Temmuz Anneleri Buraya....

günaydın kızlarrrrrr

çorumlu bişi çıkamasına çok sevindim.. hadi iyisin kızını görcen yine

aşkito canım kendi rengi daha mı güzeldi sanki..şu en son halini koyduğunda çok sempatik çıkmıştın canım bide doktoruna sordunmu hamileyken pek boyatmayı tavsiye etmiyolr canım

adasu yeni kutun hayırlı olsun canımmm

meralcim daha eşinle çocuklarınla nice evlilik yıldönümlerine ..tebrik ederim canım ..

meralcim evlilik yildonumuz kutlu olsun nice senelere esinle yavrunla insallah

bende simdi bi seftali yiyorum solemeyi ayip olmasin

hastaneye gidecem of kim alacak otobusu trami hastane gidip kac saat beklicem bile belli degil

corumlu iyi şanslar canım sana...hava sıcaksa mutlaka şapka tak ve güneş koruyucu sür e mi?
dikkat et kendine ve tekrar geçmiş olsun

meralcimm nice mutlu senelere canım. bizim evlilik yıldönümümüzde 10 haziranda ama bizim 1. yılımız bitiyo...

meralcim bebişiinle ve eşinle nice güzel senelere biz de 24 haziranı evliliğin 1.yılını kutlayacağız

ama bizim 14 ocak ta 7 yıl bitiyor ocağı daha çook seviyorum....

Aşkitocum saç rengin yakışmış ama ben olsam az daha sabrederdim. Genede yapmışsın artık diyecek bir şey yok

Çorumlucum sendende güzel haberler aldığıma sevindim.. Allah bebişini sana bağışlasın...

Bu arada evde nasıl vakit geçirilir soruma cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim.. Sabahları işe gidecekmişim gibi 7:30 kalkıyorum... Ev işi yapmıyorum kadın geliyor. Ütü yemek alışveriş yapamıyorum kayınvalidem kızıyor o yapıyor hepsini. Gezmeye gidemiyorum bütün sevdiğim insanlar annem dahil çalışıyor. Bebişin odasında benim yapabliceğim bir şey yok... Sadece ortalık topluyorum onda da ortalığı dağıtacak kimse olmadığı için 15 20 dakikamı alıyor. Ben ne yapacağım evde kızlar ya offfff....

Tek kelimeyle süpersin...Bu kadar güzel bir anlatım yaptığın için...Bence keyfini çıkar...Bebiş olunca nasıl olsa bu keyiftende mahrum kalacaksın...:smiley-cool:

çorumlucum sevindim canım bişin olmadığına
askitocum güzel olmuş saçların bence güle güle kullann ...
meralcim seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun canım nice mutlu senelere inşallah...

sordum canim .. sakincasi yok dedi..

e gec ki$a yine sariya dönücem insallahşakkıdı
degisiklik olmadan duramiorum ben .. su anda cok rahatladim..

elestirileriniz icin tskler kizlar

meralcim canim .. evlilik yildönümünüz kutlu olsun ..
daha colugunuzla cocugunuzla nice senelere ..

MERAL EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN.
BEBİŞİNİZLE BİRLİKTE SAĞLIKLI, HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM.

BEN DÜN DOKTORA GİTTİM.
KIZIM UZUN BACAKLI OLACAKMIŞ. BACAKLARI HAFTASINDAN 2 HAFTA ÖNDE GELİŞİYOR. :))AMA ONA TAM SEVİNEMEDEN, BAŞKA BİRŞEY İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜK.

DÜN NST ye BAĞLANDIM.
TOK OLUP OLMADIĞIMI SORDU DOKTORUMUZ.
TOKUM DEDİM ( Meğer değilmişim )
SONRA NST ye BAĞLANDIK.
BEBİŞİMİN KALP ATIŞLARINI HİÇ BEĞENMEDİ DOKTORUMUZ.
SEZERYANA ALABİLİRİZ DEDİ.
SONRA EMİNMİSİN TOKMUSUN DEDİ?
EVET DEDİM ISRAR ETTİM.
O DA BANA TOKTA OLSAN ŞİMDİ GİT. KEK, TOST ÇİKOLATA YE, MEYVE SUYU İÇ DEDİ.
GİTTİM DEDİKLERİNİ YAPTIM.
AMA NASIL AĞLIYORUM CİLDİM BİR ANDA SİVİLCELENDİ...
TEKRAR MAKİNAYA BAĞLANDIK, BİZİMKİNDEN TIK YOK.
HEMŞİRE GELDİ BAKTI, BİRAZ KARNIMI SALLADI.
KONUŞTU BİZİM CADI BAŞLADI TEPİNMEYE.
DOKTORUMUZ GELDİ O ESNADA.
ŞİMDİ GÜZEL DEDİ.

