Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkitocum saç rengin yakışmış ama ben olsam az daha sabrederdim. Genede yapmışsın artık diyecek bir şey yok
Çorumlucum sendende güzel haberler aldığıma sevindim.. Allah bebişini sana bağışlasın...
Bu arada evde nasıl vakit geçirilir soruma cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim.. Sabahları işe gidecekmişim gibi 7:30 kalkıyorum... Ev işi yapmıyorum kadın geliyor. Ütü yemek alışveriş yapamıyorum kayınvalidem kızıyor o yapıyor hepsini. Gezmeye gidemiyorum bütün sevdiğim insanlar annem dahil çalışıyor. Bebişin odasında benim yapabliceğim bir şey yok... Sadece ortalık topluyorum onda da ortalığı dağıtacak kimse olmadığı için 15 20 dakikamı alıyor. Ben ne yapacağım evde kızlar ya offfff....
günaydın kızlarrrrrr
çorumlu bişi çıkamasına çok sevindim.. hadi iyisin kızını görcen yine
aşkito canım kendi rengi daha mı güzeldi sanki..şu en son halini koyduğunda çok sempatik çıkmıştın canım bide doktoruna sordunmu hamileyken pek boyatmayı tavsiye etmiyolr canım
adasu yeni kutun hayırlı olsun canımmm
meralcim daha eşinle çocuklarınla nice evlilik yıldönümlerine ..tebrik ederim canım ..
Kızlar biraz önce koca bir buket kırmızı gül geldi eşimden.. çok mutlu oldum.. ben bu adamı çok seviyorum yaaaaaaaaaa..... akşama da ben yemek organizasyonu yapıyorum...