Temmuz Anneleri Buraya....

GÜNAYDIN GÜZEL ANNE ADAYLARI.
BEN BUGÜN iŞE GİDECEĞİM.
EVDE HEM CANIM SIKILIYOR, HEM RAPORUMU DA VERMiŞ OLURUM.
ORADAN KATILIRIM ARANIZA :))

KENDiNİZE ÇOOOOOK iYİ BAKIN...

günaydın kızlarrr... sabahlamış anacım bunlar gene...:1shok:
ne zaman uyuyosunuz vwalla ben dün akşam yaprak dökümü biter bitmez
uyuya kaldım sabah zor uyandımmm... akşam maçı bile izleyemedim...

ya wallahi bgn sabah 5.30 a kadar ayaktaydım nasıl olduysa uyuyakalmışım ama 8.00 de kalktım zorum neyse....:1shok:tatlicadiarzu:1shok:

ben ise istemesem de her gece 11.30 gibi uyuyakalıyorum, eşim de beni uyandırıp yatağa götürüyor. hatta kendimi çok kötü hissediyorum, tavuklar gibi uyuyorum diye. gece beş kez felan uyanıyorum, sonra da 8.30 gibi ayaktayım...

garip olan ben gece boyunca hiç uyanmıyorumm
sabah wc ye zor yetişiyorum...
bi gün tutamıcam salcam walla:mymeka:

ama ne güzel öyle... keşke bende de öyle olsaydı, gece beş kere uyanıp uyku sersemi tuvalete gitmek işkence gibi...inan bana

evet devamlı uyanınca uyku pançik pönçük oluyodur...jeyyar
bakalımm havalar biraz daha sıcaklarsa napıcazzz:sm_confused:

günaydınn fıstık annelerrr.biri uykumu dedii.gece uyuyamıyorum sabaha kadar.sabah kalkamıyorum eşim gelip uyandırmazsaa.oooofff offf.reflü başladı uyumak zulüm.çişe belki 3-4 kere kalktığım oluyo.çok uyuyuncada şişiyo yüzüm gözüm offff.

Günaydın şişko göbişler.. Herkes uykudan dem vuruyor bakıyorum. Ben 11 gibi yatıyorum sabah da 7 'de kalkıyorum işe gelmek için. 3-4 kez de tuvalete kalkıyorum. Aslında fena değil uykum ama yine de yetmiyor. Sürekli kalkınca uykunun kalitesi bozuluyor. Bugünü inşallah sorunsuz ve güzel geçiririz... Hepinize kolay gelsin..

ya ya biz gece kusuyuz boyle uyku yoktu napalim bizde sohbet ettik
aman kizlar maci kazandik ne guzeldi oyle vallaha
benim bugun keyfim super insallah bozulmaz aminnnnnnnnnnnn
ben kizima donence bakiyorum gene baska seyler de bakalim insallah alabilirim :)

bu gece gene sancilarim tuttu sabah esime bile uyanamiyorum yazik adam kendi kalkiyor ise gitmek icin yemegini kendi hazirliyor uzuluyorum
allahim bu sanci ne bicim seymis vallaha
saga donuyorum olmuyor sola donuyorum olmuyor cok fena geceler artik

Ya senin cok erken olmus sancıların bende hala tık yok yaa senden anladogım kadarıyla olmasın da zaten..

bende akşam yasadım valla...ne zor şeymiş öyle...ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum...hiç bukadar şiddetli olmamıstı...rabbim yardımcımız olsun...

he vallaha belki ikinci oldugu icin basladi benimkiler aha erken ama napalim
cekicez iste
allaha sukur az kaldi
sabredecez artik
ya sabir amannnnnnnnnn
aman bugun benim nesem cok yerimde bozulmaz insallah
amannnnnnnnnnnnnn

bende de ağrı hiç yok ya benimki çıkmıcak herhalde kalcak içimde:))yada oluyo benmi hissetmiyorum acaba?bende haftaya ayın 19 unda nsteye giricem bakalım hayırlısı artık inşallah ii çıkar sonucum...

kızlar benim sancım felan yokta çokk kötüyümm yaaa.biriniz bişey önersin ölücem yoksa.ne yesem ağzımda.sürekli çıkarmam geliyo.gebelik reflüsümüymüş neymiş.delircem yaa.napabilirim bilen yokmuuu.kafamçokkarıştı:bbo:

Geçmiş olsun çiğdem... Ben çok şükür pek yaşamadım ama konuyla ilgili okuduklarımı paylaşabilirim... Öncelikle yağlı, acılı, asitli yiyecek ve içeceklerden uzak durman gerekiyor. Yemek yedikten hemen sonra uzanmayacaksın ve yüksek yastık kullanacaksın... medikal kozmetik firmalarında reflü yastıkları satılıyor bildiğim kadarıyla. ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama bi araştır istersen...

ilaç kullanıyomusun mide için canımm...:uhm:
benimde şikayetlerim vardıfisfisfis
doktorum ilaç yazdı rennie duo
valla bi rahatımmki midem yanınca içiyorumm:dance:
hemen rahatlatıyooo... ölüyodum midemden yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…