MEĞER BEN AÇMIŞIM. ( Hiç aç hissetmiyordum kendimi )
KIZIMDA ENERJİ ALAMADAN UYKUYA DALMIŞ.
O NEDENLE HAREKETLERİ VARLA YOK ARASIYMIŞ.
BEN TIKA BASA YEDİĞİM ZAMANDA HAREKETLENDİ HANIMEFENDİ.
ŞİMDİ HER HAFTA NST YE BAĞLANACAĞIM...
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ya da DAHA SONRAKİ HAFTA KEMİK YAPISIYLA İLGİLİ MUAYENE OLACAĞIM. ( Çatı muayenesi )

DÜN DOKTORUMUZ KALP ATIŞLARINI BEĞENMİYORUM DEDİĞİNDE,
HASTANE BAŞIMA YIKILDI SANKİ.
ALLAHIM HERKESİN EVLADINA SAĞLIK SIHHAT VER...

Ayyy Senace gelmiş gecmiş olsun canım benim.Ama iyik yazmıssın biliyo musun yani biz acıkınca bebişi etkiliyomus ha bak bunu bilmiyodum depolardan yer sanıyodum ve suan benim de karnım ac off kalkayım da bi oglusuma yemek yapayım.
Meralcim senin de evlilik yıldonumun kutlu olsun karnımı doyurayım tekrar donerim

geçmiş olsun senacecimm çok şükür bişi yokmuşş insan gerçekten çok üzülüoo evladına bişi dendiği zaman allah onları her türlü kötü şeyden korusunn wallahi çok zorr demekki tokta olsakk bişiler yemek gerekio genede nsteye girmeden öncee aklımızda bulunsun bizimde tekrar geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın böle şeyler...

Kızlar biraz önce koca bir buket kırmızı gül geldi eşimden.. çok mutlu oldum.. ben bu adamı çok seviyorum yaaaaaaaaaa..... akşama da ben yemek organizasyonu yapıyorum...

senace çok gelmiş olsun canım yaa... korkmuşsundur epey... demekki aç kalmamak lazımmış... kendimiz açlık hissetmiyorsak bile bebiş acıkabiliyor...

Kızlar biraz önce koca bir buket kırmızı gül geldi eşimden.. çok mutlu oldum.. ben bu adamı çok seviyorum yaaaaaaaaaa..... akşama da ben yemek organizasyonu yapıyorum...

canım evlilik yıldönumun kutlu olsun...önumuzdeki yıl 3 kişi kutlayacaksınız...
size iyi eglenceler

meralcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm ..
senace walla ben de şaşırdım başına gelene ... bazen işe , nete filan dalıp o kadar sallıyorum ki açlıktan içim geçiyor o zamanlar kızım kim bilir ne kadar acıkıyor öyleyse.... aaayyyy çok dikkat etmek lazım yaa....

EVET KIZLAR BİZ ASLA AÇ KALMAMALIYIZ.
BENDE PEK ÖNEMSEMİYORDUM.
HERKES GİBİ O NASIL OLSA BENDEN BESLENİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM.
DEMEKKİ BENDEN SADECE YAŞAYACAK KADAR BESLENİYOR.
DOKTORUM BANA GÜNDE 3 ÖĞÜN DÜZENLİ OLARAK YEMENiN YANINDA,
KENDİNE ARA ÖĞÜNLERDE YAPMALISIN DEDİ.
BİRDE SON AYLARDA TUZLU ve TATLIYI YOĞUN OLARAK TÜKETME DEDİ.
BUNLAR UMARIM SiZiNDE İŞİNİZE YARAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…