Temmuz Anneleri Buraya....

banada talsit verdi doktorum mide yanmalarım için ama ben genede içmiyorum ya doktor verdiği halde bişi olcakmış gibi gelio zaten 2 tane hap içiyorum bide onu içmek istemiyorumm çok kötü olsamda çekiyorum öle mide yanmasınıı:)))

bugün hic uyumayım dedim ama sabah 9 kadar ayakta kalabildim sonra dayanamadım uyumuşum saat 3 olmuş yaa ben daha yeni kalktım kızlar yine gece uyuyamıycam yaa nasıl düzene sokucam bu uylu düzenini ben :1no2:

slm kızlar....
anam nerdeyse sabaha kadar konuşmuşlar.nasıl dayanıyosunuz ,uykunuz gelmiyomu anlamadım valla.
benim dün misafir vardı...zaten karnım burnumda,gün sayıyorum ve yorulunca sürekli oturunca acayip şişiyorum bide üstüne böyle herşeyi ayağına bekleyen,yardım etmeyen misafire illet oluyorum...hiç düşünce yok vallaha ya.ellerim ayaklarım davul gibi oldu.sabah yataktan bile kalkamadım belim ve bacaklarım acayip ağrıyordu...ayın 20si,25i bi gelsede canım annemlere gitsek.burdan bi kurtulsam...

Kızlar benim fikrim icin yorum yapan olmıycakmı isimler hakkında ben birazdan başlıycam calışmalara önce office programında kızımın ismini yazdım güzel bir karekterler oluşturdum fonu hazır bunu kartona geciricem ve kesicem güzel fikir bence siz ne diyosunuz??

Türkiyeye yollanmıyor dimi ?? gerci yollansa bile kargo parası yüklü olur en iyi askito bilir gerci :uhm:

genelde türkiyeye yollamiyolar canim..
türkiye avrupa birliginde olmadigi icin .. ürünün üc misli posta ücreti de cabasi olur yollasalar bile..
isvicre den bebek arabasi almistim begenemedim geri yolladim ..
isvicrede avrupa birliginde deil ..
200 euro ödedigim bebek arabasina benden 140 euro posta ücreti istediler..
neise accuk duygu sömürüsü yaptimda ..almanyada bulunan bir depolarina yolladim .. bedava posta pulu da yolladilar :dance:

bugün hic uyumayım dedim ama sabah 9 kadar ayakta kalabildim sonra dayanamadım uyumuşum saat 3 olmuş yaa ben daha yeni kalktım kızlar yine gece uyuyamıycam yaa nasıl düzene sokucam bu uylu düzenini ben :1no2:
canım valla bence direneceksin bigün hiç uyumayacaksın.gece mışıl mışıl uyursun ozaman...
ama bugün yine sabahlarsın...

ismlerde güzel fikir bende yapmak isterdim ama hiç mi hiç keyfim olmuyor.bişeylerle uğraşmayı hiç istemiyorum...hem güzel görünüyor,hemde kolay bişey...bir an önce bitirde bizde görelim adasucum...

Son düzenleme:
arzucum kapi süsü olayina tam destek :teytey: hadi aksama kadar bitir de bakalim :)

Kızlar benim fikrim icin yorum yapan olmıycakmı isimler hakkında ben birazdan başlıycam calışmalara önce office programında kızımın ismini yazdım güzel bir karekterler oluşturdum fonu hazır bunu kartona geciricem ve kesicem güzel fikir bence siz ne diyosunuz??

adasucum bence çok güzel bir fikir, keşke ben de yapabilsem, ama ben kızımın odasını henüz sipariş etmedim senağlama, eğer etmiş olsaydım, ona yakışır bir şekilde ben de ismini hazırlardım. tebrikler yaratıcılığın için canım yerimseniben

arzucum ben yazmıştım ama tekrar söliim süperr fikir yap bakalım bize de fikir olsun...

