Temmuz Anneleri Buraya....

Günaydın kızlar... Senace çok üzüldüm yaaa... aslında burdan çok yazmıştık 32. haftayı atlamayalım diye... sen bi cahilin kurbanı olmuşsun resmen. ama rapor geçmiş tarihli hazırlanmayacak bişey değil. zaten sende kalıyor aslı. fotokopisi de işyerinde.. o yüzden bence üzerinde dur biraz. 5 hafta az değil yaaa...

canım uyku gelmesine geliyorda, iş yerinde olunca uyumamak için sandelye tepesinde kendimle cebelleşiyorum...

senace Canım 37.haftana Girdiğinde Gittiğinde Rapor Yazdılarmı, Kalan 3 Haftan Için...

Canim Zaten Işin Ilginç Olan Kismi, 37. Haftamda Da 32 Açilişi Yapilmamiş.
Ben 37 Yazamam Dedi. (
Dedimki Siz Beni Yanliş Yönlendirdiniz.
Ne Demek Yazamam.
+ Olarak Siz Ilaçlari Benim Sağlik Karneme Yaziyorsunuz.
Ben Bilmeyebilirdimde Siz Neden Beni Uyarmadiniz.
O Zaman Cevap Yok.
37 Hafta Raporumu Bile Ssk Dan Aldim.

canım uyku gelmesine geliyorda, iş yerinde olunca uyumamak için sandelye tepesinde kendimle cebelleşiyorum...

aynen bende sonra uykuya yenik düşüyorum
masanın üzerine biraz kafamı koyimm derken uyuya kalıyorum..
nalet telefonun çalmasıyla uyanıyorum....klava:

ŞİMDi SSK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARADIM.
KESİNLİKLE BAŞHEKİMİN YANINA ÇIK.
YARDIM İSTE DURUMUNU ANLAT DİYORLAR.
SSK PROSEDÜRÜNÜ BİLMİYORLARSA SSK İLE ANLAŞMA YAPMASINLAR DİYORLAR.
BU KONUDA SİZ HAKLISINIZ HAKKINIZI ARAYIN, ÇALIŞAN OLARAK SiZİN KANUNLARI TAM BİLME ZORUNLULUĞUNUZ YOK AMA, ONLARIN BÖYLE BİR ZORUNLULUĞU VAR DEDİLER.
BİLMİYORUM KIZLAR YA ÇOK GERGİNİM.

DÜN SSK DAKİ GÖREVLi BAYANDA TANIDIK BİR HASTANEDEN BİLE ALABİLİRSİN DEDİ.
İNANIN ÇOK GERGİNİM...

Canim Doktorunla Konustunmu Hiç Bu Konuyu...hazirda Bulunan 1 Sayfa Yazi, 2-3 Yer Var Doldurulacak...çok Zor Bişi Değil Yani...ordaki Görevli Bayanida Tekrar Sikiştir...seni Bilgilendirmeleri Gerekiyordu

canım hakkını ara...gerekirse başhekimliğe çık, önce doktorunla konus...onlar için önemsiz olabilir ama dogumdan sonra 5 hafta daha bebişinle gecireceksin...sakın canını sıkma...halledilmeyecek bişey değil...

ONCA CANIM SEN 32. HAFTA ÇALIŞABİLİR RAPORUNU ALMIŞMIYDIN CANIM.
BEN ALMADIĞIM İÇİN 5 HAFTAM GÜME GİTTİ...
BU HALiMLE BOŞUNA ÇALIŞMIŞ OLDUM...

senacecim tanıdık bir doktor bulsan gecmise donuk alamaz misin?
is yerinde idare ediverir dicem ama hassas konular bunlar..
keske arastirsaydin onceden..neyse sikma canını coka.s.a.s.

senacecim tanıdık bir doktor bulsan gecmise donuk alamaz misin?
is yerinde idare ediverir dicem ama hassas konular bunlar..
keske arastirsaydin onceden..neyse sikma canını coka.s.a.s.

