Temmuz Anneleri Buraya....

EVET CANIM ŞÜKÜR SON KUTUMA GELDİM.
BUGÜN DOKTORA GiDECEĞİM.
ACABA BEBiŞİM DÖNMÜŞMÜDÜR CANIM.

dönmüştür cnım.. dönmediyse bile endişe etme bazen bebekler yaramzlık yapabiliyolarmış 37 haftanın sonundada dönmemişse drunla konuşursun canım.. bende dönmesini bekleyenlerdenim.. güzel haberlerle dönersin canım inşallah

canım yüksek bi yerden düşmediğin ve karnının üstüne düşmediğin sürece aklına kötü şeyler getirme .. hayırlı haberlerle dön canım

ya mutfakda benim oglan yaramazlik yapmis ve islamis yerleri bende mutfaga gittim bilmiyorum ya
gittim ki ayagim bi kaydi ayaklarim iki buklum oldu nasil anlatsam ki neyse bi sey olmadi olece 15 dk oturdum dustugum yere agladim sizladim
kizim oynuyor diye gitmedim hastaneye
gece azcik agrim vardi kemiklerim agridi belim falan ama sonra gecti bu saha karnima bi agri belime de oyle sancim da var az ama
kizim oynuyor genede
hastaneye telefone diyorum mesgul
gene denicem bakalim gel diceklerse gidecem kontrol yapsinlar agrilar kotu vallaha

Çorumlucum dikkat et kendine. Sen genede bir doktora git. İçin rahtalar en azından... İyi haberlerle dön inşallah.

Canim Biraz önce Kalktim Ayagimi Yikadimda Geldim...iş Yerine Gelince Hemen Terlik Giyiniyorum...yoksa Ayakkabiyla Rahat Durmak Imkansiz
canım aynen bende yıkıyım ama ben terlik giyince daha çok şişiyor sanki anlamadım bende yıkıyım

hadi kizlar ben gidiyorum acile karnim aciyor kadin dedi bebek kiprasiyorsa bile gidin gorunun bi sey olmazsa bile en iyisi gorunmek dedi
hadi gorusuruz insallah bi sey olmamistir

Hadi Hayirlisi çorumlucum Bendede Ufak Ufak Acilar Oluyo..inşallah Bişi Yoktur Canimmm..hayirlisnla Dönersin Inşallah

gunaydin hanimlar
ya bi sey dicem ben
dun aksam saat 9.30 larda yere dustum mutfakda hastaneye falan gitmedim agrim yok die kizim oynuyordu normal
simdi ise karnimda bi agri var kemiklerim sizladi gece yatakda zor dondum durdum
hastaneye gitsem mi ki of bikdim vallaha

çorumlucum sen genede git canım hasteneye için rahatlar canım.dikkat et kendinee canım.geçmiş olsun.:1hug:

çorumlu canım çooook geçmiş olsun umarım korkulacak bişey çıkmaz cnm

çorumlucum ne oldu kız gittinmi doktora merak ettimm hemen yaz gelince canım...

X