şu uyku olayı çoook moralimi bozuyor benimde bende normal insanların uyuduğu saatlerde uyumak istiyorum..bi de gece daha bir duygusal oluyorum ....yalnızlık ve karanlıktanmıdır nedir?

arzucum kapi süsü olayina tam destek :teytey: hadi aksama kadar bitir de bakalim :)

askitocum bitiricem inş. ekliycemde benim yazıcı bana sorun cıkartıyor harfleri cıkartamam gerek sonucta ben cizip yapamam kötü durur güzel şekili harfler yazmıştım ama yazıcım cıkarmıyor deli olucam onunla ugraşıyorum off:mymeka:

sagolun kızlar ilkkez kızım icin bişi yapıcam okadar heveslendim ki inş. kursagımda kalmaz :asigim:

banada talsit verdi doktorum mide yanmalarım için ama ben genede içmiyorum ya doktor verdiği halde bişi olcakmış gibi gelio zaten 2 tane hap içiyorum bide onu içmek istemiyorumm çok kötü olsamda çekiyorum öle mide yanmasınıı:)))

canım bende senin gibi düşünüyodumfisfisfis
bir sürü ilaç içiyorum bide mide ilacını içmim diyee
doktoruma bile söylememiştim..:eek:klava:
ama duydumki bu mide ilacının bebekle alakası yokmuşş bi zararı yokmuşş.
günde 4 defa bile içebilirsin dedi doktorum düşün yani hemde 2 şer ölçek
ama ben bir defa içiyorum midem yanınca hemen ferahlıyorumm:icecream:
walla şimdi kendi kendime diyorum ne diye içmemişim bu zamana kadar.:mymeka:

kızlar nasılsınız BEN GELDİİİMMMM kaç gündür yoktum bakıyorumda yokluğumu bitek U2REMcim farketmiş neyyyyyssseeeee....kimse beni özlememiş sanırım:) 1 haftadır giremedim deli oldum internette sorun vardı bugün düzeltilebildi. hep aklımdaydınız sizi çok özledim canlarım benim.a.s.a.s. daha doğuran felan olmadı demi kızlar bişey kaçırmadım dimiiiii

kızlar nasılsınız BEN GELDİİİMMMM kaç gündür yoktum bakıyorumda yokluğumu bitek U2REMcim farketmiş neyyyyyssseeeee....kimse beni özlememiş sanırım:) 1 haftadır giremedim deli oldum internette sorun vardı bugün düzeltilebildi. hep aklımdaydınız sizi çok özledim canlarım benim.a.s.a.s. daha doğuran felan olmadı demi kızlar bişey kaçırmadım dimiiiii

kızım aşk olsun bugün msn girdin sana yazdım sanırım sonra düştün cvp gelmedi senden zaten dogurdunmu kız kac gündür yoksun ortalarda demiştim :mymeka:

rosa hatun belliydi zaten olmadigin burda hehehe
dogurdun mu nettin :)
oh hadi az kalmis kiz her an dogurabilirsin aman bende bendeeeeeeee

sema az kalmış cnm doktorun herhangi bişey dedi mi doğumla ilgili bebişin nasıl ...

canim hosgeldinnnnnnnnn
farketmezmiyiz kiz :asigim:
bise kacirdin mi.. evettt
ben dogurdum :roflol:
saka saka RUZGARIM nickli arkadas dogurdu canim ikiz bekliyordu .. onu biliomusun bilmiorum

ya canlarım benim. farketmişsiniz yokluğumu. ayy sevindirik oldum şimdiiiii...... :dance::dance:doktorum temmuza kadar bekler bebişin doğmaya hiç niyeti yok dedi. ama şaka maka az kaldı. 20 güncükkk :sm_cool::sm_cool: internet hattında sorun var arada kesiliyo ama 1 hafta 10 gündür hiç giremedim. bugün yapıldı şükür...a.s.a.s.

günaydın kızlarrr nasılsınız bu sabah ilk günaydını ben demek istedim.ben bütün gece uyuyamadım 1den 3e kadar uyuyabildim sonra malesefki uyku muyku tutmadı. nasıl uykusuzum ama uyuyamıyorum.a.s.a.s.

gunaydın en guzel anne adayları
srose cum erkencisin...uykusuzluk çok zor ya...allah yardımcımız olsun...

gunaydin hatunlar nasilsiniz bakalim
ben idare eder
dunku yavrularimiza aldigimiz topicde bi sey aldiydim ya transat onu alcam parayi havale yapmaya gidecem sonra bankaya insallah adam yollar yoksa anasini ellerim heKötü Kazen
annemle kahvalti yapacam ondan sonra pazara gidecem ve ondan sonra bankaya
ve aksam da yaprak toplamaya gidecez sarma yapragi aman aman yada pazar gunu toplucaz kafamçokkarıştı

X