CANIM SAĞOL, ARAŞTIRDIM ARAŞTIRMAZMIYIM.
AMA HASTANE PERSONELİNİN BİLGİSİZLİĞİNİN ve DOKTORUMUN İHMALİNİN KURBANI OLDUM.

canım bende geç aldım 37. haftaya kadar çalışabilir raporu doktor sorun değil dedi yok mu hiç tanıdığın

canım muhasebecinle bir konuş bir tandıık devreye sokun bişeyler olur canım ya üzme kendini

canım bende geç aldım 37. haftaya kadar çalışabilir raporu doktor sorun değil dedi yok mu hiç tanıdığın

MAALESEF YOK CANIM.
ŞU HALİMLE ÇALIŞTIMKİ BEBİŞİMLE BİRAZ FAZLA KALAYIM.
ŞANSA BAK...
NEREDEYSE YENi KONU AÇACAĞIM TANIDIĞI OLAN VARMI DİYE
YARIN DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM ARTIK...
İNŞALLAH HALLEDEBİLİRiM

halledersin canım bir devlet hastanesine falan gitsen durumun anlatsan belki biiri yardımcı olur canını sıkma herşey düzelir dualarım senle umarım halledersin.... bir topic aç bence belki işe yarar canım

en kötü rapor alırsın işyerin nasıl kurumsal bir firmamı yoksa aile şirketimi

en kötü rapor alırsın işyerin nasıl kurumsal bir firmamı yoksa aile şirketimi

İŞYERİM ÇOK BÜYÜK BİRYER DEĞİL AMA ELLERİNDEN GELDİĞİNCE BANA YARDIMCI OLACAKLARINA İNANIYORUM.
YARIN DOKTORUMLA SON KEZ KONUŞACAĞIM BAKALIM.
iNŞALLAH HALLOLUR, RESMEN APTAL YERİNE KONDUM.

BEN İŞYERİNDE MUHASEBE DEPARTMANINDA ÇALIŞIYORUM.
HASTANE BENİ YANLIŞ YÖNLENDİRDİĞİ İÇİN, BENDE FAZLA ÜSTELEMEDİM.
NASIL OLSA SONRA HALLEDİLİYORMUŞ DİYE.
DEMEKKİ DEDİM PROSEDÜR DEĞİŞTİ.

SON DÖNEMLERDE HARIL HARIL İŞLERİMİ TOPARLAMAYA ÇALIŞTIMKİ, İZİNLİ OLDUĞUM SÜREDE KİMSE ZORLANMASIN.

iLGİN İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM...

KIZLAR YARIN EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ.

BİRAZ DIŞARI ÇIKAYIM DİYORUM
HEM HENÜZ HEDİYE ALMAMIŞTIM HEDİYE DE BAKARIM.
BABALAR GÜNÜ iÇİNDE NE ALSAM BİLMİYORUM.
KIZIMIN ODASININ TÜLÜ DE YOK HENÜZ :)) BEĞENEMEMİŞTİM UMARIM BUGÜN ONU DA HALLEDERİM.
RUH GİBİYİM GELİNCE GÖRÜŞÜRÜZ...

tünaydın güzel temmuz anneleri ve bebişleri...

3gündür yokum....

yokluğum hiç farkedilmedimi bakıyım :dilcikar::dilcikar:

Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman"ınız olmasını diliyorum? Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın! Mutluluklar daim olsun..
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun senace

a.s.a.s.a.s.günaydın tombul kızlaaarrr.nasılsınız bakalımm.ayerba yokluğun belli olmamı hiçç.senace senin içinde üzüldüm canım sıkma canını lütfen.hallolur mutlaka.evet araya bi tanıdık felan soksan sskdanda halledersin bence canım.üzülme lütfen.bu arada nicee mutlu senelereeeeeŞenizbebişinizleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…