Temmuz Anneleri Buraya....

çokkk özledim yüzüstü yatmayı...gecen akşam eşime dedimki çok özledim yuz ustu yatmayı...popomu kaldırıp,dizimi kırdım yuzustu yattım...yere yattık gulmekten...bu kezde göbek asağıda SIKIŞIYOR...

piknik değişiklik oluyor, heleki apartmanda felan oturan,istanbul gibi kalabalık sehirlerde yasayanlar için ama zaten annemlerin bahceli, o yuzden bana işkence gibi geldi dunku piknik..

walla taş yığının içinde oturduğum için bana çok iyi geliyo oncacımm stres atıyorum.. ama sonrası kötü oluyo iinsanın her yeri ağrıyoo...
ama senin ne güzel annelerin bahçesi varmış pikniğe bile gitmene gerek yok walla...

kızlar yaa inanamıyorum cok az kaldı 15 ,20 gün sonra hepimiz patır patır dogurucaz bu temmuz annelerinde hergün bir dogurdum müjdesi okuycaz ayy ne heycanlı artık son ay sırada bizler varızzz..:sm_cool::sm_cool:

hadi yaaa şaka gibi... 15- 20 günsonra temmuz anneleri doğurmayamı başlıcak hakkaten... üfff heycan bastııı....

sat a göre daha 5 haftam var yaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama

az önce doktorumla konustum .. sac boyatmanin zararli olmadigini..
eskiden zarari oldugunu söyledi..
simdiki sac boyalarinda zehirli madde iceren bilmem neler :))) yokmus..
ama ben dedim sacimi actirmak istiyorum ..
sac rengini actirmada kullanilan boyadan cok oksijen dedim( türkcesini cikaramadim oksijen sanirsam caktirmayin tatlicadiarzu)

boya zararli deil dedi.. ama onu tam olarak bilemicem dedi icindekilerini bilmem lazim vs vs..
yani bende simdi nette arastiriyorum .. en gec haftaya boyatirim ..dayanamicam walla (

kız bu kadar dayandın dayan bi kaç hafta daha be... klava: saç açtırmak için kullanılan kimyasallar daha ağır bildiğim kadarıyla... şimdi ablalık yapıp dövecem seni klava: klava: dön bakim arkanı klava:

Bana kalırsa bu kadar beklemişsin boyatma nedenine gelince bende bu konuyu çok araştırdım...Ve özellikle proflerle görüştüm...Saç boyalarındaki maddelerin zarar verip vermeyeceği konusunda bir bilgi sahibi değiller...Risk her zaman vardır diyorlar göze alıyorsanız yaptırabilirsiniz...Fakat gebeliğin özellikle ilk 3 ayında boya yaptırmak kesinlikle sakıncalı çünkü bebek organlarını tamamlıyor..benim saçlarım bembeyaz şimdi bizimki birazda genetik...Önceleri rahatsız oldum ama şimdi bebeğim benim için daha önemli o yüzden doğum sonra kendime çeki düzen vereceğim...Dünyasnın en güzel şeyini yaşıyoruz...Allaha çok şükür...sende biraz daha sabret...

KIZLAR YARIN DOKTOR KONTROLÜM VAR.
ÇATI MUAYENESi YAPILACAK MI ACABA ?
BEN BU KONTROLDEN KORKMAYA BAŞLADIM kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

eh sabredecez artik bende vaz gectim boyatmakdan az kaldi sunun surasinda dayan askitom dayan
bak ben nasil dayaniyorum he sırnaşık şey
aman bugun az alisveris yapmaya gittik esimle saat 10.30da ciktik yola ciktim sancim basldi
bi durdu bi basladi aman dio kizim gelion mu dur yerinde dioyasakkelime daha zamanin var diye kocam dio ole
ondan sonra girdik magazaya anam anam sancilar basti beni terden catlicam
sanci bi gidiyor bi geliyor yere yatcam sanki
neyse az durdum gecti bi ara sonra gene geldi
neyse bugunu atlattik sukur yarin okuldan kiz arkadaslarim geliyor iki tane eve ondan yaptim alisveris azcik birazda ev icin
a.s
bugun bole gecti iste ah nasil yoruldummmm
kizlarrrrrr esim icin dua edin de 9 haziranda yazili ehliyet sinavi var ya kod yani sinyaller sinavina gircek nolur duanizi eksik etmeyin ehliyetsiz cok kotu oluyor
allahim insallah kazanirda sonrada araba surmeye baslar ve ehliyeti alir
kizimin sansina insallah senağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

nazlicim korkma cnm.. ben her gittigimde oluyorum .. büyütülecek bise deil..

