorum :KK72:

Her şey yolunda gider canım inşallah. 3 hafta sonrada benim var ikili testim.

Nasılsıniz kızlar?

merhaba canım benımde ıkılı testım cuma gunu :) benımde iştahım baya yerınde gece kalkıp nutellalı ekmak yiyorum:kk77: sonum nasıl olur hiç bilmiyorum :(((

testın sonucunu bızımlede paylaşırmısın canım hemen çıkıo sanırım birde cinsiyet tahmininde bulundu mu ?

Çok şükür ikili testimiz iyi. Vitamin verdi ve 20 haftaya kadar folikasite devam edecekmisim ( ms hastasi olduğum için gerekli )
Hepiniz güzel sonuçlar alırsınız umarım :KK15:

merhaba arkadaşlar bende dün doktordaydım. bebeği gördük baya baya:D hareket bile ediyodu. haftaya salı ikili test için çağırdı. cinsiyet tahmininde de bulunda ama ne kadar doğrudur bilmiyorum:))

Çok şükür ikili testimiz iyi. Vitamin verdi ve 20 haftaya kadar folikasite devam edecekmisim ( ms hastasi olduğum için gerekli )
Hepiniz güzel sonuçlar alırsınız umarım :KK15:
hadi gözün aydın canım darısı başımıza inşallah:) cinsiyet tahmininde bulundu mu?

hadi gözün aydın canım darısı başımıza inşallah:) cinsiyet tahmininde bulundu mu?
Teşekkür ederim :)
Sordum ama bacaklarını toplamış göremiyorum dedi. Önce sağlıklı olsun tabi ama bi oğlum var bu da kız olsun çok istiyorum. Hayırlısı olsun inş bir ay bekliycez artık

Kızlar bu sabah çamaşırımda kahverengi leke vardı cok korkuyorum onemli bir sey degildir insallah :( Doktorumu aradım acmadı müsait degil sanırım,doktora gitsem mi bugün bilemedim.Cumartesiye kadar bekleyemiycem sanırım

Kızlar bu sabah çamaşırımda kahverengi leke vardı cok korkuyorum onemli bir sey degildir insallah :KK43: Doktorumu aradım acmadı müsait degil sanırım,doktora gitsem mi bugün bilemedim.Cumartesiye kadar bekleyemiycem sanırım
git bence doktora canım için rahat etsin. lekeye normal diyolar ama bilemedim :/

Back