zinedilacımm valla doğurduktan sonra bi müddet yüzüstü yatıcammm... kollarımda bacaklarımda derman kalmadı uyuştuu resmen daha 1,5 ayım var benim gün saymaya başladımm...
kızlar bende ortalama her pazar pikniğe gidiyorum ama kendin pişir kendin ye yerlerine özel bakımlı alanlara ne olur ne olmaz bide bu halde keneye bulaşmayalım allah korusun... zaten yerede oturmuyorumm, değişiklik oluyoo açık hava iyi geliyoo walla
çokkk özledim yüzüstü yatmayı...gecen akşam eşime dedimki çok özledim yuz ustu yatmayı...popomu kaldırıp,dizimi kırdım yuzustu yattım...yere yattık gulmekten...bu kezde göbek asağıda SIKIŞIYOR...
piknik değişiklik oluyor, heleki apartmanda felan oturan,istanbul gibi kalabalık sehirlerde yasayanlar için ama zaten annemlerin bahceli, o yuzden bana işkence gibi geldi dunku piknik..
az önce doktorumla konustum .. sac boyatmanin zararli olmadigini..
eskiden zarari oldugunu söyledi..
simdiki sac boyalarinda zehirli madde iceren bilmem neler :))) yokmus..
ama ben dedim sacimi actirmak istiyorum ..
sac rengini actirmada kullanilan boyadan cok oksijen dedim( türkcesini cikaramadim oksijen sanirsam caktirmayin tatlicadiarzu)
boya zararli deil dedi.. ama onu tam olarak bilemicem dedi icindekilerini bilmem lazim vs vs..
yani bende simdi nette arastiriyorum .. en gec haftaya boyatirim ..dayanamicam walla(
az önce doktorumla konustum .. sac boyatmanin zararli olmadigini..
eskiden zarari oldugunu söyledi..
simdiki sac boyalarinda zehirli madde iceren bilmem neler :))) yokmus..
ama ben dedim sacimi actirmak istiyorum ..
sac rengini actirmada kullanilan boyadan cok oksijen dedim( türkcesini cikaramadim oksijen sanirsam caktirmayin tatlicadiarzu)
boya zararli deil dedi.. ama onu tam olarak bilemicem dedi icindekilerini bilmem lazim vs vs..
yani bende simdi nette arastiriyorum .. en gec haftaya boyatirim ..dayanamicam walla(
eh sabredecez artik bende vaz gectim boyatmakdan az kaldi sunun surasinda dayan askitom dayan
bak ben nasil dayaniyorum he sırnaşık şey
aman bugun az alisveris yapmaya gittik esimle saat 10.30da ciktik yola ciktim sancim basldi
bi durdu bi basladi aman dio kizim gelion mu dur yerinde dioyasakkelime daha zamanin var diye kocam dio ole
ondan sonra girdik magazaya anam anam sancilar basti beni terden catlicam
sanci bi gidiyor bi geliyor yere yatcam sanki
neyse az durdum gecti bi ara sonra gene geldi
neyse bugunu atlattik sukur yarin okuldan kiz arkadaslarim geliyor iki tane eve ondan yaptim alisveris azcik birazda ev icin
a.s
bugun bole gecti iste ah nasil yoruldummmm
kizlarrrrrr esim icin dua edin de 9 haziranda yazili ehliyet sinavi var ya kod yani sinyaller sinavina gircek nolur duanizi eksik etmeyin ehliyetsiz cok kotu oluyor
allahim insallah kazanirda sonrada araba surmeye baslar ve ehliyeti alir
kizimin sansina insallah senağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
nazlicim korkma cnm.. ben her gittigimde oluyorum .. büyütülecek bise deil..
yha bu arada tamm boyatmicam yani dipten deilde ..uclarina sari attirayim bari :roflol: