Temmuz Anneleri Buraya....

cok uygun fiyatlar var ya 1 eurodan basliyor bi de teslimat parasiyla falan 11 euro falan oluyor hic bi sey degil tabi hepsi ayni degil
en uygununu bakmaya calisiyorum

sen yurtdışındasın ebayi kulanıyorsunuz onun türkiye versiyonuda gitti gidiyor zaten ortak site hafsacım sende gitti gidiyordan bakabilirsin gecenlerde bir canta begendim öylesine bir rakam yazdım teklif verdim 10 ytl. gucci canta dedim asla kalmaz artırlar fiyatını ve canta cok gerilerde oldugu icin göze carpmamış ve bana kaldı cantayı 10ytl almış oldum :dance:

sen yurtdışındasın ebayi kulanıyorsunuz onun türkiye versiyonuda gitti gidiyor zaten ortak site hafsacım sende gitti gidiyordan bakabilirsin gecenlerde bir canta begendim öylesine bir rakam yazdım teklif verdim 10 ytl. gucci canta dedim asla kalmaz artırlar fiyatını ve canta cok gerilerde oldugu icin göze carpmamış ve bana kaldı cantayı 10ytl almış oldum :dance:

cantayi aldin mi nasil temiz yolluolar mi bari ? fisfisfis

cantayi aldin mi nasil temiz yolluolar mi bari ? fisfisfis

temizdi canım kutusunda hic kulanılmamış zaten 2. el olsa almazdım cokta hoşuma gitmişti bana kısmetmiş 5ytlde kargo parası ödedim yani toplamda 15ytl. vermiş oldum cantaya normalde dışardan almaya kalksan kesin 30 üstünde bir rakam verirler o cantaya.

oh ne guzel vallaha gule gule kullan insallah
bakalim ben ne alabilcegim
ay cok guzel seyler var ya beni heyecan basti illk defa bu kadar merak sardim ha :)

yaa canım bide ebayda bende bakıyorum gitti gidiyor arasında ebayda daha güzel ve daha uygun şeyler var ne yazıkki gitti gidiyorda o yok keşke türkiyede de ebay ürünlerinin aynısı bulunsadı halbu ki aynı site yapsalar ne olur:mymeka:

vallaha bilmiom ki ay vallaha cok guzel seyler ya
gordukce hepsini alasim gelio ama sonra nedecem en cok lazim olan seylere bakiyorum
benim oglan buyudu besigin arkasina koyacak bi sey ariyorum hem oglani yitmek icin hemde kizimi yitmek icin bakalim insallah alacagim kaptirmazsam onu da

9af8_1.JPG

şu cok hoşuma gitti yaa yatak odamıza almak icin cok güzel tekerlek kalkıyor salanma özeligi var off burda yok işte böyle güzel şeyler ve 100 ytlmiş :KK43:

Türkiyeye yollanmıyor dimi ?? gerci yollansa bile kargo parası yüklü olur en iyi askito bilir gerci :uhm:

he vallaha askito pek iyi anlar ondan
evet bence kargo parasi yuklu olabilir pek anlamiyorum zaten bende ilk defa bugun
heves sardi bakmak ve almak
esimle bakiyoruz simdi ole bole
ama guvenilir mi diom
he galiba guvenilir herkes ole diyo hadi bakalim hayirlisi

bu arada beni sivri sinekler yedi bitirdi :)

az önce bitane bende gördüm sivriyi o beni yemeden ben onu yedimjeyyar

güvenilir canım yaa site of varya yurtdışında olcaktım neler alırdım burdan sen dedinde bene bakıyorum kafayı yiycem burda bu kadar güzel şeyler yok sinir oldum bizim türklere neden biraz ilham almazlar kii :mymeka:

yaa bide isimlikler var duvara azmaya cok şık şeyler ve cok uygunlar burda tahta parcası uyduruk bişeye tonlarca para istiyorlar adamlar süper şeyler yapmışlar ama cok uygun hayy ben böylee işin...

oglum icin dedigini anlamadım yaa o nedir :uhm:

kiz en son resim ustune biniyorsun
pusete bagli yani yitme besiginin arkasina baglanmasi lazim
o da tekerlekli baglaniyor ve oglan ustunde hem dikebelibir istiyorsa yada oturabilir
hem oglani yitmis olcam hemde kizi besigile
insallah anlatabilmisimdir :)
neyse canim esim sabah ise gidecem kalkmam lazim kusura kalma
bakalim nasil yatacaksam
optusm tatli ruyalar geceler canim gorusuruz

pbk_emily.jpg

pbk_audry_3.jpg

pbk_aloha.jpg

yatak örtüsünün modelinde ismi yapmışlar ve bu bana fikir verdi ve bende yapmaya karar verdim neden olmasın ki kartondan güzelce harfleri yazıp keserek üstünede şık bir kumaşla kaplayıp böyle bir duvara kızımın isimini yapabilirim yada kapı süsü olarak kulanılabilir
bizimkilerede örnek olsun belki kızlarda yapmak isterler...

toile_centeral_park.jpg

bende böyle kurdeleli yapmayı düşünüyorum valla yapıcam karar verdim sizede resmini ceker koyarım yaptıgımda heveslendim :dance:

iyi geceler canım görüşürüz sohbetin icin cok teşekkür ederim Şeniz

adasucum çok güzel yapılabilir bence hemde süper olur...

benim bu gece hiiiiç keyfimmm yokkk içimde acayip bi sıkıntı varrr yaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama....gene garip garip bi psikolojiye girdimm...Allah ım hayırlısıyla bir sabah olsaydı.......

gunaydın gece kuşları...bende bugun sol kasıgımda,gögus altımda agrıdan sabahı sabah ettim...ne yatabildim ne oturabildim...şimdi ruh gibiyim...eve haftaya internet baglatacağım ozaman bende sizinle muhabbet ederim, bilgisayar basında oturabilirsem..

günaydın kızlarrr... sabahlamış anacım bunlar gene...:1shok:
ne zaman uyuyosunuz vwalla ben dün akşam yaprak dökümü biter bitmez
uyuya kaldım sabah zor uyandımmm... akşam maçı bile izleyemedim...:kızgın:

X