Temmuz Anneleri Buraya....

senecacım geçmiş olsun:asigim:

bende çok aç kalıyodum yaa hatta gece acıktığımda kalkıp yemem.sabahı beklerim yemek yıyene kadar oynamazdı bebişim sonra kendine geliyordu demekki.iyiki paylaştın canım bizimle bilgimiz oldu

meralcim evlilik yıldonumuz kutlu olsunnn.daha çoooooook uzun yıllar birlikte olun eşinle ve bebişinle:asigim:

senace geçmiş olsun canım.. paylaşımın iyi oldu bende dikkat edim bundan sonre benim kız aç telef kalıyomuş demekki. bende aç geziyorumm bu aralar hava sıcak insanın bişey yiyesi gelmiyoki...

bugün esim gidip bana iki tane bluz ve bir kolye almis..
bu aralar zaten para sikintisi cekiyoruz .. fiyatini görünce sok oldum ama fazla caktirmadim .. iki bluze 100 ytl(50eur) vermis..ve bluzlerde hic tarzim deil .. yani renk olarak :KK43:((
sevinmis gibi davrandim ama sonra ona düsüncemi söyledim ve sanirim kalbini kirdim..
gidip degistiriz dedi..
bana kalsa onlari geri verip oglumun eksiklerini tamamlamak isterim .. nabcam yha off

KIZLAR YARIN DOKTOR KONTROLÜM VAR.
ÇATI MUAYENESi YAPILACAK MI ACABA ?
BEN BU KONTROLDEN KORKMAYA BAŞLADIM kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

senace cim dogum yapmış bi anne olarak söyluyorum ki bu muayene den hiç korkma hiç can yakmıyor sadece rahim acıklıgına bakıyorlar oda bir dakika bile sürmüyor vajinal doguma elverişlimisin diye bakılıyor zaten.
Ben son gunumde yaptırmıştım iyikide yaptırmışım yaptırdıgım esnada suyum patladı zaten acılmam varmış doguma gittim.
ama istemezsen yapmıyorlar zaten senin istegine baglı.
Kızlar Allah hepinizi bir cırpıda kurtarsın inşallah bebeklerinizi saglıkla mutlulukla büyütün.

bugün esim gidip bana iki tane bluz ve bir kolye almis..
bu aralar zaten para sikintisi cekiyoruz .. fiyatini görünce sok oldum ama fazla caktirmadim .. iki bluze 100 ytl(50eur) vermis..ve bluzlerde hic tarzim deil .. yani renk olarak :KK43:((
sevinmis gibi davrandim ama sonra ona düsüncemi söyledim ve sanirim kalbini kirdim..
gidip degistiriz dedi..
bana kalsa onlari geri verip oglumun eksiklerini tamamlamak isterim .. nabcam yha off

askiyocum eşim beğenmiş almış değiştirmee bence.banada hamile kaldığımda 2 tane hamilelik almış benimde hiç tarzım değildi kafamçokkarıştı ama beğenip aldığı için bir kaç kere giydimm :asigim: aşkım benim düşünüp almış

bugün afedersiniz ishal durumum var .. 2 gün önce de sabah istifra etmiştm 2-3 haftadır da hiç kilo almadım .. bugün iyice ezilmiş karnım küçülmüştü sanki bi de senace yazdıklarını okuyunca üstüne zırlayıp duruyorum yaa.. yarın doktora gidecem cmts yi beklemicem .. inş. kızım kilo almıştır.. annelik içgüdüsünü ilk kez hissediyorum bu kadar güçlü .. kızıma bişey olursa ben yaşayamam gibi hissediyorum :KK43:

febicim cok fazla takma kafana..bende her gece 2-3 defa kalkiyorum istifra ediyorum .. iki günde bir ishal oluyorm ..
ama 14 gün de bir kontrole gittigim icin bebisin saglikli oldugunu kilo aldigini biliyorum ..
üzülme cnm

febicim cok fazla takma kafana..bende her gece 2-3 defa kalkiyorum istifra ediyorum .. iki günde bir ishal oluyorm ..
ama 14 gün de bir kontrole gittigim icin bebisin saglikli oldugunu kilo aldigini biliyorum ..
üzülme cnm

ben de yarın gidip iyi olduğunu duyarsam anca o zaman rahatlarım .. kızımın kilosu biraz gerideydi zaten.. 30+3 de 1350 gr :KK43: ben nasılsa o benden besleniyodur diye sorun etmiyodum.. aynanın karşısına gidip karnımı küçülmüş gördükçe sinirlerim boşaldı resmen.. yüzüm gözüm ağlamaktan kıpkırmızı oldu senağlama

bugün afedersiniz ishal durumum var .. 2 gün önce de sabah istifra etmiştm 2-3 haftadır da hiç kilo almadım .. bugün iyice ezilmiş karnım küçülmüştü sanki bi de senace yazdıklarını okuyunca üstüne zırlayıp duruyorum yaa.. yarın doktora gidecem cmts yi beklemicem .. inş. kızım kilo almıştır.. annelik içgüdüsünü ilk kez hissediyorum bu kadar güçlü .. kızıma bişey olursa ben yaşayamam gibi hissediyorum :KK43:

