Temmuz Anneleri Buraya....

arkadaşalr sizlere bi şey sormak istiyorum ..benim son adet tarihim 27 ekim....ve sezeryan düşünüyorum ..sezeryan olunca 40 hafta dolmadan alınıyomuş bebek....o zaman benim sezeryan tarihim ne olur....doktora 9 haziran da gidicem o zamana kadar merak ederim..eğer biliyosanız bana bilgi verebilir misiniz.

canım ben 38. haftadan itibaren sezeryan yapılabiliyor diye biliyorum...yani muhtemel doğum tarihinden 14 gün öncesini sezeryan tarihi olarak alabilirsin a.s.a.s.a.s.a.s.

arkadaşalr sizlere bi şey sormak istiyorum ..benim son adet tarihim 27 ekim....ve sezeryan düşünüyorum ..sezeryan olunca 40 hafta dolmadan alınıyomuş bebek....o zaman benim sezeryan tarihim ne olur....doktora 9 haziran da gidicem o zamana kadar merak ederim..eğer biliyosanız bana bilgi verebilir misiniz.

canım eğer ultrason ölçümlerinle sat birebir tutuyorsa ya 38. haftada yada 39. haftada sezeryan olabilirsin... ( doktoruna bağlı )
benim sat 20 ekim ama ultrason ölçümlerimde bebek biraz daha büyük göründüğü için bana 10 temmuz sezeryan tarihi verdi doktorum...

canım eğer ultrason ölçümlerinle sat birebir tutuyorsa ya 38. haftada yada 39. haftada sezeryan olabilirsin... ( doktoruna bağlı )
benim sat 20 ekim ama ultrason ölçümlerimde bebek biraz daha büyük göründüğü için bana 10 temmuz sezeryan tarihi verdi doktorum...

senin muhtemelen ilk doktorun dedigi dogum tarihin ne zaman sezaryeni demiyorum ha ? kafamçokkarıştı

benimde 14 ekim s.a.t banada belki bu hafta verebilirler sezeryan tarihi ayın 11 inde de dönmezse tarih vericekler..

senin muhtemelen ilk doktorun dedigi dogum tarihin ne zaman sezaryeni demiyorum ha ? kafamçokkarıştı

canım normal doğuma göre söylicem

ilk gittiğimde 26 temmuz dedi ( sat göre)
sonra 20 temmuz ( ultrason ölçülerine göre)
en son gittiğimde 17 temmuz dedii ( ultrason ölçülerine göre)sezeryan isteyincede 10 temmuz dedi. yani normalle sezeryan tarihi arasında tam bir hafta yani 7 gün var...
bu arada ilk sezeryan olduğu zaman 39. haftada alıyolarmış bebeği.

bunlar bebeğimin ultrason ölçülerine göre verdiği tarihler canım....:icecream:

Son düzenleme:
bugün esim gidip bana iki tane bluz ve bir kolye almis..
bu aralar zaten para sikintisi cekiyoruz .. fiyatini görünce sok oldum ama fazla caktirmadim .. iki bluze 100 ytl(50eur) vermis..ve bluzlerde hic tarzim deil .. yani renk olarak :KK43:((
sevinmis gibi davrandim ama sonra ona düsüncemi söyledim ve sanirim kalbini kirdim..
gidip degistiriz dedi..
bana kalsa onlari geri verip oglumun eksiklerini tamamlamak isterim .. nabcam yha off

hilmiyecim bencede değiştirme canım eşin beğenip düşünüp almış ne güzel hatırı kırılmasın die birkaçkere giyersin en azından oda mutlu olur a.s.

ben de yarın gidip iyi olduğunu duyarsam anca o zaman rahatlarım .. kızımın kilosu biraz gerideydi zaten.. 30+3 de 1350 gr :KK43: ben nasılsa o benden besleniyodur diye sorun etmiyodum.. aynanın karşısına gidip karnımı küçülmüş gördükçe sinirlerim boşaldı resmen.. yüzüm gözüm ağlamaktan kıpkırmızı oldu senağlama

febicim canını sıkma canımm kıyamam o kilo alıyodur annesii göbeğinde küçülmemiştir canım sana öle geliodurr bebişler çok sağlıklı allah aşükürr sen üzülmeki kızında üzülmesin canım benimm:asigim::1hug:

