Temmuz Anneleri Buraya....

hayde canım ben biraz cıkıyım da dizi izliyim öpüyorum hepinizi ayy askito sana yazarken 5 dk. bakkaldan 2 kutu dondurma aldım :dance: onları yiycem aşırıya kacmamak şartıyla tabi mucks hepinize Şeniz

Not: repleyinn benii :p

hahahaaaayyyyyyyy bende sana yazarken yok oldum :))) yeminle dondurma almaya gittim :roflol: :roflol:

merak etmeyin ben hergün replerim siziii :))

yukarda sagda bi terazi var ya bende :) ona tikla sora istersen bise yaz istersen yazma .. :))) bunlara rep deniyo .. ve bana tecrübe puani olarak geri dönüo anladigim kadariyla ..

seninde sifirmis .. du ben sana repliyim :roflol:

yukarda sagda bi terazi var ya bende :) ona tikla sora istersen bise yaz istersen yazma .. :))) bunlara rep deniyo .. ve bana tecrübe puani olarak geri dönüo anladigim kadariyla ..

seninde sifirmis .. du ben sana repliyim :roflol:

aaayyyy aşkım çok saol yaaa... bir repleyenim bilem yoktu walla ...:roflol: ben de diyorum bu rep de nesi ... daha yeni gördüm saolasın cnm yaa..... reple beni repleyim seni jeyyar tatlicadiarzu hadi öptüm bye a.s.

yaaa benıde repleyın bakemmmmmmmmmmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrr..öksüz ve yetım kaldık buralarda...

dev206pf___.png
[/url][/IMG]

kızlar herkesi repliyorum.
benide repleyin ama..............

hahahaaaayyyyyyyy bende sana yazarken yok oldum :))) yeminle dondurma almaya gittim :roflol: :roflol:

merak etmeyin ben hergün replerim siziii :))

ay canım bir ara ipin ucunu cok kacırıyodum valla bakkaldan gelirken dayanamadım bide elimde eve gelene kadar korneti yedim eve geldim yarım saat sonrada kutunun 4 de 2sini yedim sonra dedim abartma artık yeter ama bıraksam o kutuyu yerdim vallahi zor soktum dolaba kutuyu elimden zorla alıyolarmış gibi zor vedalaştım yarın görüşmek üzere diyerek :roflol::roflol:

bende isterim bende bir repim yok şuan elimde :çok üzgünüm::a015:

gunaydınlar kızlar....
hepimizin bebişinin 23 nisan ı kutlu olsun...seneye ellerine bayrak verip kutlamaya gideriz.:teytey::teytey:

şimdik başlayarak hepinizi repliyorum...
sizdende replerim karsılıgını bekliyorum

günaydınnnlar herkese bugün çok güzel bi gün.zaten çarşambaları çok severim.her çarşamba bi hafta dolduruyorum çünkü :) artıııı bugün en sevdiğim dizi yaprak dökümü var :dance: üstelik bugün birde 23 nisan daha nolsun dimi.bugün bebişlerimizin günü 11 mayısta bizim günümüz olacak kızlar :teytey:

Çarşamba günlerini bende çok seviyorumm hafta dolumum çünküm
30 hafta bitti bugün oleyyyyy :dance:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

23 nisan kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydınnnnnnnnnnnn temmuz anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Bebişlerimizin ilk bayramı kutlu olsunn... Herkese güzel bir gün diliyorummmm....

günaydınnn. evet bebiş bayramı bügünnn. 23 nisan kutlu olsun bütün bebiş ve çocuklara..bebeğimi ödüllendirmek için çikolata, tatlı gibi şeylere ağırlık vericem bugün:)) her şey bebeğim için:)

X