- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
gunaydınlar herkeze
bir sıcak iş gunu daha basladı...
ne guzel herkez rutin gunluk işlerini hallediyormus...bende tık yok...gunluk işlerimi de yapmıyorum...akşam eve gidip,yemek yapıp yersek, sonra uzanıyorum...şayet kalkar ortalıgı toplarsam belime,karnıma çok agrı giriyor...butun gun sandalye basında zaten vucut iki buklum oluyor...akşamda uzanmazsam agrıdan duramıyorum...ne yapalım benim evde azıcık daha pis kalsın...ay sonunda genel temizlik yapacaklar annemler...
günaydınn kızlar herkes erkenci bugün.... oncacım aynen canım bende sendenim kendini yanlız hissetme.. işi gücü bırak akşam tek yaptığım bulaşıkları yıkamak o kadar hemen uzanıyorum yatağıma.
oncacım bizler çalışıyoruz be güzelim... olacak o kadar artık. genel dağınıklığı toplamak yetiyor bana bazen. ağır temizliği yapamayız.... o yüzden sıkma canını... ben de aynı durumdayım..
günaydın kızlar hakkaten artık son aylarımız ev işi hepten kalıyor ben zar zor yapıyorum her akşam yarım saat bir yeri o yüzden birikmiyor birikirse üstesinden gelemem anneleri yakın olanlar şanslı annem olsa yanımdaneyse bu hafta sonu arkadaşlarım gelecek hep birlikte yapacağız bir sorun olmazsa son haftada artık allah kerim.. sizde de ellerinizde ve ayaklarınızda şişlik başladımı? yüzüğümü takamadım bu sabah
pazardan Beri Bendede şişlik Var Canım Ya...ayaklarımda şişti Ellerimde...dunden Beri Bende Yuzugumu çıkardım...
10 GÜN KADAR ÖNCE BENDE ÇIKARDIM YÜZÜĞÜMÜ
YAZI YAZARKEN BiLE ELLERİM ACIYOR O KADAR ŞiŞTiM YANİ :))
Canim Sen 36+4 Sün Daha Biz 32 Deyiz Bizim şimdiden Böyle şişere Sana Gelene Kadar Ben Davul Gibi Olurum:)
günaydın canım şişlikler dışında herşey normal kızlar siz işyerinde ne yapıyorsunuz ben ayağımın altına tabure koydum ama pek de bi işe yaramıyor davul gibi oluyor akşama kadar 37. haftaya kadar nasıl halledecez
günaydın Güzel Temmuz Anneleri Tatlı Temmuz Bebişleri..şişlik çok Zor Kızlar .. çok şükür Ben Bu Bebeğimde Hiç Yaşamadım ..şişlikler Için Arada Ayayaklarınızı Soğuk Suda Bekletin .. Bide Yüksek Tutun Iyi Gelebilir