bugün Esim Gidip Bana Iki Tane Bluz Ve Bir Kolye Almis..
Bu Aralar Zaten Para Sikintisi Cekiyoruz .. Fiyatini Görünce Sok Oldum Ama Fazla Caktirmadim .. Iki Bluze 100 Ytl(50eur) Vermis..ve Bluzlerde Hic Tarzim Deil .. Yani Renk Olarak :KK43:((
Sevinmis Gibi Davrandim Ama Sonra Ona Düsüncemi Söyledim Ve Sanirim Kalbini Kirdim..
Gidip Degistiriz Dedi..
Bana Kalsa Onlari Geri Verip Oglumun Eksiklerini Tamamlamak Isterim .. Nabcam Yha Off
Canim Benim Eşimde Arada Böyle Yapiyor Bikez Geri Verelim Dediğiminde Kirilmişti Baya Sonrasinda Bana Bişey Almaz Oldu:) Kalbini Kirma Yinede Eşinin Bebeğinin De Eksikleri Tamamlanir Kendini Strese Sokma Emi Herşey Olur Biter

febicim canını sıkma canımm kıyamam o kilo alıyodur annesii göbeğinde küçülmemiştir canım sana öle geliodurr bebişler çok sağlıklı allah aşükürr sen üzülmeki kızında üzülmesin canım benimm:asigim::1hug:

herkese çok teşekkür ederim duygusal krizimi atlatmış durumdayım , midem hala kötü karnım gurul gurul ama psikolojim daha iyi :eek: eşim tek başıma yollarda iyi olmaz diye cmts gününü bekle dedi .. arada bir gün kaldı umarım kızım iyidir .. herkese ve herkesin bebişlerine Rabbim sağlık sıhhat versin inş. uzun bir maratondu ama finale az kaldı çok şükür :asigim: a.s.

herkese çok Teşekkür Ederim Duygusal Krizimi Atlatmış Durumdayım , Midem Hala Kötü Karnım Gurul Gurul Ama Psikolojim Daha Iyi :eek: Eşim Tek Başıma Yollarda Iyi Olmaz Diye Cmts Gününü Bekle Dedi .. Arada Bir Gün Kaldı Umarım Kızım Iyidir .. Herkese Ve Herkesin Bebişlerine Rabbim Sağlık Sıhhat Versin Inş. Uzun Bir Maratondu Ama Finale Az Kaldı çok şükür :asigim: A.s.
Iyidir Canim Sen Endişe Etme Bence Hem Doktorun Normal Diyorsa Sorun Yok Benim Arkadaşimin Bebeği 2500gr Doğdu şimdi Gayet Iyi önemli Olan Sağliği Kilo çok önemli Değil

gunaydınlar
benim sol gögsumun altında agrı ile birlikte karıncalanma gibi bişi var...nedenini anlayamıyorum...doktora sorsammıki...

Günaydın kızlarrr. Nasılsınız bakalım şişko göbişler laelaelaelaelae

Febicim çok geçmiş olsun canım. Şimdi okudum olanları. İnşallah güzel sonuçlar alırsın doktora gittiğinde..

Onca o karıncalanma ve ağrı bende de oluyor bazen. kramp gibi giriyor ağrı. ama kısa süre sonra geçiyor. ben önemli olduğunu düşünmedim hiç. telaşlanacak bişey olduğunu sanmıyorum.

GÜNAYDIN KIZLAR...
GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN BUGÜN İŞYERİMDE SON GÜNÜM :KK43:(
ASLINDA BiRAZDA ÜZÜLÜYORUM...

GÜNAYDIN KIZLAR...
GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN BUGÜN İŞYERİMDE SON GÜNÜM :KK43:(
ASLINDA BiRAZDA ÜZÜLÜYORUM...

ayyyy senace kıss 37 haftalık olmuşsun... ne güzelllll... Allah'ım tez zamanda bana da gösterir inşallah... izne ayrılacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum...

kızlar erkencisiniz bu sabah herkese günaydın.....
oncacım geçmiş olsun canım.. önemli bişey değildir ama içinde kalmasın doktorunuda ara sor istersen.....
senacecim niye üzülüyosun ben bugün tatile çıkmış olsam göbek ata ata eve giderim...

kızlar erkencisiniz bu sabah herkese günaydın.....
oncacım geçmiş olsun canım.. önemli bişey değildir ama içinde kalmasın doktorunuda ara sor istersen.....
senacecim niye üzülüyosun ben bugün tatile çıkmış olsam göbek ata ata eve giderim...

BENDE ÖYLE SANIYORDUM AMA ŞiMDİDEN CANIM SIKILDI.
ÇEVREMDE HERKES ÇALIŞIYOR :KK43:(

zaten senin son haftaların ben bile bu aralar artık inan çalışamıyorum çok zorlanıyorum hemde işim rahat olmasına rağmen.. senin maşallahın var.:nazar:

HAVALAR İNSANI ETKİLİYOR.
SICAKTA İNSAN KENDİNİ ZOR TAŞIYOR.
BİRDE HAMİLELİĞİN GETRDİĞİ FİZYOLOJİK SIKINTILAR VAR
BİZ ÇALIŞAN HAMiŞLERİN HEPSİNE BENDEN BİR NAZAR BONCUĞU :))

:nazar: :nazar: :nazar:

X