geçmiş olsun canım yaaa....
üzülme kilo almıştır mutlaka..
allahın izniyle hiç bişey olmaz senin küçük cadıya merak etme...
hem önemli olan sağlığı canım üzülme sakın kızınıda üzersin sonraŞeniz

ben de yarın gidip iyi olduğunu duyarsam anca o zaman rahatlarım .. kızımın kilosu biraz gerideydi zaten.. 30+3 de 1350 gr :KK43: ben nasılsa o benden besleniyodur diye sorun etmiyodum.. aynanın karşısına gidip karnımı küçülmüş gördükçe sinirlerim boşaldı resmen.. yüzüm gözüm ağlamaktan kıpkırmızı oldu senağlama

canım hiç üzme kendini, asıl bu haftalar ve sonrası kilo alıcaklar zaten, hiç dert etme alıcak zaten ister istemez, bende bugün gittim doktora 2 kilo 70 gram çıktı dr iyi dedi, beslenmeme dikkat etmemiştim bi süredir üzülüodum ama bak kilo almış, kızımızda alcak üzülme annesi:nazar:

EVET KIZLAR BİZ ASLA AÇ KALMAMALIYIZ.
BENDE PEK ÖNEMSEMİYORDUM.
HERKES GİBİ O NASIL OLSA BENDEN BESLENİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM.
DEMEKKİ BENDEN SADECE YAŞAYACAK KADAR BESLENİYOR.
DOKTORUM BANA GÜNDE 3 ÖĞÜN DÜZENLİ OLARAK YEMENiN YANINDA,
KENDİNE ARA ÖĞÜNLERDE YAPMALISIN DEDİ.
BİRDE SON AYLARDA TUZLU ve TATLIYI YOĞUN OLARAK TÜKETME DEDİ.
BUNLAR UMARIM SiZiNDE İŞİNİZE YARAR.

senace geçmiş olsun canım, korkmuşsundur tabi ne zor dimi annelik, benimde başıma gelmişti meyve suyu içtim aç durma bide Allah korusun bi daha olursa meyme suyu iç kana çabuk karışıyo ya bebeğede çabuk gidiyo tabi, hemen hareket ediyolar o zaman, dikkat et kendine canım:nazar:

Kızlar biraz önce koca bir buket kırmızı gül geldi eşimden.. çok mutlu oldum.. ben bu adamı çok seviyorum yaaaaaaaaaa..... akşama da ben yemek organizasyonu yapıyorum...

meralcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, Allah uzun ve mutlu yıllar nasip etsin, kızınızda sağlıkla gelsin inşallah

daha iyiyim kızlar teşekkür ederm canlarım moral verdiniz bana Şeniz biraz da ağlayınca sinirlerim yumuşadı rahatladım açıkçası .. :eek: tabii hala kaygılıyım cmts eşim götürücekti doktora ama ben yarın kendim gidecem o kadar bekleyemem sanırım , kilosunun iyi olduğunu söylese çok mutlu olucam yaa.. ne garip bir duygu ..:çok üzgünüm:

canım hiç üzme kendini, asıl bu haftalar ve sonrası kilo alıcaklar zaten, hiç dert etme alıcak zaten ister istemez, bende bugün gittim doktora 2 kilo 70 gram çıktı dr iyi dedi, beslenmeme dikkat etmemiştim bi süredir üzülüodum ama bak kilo almış, kızımızda alcak üzülme annesi:nazar:

ben de yarın 32+3 oluyorum bana 2 kilo olmuş dese doktora sarılır öperim heralde :1rolleyes:

ben de yarın 32+3 oluyorum bana 2 kilo olmuş dese doktora sarılır öperim heralde :1rolleyes:

ay canım yaa annelik duygusu iştee.. sana bişey dimii çocuklar annelerin gözünde hep zayıftır ne kiloda olursa olsun. ben doktora her gittiğimde kilosu şu gayet iyi dese bile kadın beni bi türlü tatmin edemiyo.. benim gözüme hep zayıf geliyo kuzum...
amannn olsun arkadaşım yaptı doğum 2.300 kg şimdi görsen tosun gibi bizde çıkınca beslerin kuzucuklarımızı... sağlıkları yerinde olsun tez zamanda gelsinler inşallah..

senacecim canim cok gecmis olsun
eevt ac kalinca bebek de ole oluyor iste
ben bugun az yedim de gittim kontrole bi kipir kipirdi ki gorsen of hic sorma

arkadaşalr sizlere bi şey sormak istiyorum ..benim son adet tarihim 27 ekim....ve sezeryan düşünüyorum ..sezeryan olunca 40 hafta dolmadan alınıyomuş bebek....o zaman benim sezeryan tarihim ne olur....doktora 9 haziran da gidicem o zamana kadar merak ederim..eğer biliyosanız bana bilgi verebilir misiniz.

X