Temmuz Anneleri Buraya....

GÜNAYDIN KIZLAR...
GÜNÜNÜZ GÜZEL GEÇSİN BUGÜN İŞYERİMDE SON GÜNÜM :KK43:(
ASLINDA BiRAZDA ÜZÜLÜYORUM...

canım hayırlı olsun....
benimde 3 haftam var...izne ayrıldıktan sonra kalan 3haftayı evde nasıl gecireceğimi dusunuyorum bende...heralde ugrasacak bişiler buluruz...inşallah bebişler zamanında gelirde 3 haftalık iznimiz yanmaz...

aman kizlar herseyin hayirlisi ne takionuz kafaniza yahu demi ama
artikyavas gelsinler yani benimki olabilir gelsin yavas

senacecim hayırlısı olsun canım dinlen artık az bir zamanın kalmış seninn sonra arrasın bu günlerinii canım:))mucks

bugün sonmu nazlıcım ..hadi canım gözün aydın evde rahat edersin.. tebrik ederim seni .. ben olsam hamile olduğumu öğrendiğim an çıkardımm:))

bugün sonmu nazlıcım ..hadi canım gözün aydın evde rahat edersin.. tebrik ederim seni .. ben olsam hamile olduğumu öğrendiğim an çıkardımm:))

EVET CANIM BUGÜN SON.
İLK BAŞLAR BENİM İÇİN ÇOK KÖTÜYDÜ.
BELKİ HATIRLIYORSUNDUR.
BULANTILAR YÜZÜNDEN SERUMLA DOLAŞIR OLMUŞTUM.

EVDE DE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.
ÇEVREMDE HERKES ÇALIŞIYOR.
BENDE YAVAŞ YAVAŞ EVİMLE İLGİLENİRİM.
BİRDE UFAK TEFEK EKSİKLERiMİZ VAR, ONLARI TAMAMLARIM.

SON GÜNÜM AMA BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM :KK43:(

evet canım hatırlıyorum :) üzülme canım ..sabah uykusuna alışığın zaman bana hak vereceksin:) iyiki ayrılmışım izne diceksin .. helede bebişinle ilgili bişilerle uğraşırsan daha çabuk geçer zaman ..

ay bende bu sabah hiç uyamadım bacaklarım çok uyuşuyo ya kızlarr sağımdan soluma dönerken falan ızdırap çekiyorum çokk aşırı uyuşmaya başladı bu ara hayırlısıyla bir doğursak bebişlerii bu gittiğimde doktora sorucam gene yarım saate bir uyanıyorum dönüyorumm zor bir şekilde allah yardımcımız olsun wallahi...

biz daha bu haftadan itibaren 2 haftada bir görüşmeye başlayacağız zaten şunun şurasında ne kadar kaldı kibenneyaptımki?

bende 10 günde bir gidiyorum doktora...bakalım haftada 1e düşecekmi?ptesi gidecem,ozaman görecez

gunaydın kızlar...
ben hala ayda 1 gidiyorum...28 hazirandada 37.haftamız dolmus olacak...ondan sonra 3 hafta kalacak zaten...heralde 1 ay sonra gel demez:)))

günaydın kızlar bende ayda bir gidiyorum...
ama artık bi doktorum bile yokkkksenağlama
pazartesi yeni hastaneme ve yeni doktoruma gidicemmsenağlama
inşallah iyi çıkarsenağlama

çıkar canım karamsar olma iyi şeyler düşün herşey yolunda gider merak etme

Bozulmasin Ne Güzel Bebişlerimize Kavuşmaya Az Kaldi Güzel şeyler Düşün

kızlar beni iç çamasırı takmak sıcaklarda artınca beni çok rahatsız etmeye basladı...iş yerinede iç çamasırsız gelmek olmuyor...eve gider gitmez çıkarıyorum...bugun penye yarım atlet diye tabir edilenlerden alıcam...belki o rahatsız etmez...
aynı sorunu yasayan ve çare bulan varmı

X