Temmuz Anneleri Buraya....

senacecim sen naptın canım nasıl geçti doktor kontrolünüz?...

:ya kızlar ben izine çıktım. Canım çok sıkılıyor. Evde neler yapılır. Offf çok alışmışım çalışmaya... Daha bugün 3. günüm.

.........................................................

Son düzenleme:
gittim kizlar nts ye bagladilar 1 saat falan sonra toplam uc saat dan fazla hastanede kaldim
bebegim kalpi cok guzel
nasil kipirdiyor kizim gorceksiniz pit pit ediyordu kalbi:asigim:
sonra doktoru bekle babam gelcek
doktor yok
benim oglan babasiyla beklio oglanin cani SIKILDI deliriyor babasi gezdiriyor onu ben doktoru bekliyorum
neyse benden once bi hamile kadin vardi onu aldi doktor onu muane etti o gitti sira bana geldi
beni aldi iceriye alttan bakti bi seyi icine aliolar ve aciyolar onun adi nedir turkce bilmiyorum onunla acti ama nasil acitti canimi okuz kari yahu senağlama
sonra elleriyle bakti acilma var mi diye tamam hersey iyi dedi
bebege bakti placentasina bakti suyuna bakti hersey iyi dedi
sanciniz olursa bu agri kesicileri alin dedi tamam dedim
sonra diger hemsire yarin gelin nts ye baglicaz gene kontrol yapariz dedi
anam o neydi o hastane bugun ne doluydu
geleni gideni eksik olmadi mubarek kafamçokkarıştı
yarin istediginiz satte gelebilirsiniz dedi ama sizi hemen alabilirmiyiz bilemem dedi cunku cok kalabalik gorceksiniz
biri sancilari baslamis geliyor biri daha kac aylik sancilari var aman yoruldum bugun ha
neyse cok sukur allahima bi sey yok bebegimde bendede

boyatcam boyatcam dedim.. sari derken kiziloldum :roflol:
allah askina fikrinizi söyleyin nasil olmusum?

hay allah canini almaya emi gittin boyattin ha
allahin delusu dicem
ula bekleyeydin ya azcik daha sabremedin demi cadi seni sırnaşık şey
vallaha guzel olmus bence
masallah
sabirsiz kari seni :teytey:

askito çook yakışmış cnm güle güle kullan saçlarını...ama bu kadar sabrettin biraz daha bekleseydinnn....yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

askitocum alınma ama ben begenmedim bacım normal sacın daha iyi yakışıyordu bir sabredemedin yanii afferin sana

allahım kutu atlamışız biz teyzeleri 9. ayımıza girmişiz ayy cok mutlu oldum heycanlandım hayırlısıylada kızıma kavuşuyım inş. sag salim saglıklı ayy heycan bastı:dance::sm_cool:

allahım kutu atlamışız biz teyzeleri 9. ayımıza girmişiz ayy cok mutlu oldum heycanlandım hayırlısıylada kızıma kavuşuyım inş. sag salim saglıklı ayy heycan bastı:dance::sm_cool:

hayırlı olsun yeni kutucuğunuz canım......
az kaldı walla hepimizde heyecan dorukta anlaşılan:dance::dance:

Kızıl benim favori rengim sarıyı o kadar çok sevmem bana sorarsan ben beyendim gayet güsel olmuş ama sarıya dönmek istersen sanırım biraz zor olur kullan biraz böyle bence yakışmış

:ya kızlar ben izine çıktım. Canım çok sıkılıyor. Evde neler yapılır. Offf çok alışmışım çalışmaya... Daha bugün 3. günüm.

Ah canım 10 yıldır çalışan 8 aydır çalışmayan bi insan olarak hala bu soruya cevap bulabilmiş değilim evde neler yapılır? Ev işi yapılır yemek yapılır ama bunlarda bitince ne napılır? Ev hanımlığı hiç güzel değil ben hala alışamadım gerçi benim annem ve ablamlar çok yakınımda oturuyorlar onlarla geziyorum yada evde onlarla birlikte vakit geçiriyorum ailen yakınsa onlara takıl oturmalara falan git. Gerçi odanı bitirmedin herhalde meşgalen hazır aslında bebişin odasını düzenle bul bişeyler bebek gelince onla ilgilenmekten sıkılmaya fırsat bulamayız zaten.

kızlar artık fazla bilgisayar basında oturamıyorum her yerim tutuluyo sanki.
şu son haftayı atlatsamda artık hayırlısınla.
dua edin bana hepiniz kızlar cok korkuyorum
neyse askitocum güle güle kullan canım
güzel karusun vesselam eeee güzele ne yalışmaz
ben hayatımda 2 kere kızıla boyattım her boyatmamdan sonra hamile kaldım
ama cok seviyorum bu renk tonlarını güle güle kullan canım
bu arada pek bişey yazamıyorum ama girdikce haberlerinizi alıyorum a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlaar.. bugün bayağı erkenciyim :) askito artık boyatmışsın bir kere bir şey diyemicem ama nasıl olmuş dersen sarıdan daha güzel olmuş onu söylim cnm..

bıdışım evde vakit nasıl mı geçer geç saate kadar uyuyarak , temizlik , yemek yaparak ve gezerek, vakit bulursan tv de izlersin tabii.. walla ben vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile ..

gunaydin temmuz anneleri
ah ben cok yorgunum yahu hic bi sey yapmak istemiyorum
hastaneye gidecem saat 10 yada 11 e dogru
nts ye gircem
bakacaklar dunden belli ne var ne yok
gece saat yani sabah saat 5 de bi sanci cekiyorum var ya saga dondum sola dondum oldum bittim
adet sancisindan beter karnima bi girdi agri uf uf
ah bi gelse de rahatlasam az hayirlisiyla

kızlar günaydınn corumlucum tekrar geçmiş olsun canım önemli bişey olmadığına sevindim...
askitocum canım güle güle kullan saçlarını... güzel olmuş ama sarı daha güzeldi.............

gunaydın arkadaslar...
bıdısım allahtan ben 37.haftaya kadar çalışacağım...yoksa evde nasıl zaman gecer hiç fikrim yok....sende bolbol yat dinlen...
çorumlucum tekrar gecmiş olsun...
askitocum saclarını görmedim ama gule gule kullan...bende bu hafta sonu kestireceğim,sıcaklarda hiç çekilmiyor...

Günaydın kızlarrr... Çorumlu iyi olmanıza çok sevindim.. bi bahaneyle kızını da görmüş olsun tekrar :)))

Kıss aşkito yine yaptın yapacağını ya helal olsun sana.. bekleyemedin bi iki ay daha... ama kızıl benim rengim yaaaaaaaa... Kıskandımmm :dilcikar:

kızlar bu arada bugün bizim 2. evlilik yıldönümümüz... 2 yılı doldurduğumuza hala inanamıyorum. zaman ne çabuk geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…