Temmuz Anneleri Buraya....

a.s.herkese merhabaaaalar temmuz anneleri ve minik yaramazları.:emir_bebek:
:nazar:çocuklarımızla daha nice23NİSANLARA inşallah:nazar:

kızlarrrr günaydınnnn
bebişlerimiz ilk 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun... :teytey::teytey::teytey:

bu arada canım aşkımın eşimin bugün doğum günü o göremesede onun burdanda doğum gününü kutluyorum...bebişimizle daha nice yıllara.....a.s.a.s.a.s.ŞenizŞeniz:emir_bebek:

Selam Temmuz Annişleri.nasilsiniz Bakem.23 Nisan Bayrami Kutlu Olsun Bebişlerimizin Ilk Bayrami.bebişlerle Nice Mutlu Bayramlara Inşallahhh

slm kızlar.
bebişlerimizin ilk 23 nisan bayramı kutlu olsun.daha nice bayramları birlikte görürüz inşallah...

mutlu bayramlar tüm meleklere :)
benim hafta dönümüm cumartesi...bu cumartesi 30 haftayı bitiriyorum hayırlısıyla ben de ,çok mutluyuuuum!!!:teytey::nazar::sm_cool:

kızlar replere devam diyecem ama 2 kişiyi repledim sonra bişeyler yazıyo daha sonra deneyin diyo sanırım.olmuyo.ne yazıyo anlayan varmı?yada düzeldimi acaba,dur bakayım...yok düzelmemiş ama keşfettim sanırım.daha repleyeli 24 saat saat geçmemiş,o yüzden daha sonra deneyin diyo.1gün geçmesi gerekiyo demekki...

1,2 gün görüşemicez arkadaşlar.babamlara gidicez kalmaya.
hepinizi öpüyorum...

gunaydınlar kızlar....
hepimizin bebişinin 23 nisan ı kutlu olsun...seneye ellerine bayrak verip kutlamaya gideriz.:teytey::teytey:

teşekkürler oncacımm evet herkesın 23 nisan ve ulusal egemenlik bahyramı kutlu olsun eskı günlerım aklıma geldıı yaa bırsamanlar 23 nısanı kutl<ayacaz dıye sevıne sevıne okula gıderdıkkkk hey bee:teytey:senağlama:sm_cool:

günaydınnn. evet bebiş bayramı bügünnn. 23 nisan kutlu olsun bütün bebiş ve çocuklara..bebeğimi ödüllendirmek için çikolata, tatlı gibi şeylere ağırlık vericem bugün:)) her şey bebeğim için:)

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
eminim bebegin icindir :)))))))))) zaten cikolata ve seker bebege cok yararli :)) yesinde büyüsün :))

kızlarrrrr
bir gun daha bitti(yani mesai)...
hepinize öpücükler...
iyi akşamlar....

kızlarrrrr
bir gun daha bitti(yani mesai)...
hepinize öpücükler...
iyi akşamlar....

Sanada iyi akşamlar oncacım. Bizimde mesaimiz bitiyo.. Bizde çıkacağız işten. Eşim, oğlum ve ben aynı iş yerinde ailecek çalışıyoz.... :teytey:

benim mesainin bitmesine daha yarım saat var.. :KK43:((((((((((((((((((
zaten bugün ne hikmetse bi türlü geçmedi bana çok stresli bi gündü....
izin günümü sabırsızlıkla bekliyorumm

kızlar yaa birden kasıklarıma ve belime agrı girdi adet sancısı resmen offf yaaaaa senağlamasenağlama

adasucum valla artık ben de de kasık ve bel ağrısı alışkanlık yaptı 1-2 haftadır galiba bu haftalarda normal bende her fırsatta soluğu banyoda alıyorum ayda 50 ton su kullanıyorumdur :roflol::roflol::roflol: yakında yosun çıkcak sağımdan solumdan ama ben ancak öyle ii oluyom napimnaniknaniknaniknaniknaniknanik

adasucum valla artık ben de de kasık ve bel ağrısı alışkanlık yaptı 1-2 haftadır galiba bu haftalarda normal bende her fırsatta soluğu banyoda alıyorum ayda 50 ton su kullanıyorumdur :roflol::roflol::roflol: yakında yosun çıkcak sağımdan solumdan ama ben ancak öyle ii oluyom napimnaniknaniknaniknaniknaniknanik

yaa feci alışkanlık oldu hergün banyoya girmesem olmuyor rahat edemiyorum canım sıkılıyor banyoya rahatsız oluyorum sancım oluyor banyoya doktorumda ilk haftalar gün aşırı banyo yap demişti ama iyice beter oldum valla sudan cıkamıyorum :dance:

X