Türkiyeye yollanmıyor dimi ?? gerci yollansa bile kargo parası yüklü olur en iyi askito bilir gerci :uhm:
canım valla bence direneceksin bigün hiç uyumayacaksın.gece mışıl mışıl uyursun ozaman...bugün hic uyumayım dedim ama sabah 9 kadar ayakta kalabildim sonra dayanamadım uyumuşum saat 3 olmuş yaa ben daha yeni kalktım kızlar yine gece uyuyamıycam yaa nasıl düzene sokucam bu uylu düzenini ben :1no2:
Kızlar benim fikrim icin yorum yapan olmıycakmı isimler hakkında ben birazdan başlıycam calışmalara önce office programında kızımın ismini yazdım güzel bir karekterler oluşturdum fonu hazır bunu kartona geciricem ve kesicem güzel fikir bence siz ne diyosunuz??
arzucum kapi süsü olayina tam destek :teytey: hadi aksama kadar bitir de bakalim :)
banada talsit verdi doktorum mide yanmalarım için ama ben genede içmiyorum ya doktor verdiği halde bişi olcakmış gibi gelio zaten 2 tane hap içiyorum bide onu içmek istemiyorumm çok kötü olsamda çekiyorum öle mide yanmasınıı:)))
kızlar nasılsınız BEN GELDİİİMMMM kaç gündür yoktum bakıyorumda yokluğumu bitek U2REMcim farketmiş neyyyyyssseeeee....kimse beni özlememiş sanırım:) 1 haftadır giremedim deli oldum internette sorun vardı bugün düzeltilebildi. hep aklımdaydınız sizi çok özledim canlarım benim.a.s.a.s. daha doğuran felan olmadı demi kızlar bişey kaçırmadım dimiiiii