Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar beni iç çamasırı takmak sıcaklarda artınca beni çok rahatsız etmeye basladı...iş yerinede iç çamasırsız gelmek olmuyor...eve gider gitmez çıkarıyorum...bugun penye yarım atlet diye tabir edilenlerden alıcam...belki o rahatsız etmez...
aynı sorunu yasayan ve çare bulan varmı

aynı sorunu bende yaşıyorum hatta geçen gün unutmuşum giymeyii dedimki allah allah bugün bu sütyen beni hiç rahatsız etmedi dedim kendi kendime sonra bi elledim ki yokkkkk:1shok::1shok::1shok:
allahtan hava biraz serindide üzerimde hırka vardıda yırttım. yoksa rezil kepaze olurdum...:roflol:

çare bulamadım bulursan banada haber ver..:roflol:

Benim Kuzen Geldi Almanyadan Oda Ayni şeyi Yaşiyor Ve Ebesi Evde Sütyen Takmamanin Iyi Geldiğini Emzirmeye De ön Hazirlik Için Iyi Olacağini Söylemiş Ama Benim öyle Yapma şansim Yok Benimkiler çok Büyükler öyle Takmadan Gezemem:d:d

gunaydin kizlar
oh bunlar sutyen muhabetinde ne guzel
ah ah bikdim kizlar yoruldum kizlar
bu aileler beni deli edecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar bu arada müşterimiz chiccodan hediye geldi çanta ve bakım seti çok mutlu oldum:)) bizde lacaktık önümüzdeki hafta içinde güneş krei de var 50 koruma faktörlü:)) eşekim kızım benim

kıslarr felaket bi yağmur başladı burda
ayyy ne güzel oldu walla serin serin
sizin oralar nasıl varmı yağmur neyin:dance::dance:

çorumlucum hayırıdr,ne sorunu var...

ilkyascım gule gule kullanın ürünleri..

gelincik bugun yarım atlet tarzı olanlardan alıcam...yoksa iş yerinde kalan 3 haftamı sütyensiz gecirmem gerekecek

buarada benim baldır bacak almıs basını gitmiş...akşam kendime gıcık oldum...ne oldum ben böyle diye...sizce dogumdan sonra eski halimize nekadar sürede döneceğiz, yada dönecekmiyiz

kilo dert değil ne de olsa 1,2,3........6 istediğin sürece verebilirsin....
benim derdim çatlaklar göbeğimde çatlaklar oluştuu... onlar ne olcak düzelmicekler.......
görüntüsü bile çirkin.....

kilo dert değil ne de olsa 1,2,3........6 istediğin sürece verebilirsin....
benim derdim çatlaklar göbeğimde çatlaklar oluştuu... onlar ne olcak düzelmicekler.......
görüntüsü bile çirkin.....

evet canım...hersey dert...kilo vermek istedikten ve azmettikten sonra kolay ama inşallah o iradeye sahip oluruz...

sen yeterki iste iradeli ol kilo felan kalmaz...
bu arada çok kilo alan arkadaşlar muhakkak diyetisyen yardımıyla zayıflamalı bence en sağlıklısı
benim kilo problemim çok yok benim derdimde başka yaaa uffffffffffffff

canlarım benim ne güzel yaaaaaaaaaa kilo nedir çatlak nedir keşke benim bebişim yaşasaydıda kilo alıp karnımda çatlak olsaydı.bebişimi kaybettim arkadaşlar tam 4aylıkken temmuz22de doğum yapacaktım günüm yaklaştıkça çok kötü oluyorum.burdan bütün temmuz annelerini öpüyorm lütfen dert etmeyin hepsi elinizde istedikten sonra verirsiniz.sağlıklı bebişler

canlarım benim ne güzel yaaaaaaaaaa kilo nedir çatlak nedir keşke benim bebişim yaşasaydıda kilo alıp karnımda çatlak olsaydı.bebişimi kaybettim arkadaşlar tam 4aylıkken temmuz22de doğum yapacaktım günüm yaklaştıkça çok kötü oluyorum.burdan bütün temmuz annelerini öpüyorm lütfen dert etmeyin hepsi elinizde istedikten sonra verirsiniz.sağlıklı bebişler

canım çok geçmiş olsun....
çok üzüldümm.:çok üzgünüm:
allah bi daha yaşatmasın inşallah...:çok üzgünüm:
sende en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah arkadaşım..a.s.

inşallah canım benim gelincik dua et olurmu doğumun ayın kaçındacinsiyeti ne

sezeryanla 10 temmuz da olucak hayırlısıyla bi değişiklik olmassa..... cinsiyetimiz de kız
umudum içini ferah tut. allah isteyen herkezi geri çevirmez...
hayırlısı böyleymiş canım inşallah en yakın zamanda müjdeyi bizede verirsina.s.

Son düzenleme:
amin bitanem RABBİM KURTARSIN SAĞLIKLI GÜZELMİ GÜZEL BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN ÖPÜLDÜN BİTANEM.Bbu arada ismine karar verdinmi

X