yha bu arada tamm boyatmicam yani dipten deilde ..uclarina sari attirayim bari :roflol:

bu benim kizin en son resmi neyse kadin pek guzel cekmemis ama idare eder benim kizim o yerim ben yahu :asigim:

geçmiş olsun çorumlucumm dikkat et kendini fazla yorma kızzklava: eşinde inşallah geçer sınavını canımm bizimkide daha yeni aldı ehliyetini ama ilk seferde geçti hemen benim kociş seninkide geçer merak etme canımm hiç üzme sen kendiniia.s.:1hug:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

nazlicim korkma cnm.. ben her gittigimde oluyorum .. büyütülecek bise deil..

yha bu arada tamm boyatmicam yani dipten deilde ..uclarina sari attirayim bari :roflol:

kız hilmiye dayan sende azıcık daha ne kaldı şunun şurasındaa saç açtırmakla oryal kullanıoalr canım bence zararı olabilirr ama genede sen bilirsin tabide ben boyatma derim.bende doğumu bekliyorum röfle yaptırıcam uçlara indi gari röflemm eşimide kandırısam tabii yaptrmak yok dio kendidoğal halim daha güzelmişş sanki doğal halini gördü saçımın:roflolnla tanıştığımızdaa röfle vardı bende:roflol::sm_cool:

senacecim hayırlsı hbrlerini bekliyoruz canım...
çorumlucum bebişini pek net göremedim ama görebildiğim kadarıyla çok şeker maşallahhh allah kucağına almayı nasip etsin...

...............................

Son düzenleme:
ayy kızlar yarın halıcı halılarımı almaya gelicek hepsini kaldırdım bir iki tanede kücük halılarım vardı yarım metre kadar boyları bunlarıda halıcıya vermeye ne gerek var diyerek banyomda yıkadım ya ufacık şeyler icin bile heryerim agrıdı vallahi okadarda güc vermedim halbuki cok yormadım kendimi ama yerde egilip ugraşmak biraz yordu sanırım:bbo:

adasucum dikkat et kendine yaa kuzumm niye yoruyosun kendini küçük olsa bile kendinide bebişinide yormaya değermi? bu haftalarında çok riskli olduğunu soyledi doktorum kesinlikle ağır kaldırma dedi.çöpü bile almıyorum yerinden dikkat et canım yaaa...

oooo koca cöp kovasını kapıya kadar cıkartıp eşime veriyorum ben bunu düşünmedim vallahi yaa napıyım kızlar kızım gelicek az kaldı evi temizlemek gerek gerci temizledim ama şimdi halılarda kalktı halıların altının oldugu yerler toz icinde yerlerde silinicek mutfak perdemi yıkamam lazım ama o okadar kolay degil katlamalı perde oldugu icin tek tek iplerini söküp sonrada takmak gerek offf neyse genede dikkat edicem ama duramıyorum kızlar dogum yaptıktan sonra kim ugraşıcak okadar gelen giden olucak evim pis olsun istemiyorum :1no2:

haa bide dün eşimle eminönüne gittim ordan beyazıta yürüdük birazda sonra eve geldik ama beni gene ev bastı nerdeyse aglıycaktım cıkar beni diye kocama yorgunum ama icim icime sıgmıyor evde durmak istemiyorum karnımızda acıktı kalktık saat 9 bucuk gibi akşam dürümcüye gittik bide dürümcüden sonra uzun bir yol yürüdüm anlamadım yoruldugumu eve gelince ayaklarımın altının kıpkırmızı ve beton gibi olup sızlayınca anladım yaptıgımın hata oldugunu :bbo:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…