Temmuz Anneleri Buraya....

canım sıkıntı yapmadan malesef duramıyorum dogru yerleri dar hareketleri azalıyor ama benim bebişimin bir sorunu daha olunca haliyle daha kuruntulu oluyorum plesenta sorun suyu sorun sürekli hareketler takip edilicek dedi doktorumuz o yüzden sürekli takipteyim ve morelim bozuluyo haliyle cuma günü randevumuz bakalım 2. gün kaldı hayırlısıyla inş. iyidir kuzum :1rolleyes:

arzucugum tabikide bebeklerimizin hareketleri yavaşladı ama senin özel bir durumun var..kendine cok pinpirik yapmadan bence hareketleri cok azalırsa doktoruna git..benim bir arkadasım aradı gecen onunda suyu cok azalmıs doktor 37 haftası bitince haftaya alacak..

bol bol su icmeye calıs(gerci sen iciyordun hatırladıgım kadarıyla..)

senace evlilik yıldönümünüzmüş tebrik ederim cnm bir ömür boyu bir yastıkta kocayasınız :)
umarım raporla ilgili bir sorun olmaz halledersin..

adasu bişeyler yiyip sol tarafına uzanınca 1 saat içinde 10 kez hareket etmesi gerekiyomuş .. bu testi uygulayabilirsin .. herkese sevgiler ..

Son düzenleme:
kız adsu sen bıde işe düstün ya ondan bence yorgunluktan anlamıyorsun gecelerı takıp et bakım

kız adsu sen bıde işe düstün ya ondan bence yorgunluktan anlamıyorsun gecelerı takıp et bakım

kız hafsacım bugün inanırmısın kılımı kıpırdatmadım ve heryerim şişti ilginc..

yaa ilkez elimin ayagımın davul gibi şiştigini gördüm hatta eşimde bugün cokmu iş yaptın dedi
hayırr yapmadım.. enteresan geldi iş yapınca hadi yoruldumda şiştim derim bugün hep dinlendim ne diye şiştim ben şimdi bacımmm fisfisfis

tuzlumu yedın acaba kız

yaa aslında ben tuzlu yesemde yemesemde şişlik olmazdı ama bugün markette canım patates cipsi gördü ve dayanamadım aldım oda tuzlu sonucta ondan olabilirmifisfisfis
hamileligimden beri ilkkez cips yedim oda şişlikmi yaptı şimdi bana :mymeka:

Yaa kızlar bu göz seyirmesi icin hani yorum yapıyorlar yaa gerci ne ilgisi var bilmem ama :uhm:

benim bir haftadır sürekli hergün bilmem kac kere gün icinde sag gözüm seyirip duruyor nedir sizce anlamı??CADIARZU

yorum yapın bakemm.sırnaşık şey

arada benım de olur ole atar garıbım kendılıgınden
tozdan falan etkılanmıs olabılırsın

arada benım de olur ole atar garıbım kendılıgınden
tozdan falan etkılanmıs olabılırsın

sanmam bacım evden cıktıgımmı var sürekli temizlikten evde tozmu var sengözlerimebaksanab

ya bi sitede hani askito solemisti ya o sitede ne guzel seyler var bebek icin ay
insanin icinden cogunu almak gelio ama nerde sanki zenginik demi :)
ay cok seyler yaaaaaaaaaaaa

ya bi sitede hani askito solemisti ya o sitede ne guzel seyler var bebek icin ay
insanin icinden cogunu almak gelio ama nerde sanki zenginik demi :)
ay cok seyler yaaaaaaaaaaaa

ebaydanmı canım askitonun meşhur sitesi oldu o o siteyi sadece askito kulansa zengin eder siteyi vallahi :roflol::roflol:

evet canim ebay
ay o kadar cok sey var ki baktikca alasim geliyor ama tabi once uygun fiyat bakiyorum
takip etmem lazim
insallah bugun kaptirdim istedigim bi donenceyi insallah bidasina kacirmicam yakalicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…