Temmuz Anneleri Buraya....

ben arada kaynamışım yaa neyse artık..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canim Tebrik Ederim Hemen Hemen Herkes Bu Aylarda Evlenmiş Herhalde Ve Eylülde Ne Güzel Bebişlerde Gelecek çekirdek Aile Olacağiz Hepimiz

senacecim bu arada babalar günü için ne alırsan bizede söyleea.s
bide bu çıktı şimdii...
zaten dün hediyeyi zor buldum:dilcikar:
bakalım babalar gününe ne alıcammm

senacecim nice mutlu senelere inşallah canımm...

senace evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,mutluluğunuz daim olsun.nice mutlu senelere...

Seneca cigim evlilik yildönümün kutlu olsun daha nice mutlu yillara esin ve bebisinle Allah im ayirmasin sizi....
Sikma canini üzülme hamis hamis hersey hallolur insallah yoluna girer sen üzülme......

Arzucugum seninde evlilik yildönümün galiba sanaca nice mutlu senelere esinle ve bebisinle yasli nene dede olursunuz insallah huzur ve mutlulukla ALLAH ayirmasin sizi.....

benim evlilik yıldönümüm degil benimkisi 20 agustos ben bir sıkıntımı paylaşmıştım sadece sadece bir arkadaşım cvp yazmış onada teşşekkür ediyorum.............

canim benim benim kiz da cok hareketli degil bu aralar vallaha bende bazen korkuyorum ama gece soluma yatinca biraz daha olsa hareket edio tek soluma degil sagima da yatinca
donup duruyor
bugun pek oynamadi bende bilmiyorum
neden
insallah bi sey yoktur hic birinde
cok korkuyorsan hastaneye git bi baksinlar canim bana korkarsan bebegi hissetmezsen gel demislerdi :1no2:

benim evlilik yıldönümüm degil benimkisi 20 agustos ben bir sıkıntımı paylaşmıştım sadece sadece bir arkadaşım cvp yazmış onada teşşekkür ediyorum.............

Şenizoy oy kiyamam canim ben sana..
bence bosuna telaslanma .. uslu bir kizin olacak demekki annesine cekmicektatlicadiarzu

arzucum sıkıntı yapma canım artık yerleri iice daraldı hareketlerin azalması normal ama doktorlar bu haftalarda çook dikkatli olmak gerekir diolar bebek hareketlerini ii gözlemlemek gerekiyor. gene de...inşallah şu son haftaları da atlatıp kucağımıza alırız yavruları....

KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
EŞiME EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ İÇİN, GÖMLEK + KOL DÜĞMESİ ALDIM.
BİRDE ANİDEN ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARINI, FOTOĞRAFÇIDA TEK KARE ÜSTÜNE TOPLATTIM.
VE ÜSTÜNE

"SANA HER BAKTIĞIMDA,
TV İZLERKEN, MÜZİK DİNLERKEN
HAYALLER KURARKEN ve BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİRKEN
İYİ Kİ SENİNLE DİYORUM, HEP SENİNLE DİYORUM.
SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM"

YAZDIRDIM.

BABALAR GÜNÜ İÇİN DAHA ÖZEL BİRŞEY OLSUN iSTİYORUM AMA, AKLIMA BİRŞEY GELMİYOR. (

Son düzenleyen: Moderatör:
babalar günü ne zaman ?
ben burdakini kacirdimda :) türkiyeninkine göre bisiiler yapiim
fikri olan yazsin.. hediye ve ya güzel siirler yazanlar varsa paylasirsa sevinirim ..
fikir calmak gibi olmasinda :dance: iii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…