Temmuz Anneleri Buraya....

bende önüme gelene veriyorum temmuz annelerinde :roflol:
yhaaa benim yazima nolmuss arzuya ne güzel tebrik yazmistim amaa :KK70:

glit480dfb7e8120b6.60943762.gif

glit480dfc900154e5.11964360.gif

glit480dfc54b1aaf2.54835671.gif

glit480dfc0684d677.87388391.gif

:roflol::roflol::roflol:

:teytey::teytey::teytey:

du bakim cikcakmi................

canım gif resimlerindenmi bahsediyorsun ?

yok kiz kendim yazmistim kocamann .. civil civil yildizli :))) agaclari kaldirin .. cocuklar sokaga cikmasin.. arzu ehliyet alio die :))) :roflol:

yok kiz kendim yazmistim kocamann .. civil civil yildizli :))) agaclari kaldirin .. cocuklar sokaga cikmasin.. arzu ehliyet alio die :))) :roflol:

ayy allah iyiligini versin kızz delüüü sırnaşık şeylaelaelaelaelae

rep rep reppp bende isterem :eek:klava::smiley-cool:

meraklıcım inan takılıcak bişi yok hic takma neyi taktıysan sala gitsin koy ver gitsin canım :dance:

acayip sıkılıyorum yaa:KK43:( bebişim doğsaydı onunla ilgilenseydim :KK43:( kimse yok etrafımda oturup konuşayımm gelsinler gitsinlerr :KK43:(( sterste çok kötuymüş hamiş için.ben hamile kaldığımdan beri hep sinirli ve sterliyim :KK43:(

aman canım taktıgın şeye bak valla benim umrumda degil anacım başta bende böyle olmuştum sinir stres kimse yok arayan yok soran yok havalar güzel gel şuraya gidelim diyen yok hic ummursamıyorum cünkü böyle yapınca kızımı üzüyorum biliyorum ben şimdi düşünüyorum mesela işte kızım gelicek 2 ay sonra onu arabasına koyup gezidircem ne güzel yaza geliyor gezicez edicez oyunlar oynıycaz :dance:

ay bende onu bekliyorumm.eşimle surekli tartışıyoruz.ablamlar var kardeşim var annemler var burda ama konuşmuyolar işte aramız kotu :KK43:( niye diye sorucaksın çok uzun valla evlenirken oldu.ablamın kocasının yanında çalışıyodum işi bıraktım diye nişanlanınca konuşmaz bizimle. küçük kardeşimin kocası bir tuhaf 1 sene oldu evleneli sesini bile duymamışımdır doğru düzgün.işte pazar günü ablam çağırdı eşim izin vermedi.tartıştık işte..bebişim 2 gun oynamadı küstü bize :KK43:( yeni yeni konuşuyoruz yani anlıcanız çok kotuyumm :KK43:(

takma canim kafana yaa.. yap bi pasta ye rahatla :)) mutluluk hormonlarini arttir

bende önüme gelene veriyorum temmuz annelerinde :roflol:
yhaaa benim yazima nolmuss arzuya ne güzel tebrik yazmistim amaa :KK70:

lennn ben hic önüne gelmiyormuyum hııhhh sana :dilcikar::dilcikar:

lem kontrol paneline tikla bak :))) verdim sanada kuzumm seni unuturmuyum :pppp

ya ozaman neden bende puan 0 yazıyor :KK43:

günde bi tane verebiliom sanirim :)) yoksa sabaha kadar senin puani fullerdim :))))

sagol canım vermiş kadar oldun ama yükselmedi ne hikmetseCADIARZU neyse sen hergün beni fulleee:roflol:

hayde canım ben biraz cıkıyım da dizi izliyim öpüyorum hepinizi ayy askito sana yazarken 5 dk. bakkaldan 2 kutu dondurma aldım :dance: onları yiycem aşırıya kacmamak şartıyla tabi mucks hepinize Şeniz

Not: repleyinn benii :p

X